Deelnemers ervaringen Nieuwe Geboorte

 

Ervaring deelnemers

Wil heel graag mijn diepe dankbaarheid uiten voor wat ik allemaal heb mogen ervaren afgelopen weekend. De transmissie's waren allemaal zo diepgaand en mooi. Er zijn voor mij weer heel veel dingen opgelost en getransformeerd. Maar waar ik ook echt zo door ben geraakt is opnieuw geboren worden.

Ik ben echt helemaal met al mijn Licht opnieuw geboren en al mijn lichtvrienden voel ik nu nog bij
me. Voel me gesteund. Nadat ik zelf opnieuw was geboren en nu ook via de mannenlijn geboren mocht worden heb ik zo veel troost gehad aan mijn "papa" tijdens de workshop. Hij zag mij volledig en ik voelde me echt heel; alles was precies goed.

Daarna heb ik nog meer mogen genieten van alle medecursistenzielen die geboren werden.
Om mee te maken hoe die gedragen en gezien werden in de ruimte was voor mij bijna onbeschrijfelijk. 

Om te zien wat de ware natuur essentie van mensen is, is de volmaakte schoonheid van alles!
Het raakte mij dieper dan ik ooit aangeraakt ben.

Ik snap waarom Joke ElZiam deze workshop nog tot haar 100e wil blijven doen. :)
Gr. Mandy


 

Afgelopen weekend heb ik meegedaan aan de workshop opnieuw geboren worden. Het was echt fantastisch eigenlijk is het niet met woorden te omschrijven maar ik voelde me geweldig vooral na het geboortekanaal voelde ik alsof al mijn blokkades waren opgelost en ik echt mijn godelijkevonk was, zo puur en echt. Ik voelde ook zoveel liefde van de groep. De workshop heeft me echt veel meer vertrouwen gegeven en vertrouwen in andere mensen. Ik kon me weer openstellen naar mensen toe. Ik vond dat altijd super eng, nu nog steeds maar ik heb nu het gevoel alsof ik niet anders meer kan ik ben gewoon en ik denk niet meer na of dat goed of fout is. Echt heel fijn ik wou jullie nog bedanken voor dat deze workshop er is, ik kan hem echt iedereen aanbevelen. :)
 
Liefs, Anna
 

 
Ik voelde op de weg terug naar huis dat er al zo veel is veranderd. Het voelde alsof er een stuk gemis is verdwenen. Heb een meer gevuld gevoel of ik meer heel ben geworden, een ontbrekend stuk is weer op zn plaats. Heel fijn en heel veel liefde.
 

Liefs Irene

 


 

Ik heb vorige week de workshop levensbestemming nieuwe geboorte gedaan, het was een geweldige
Maar intense ervaring. Mooie nieuwe mensen mogen ontmoeten en samen dit aan te gaan, ieder op zijn eigen manier. Maar wat een saamhorigheid, eenheid en liefde. Dankbaar dat ik hier bij mocht zijn.

Ik heb wel veel uitwerkingen gehad, erg moe en snip verkouden. Mijn hoofd zat helemaal dicht. Maar voel nu pas hoeveel ik eigenlijk in mijn hoofd zat, en het voelt nu ook alsof ik mijn hoofd moet los laten. En zit helemaal in mijn buik, stilte en rust in mijn lichaam. Ik hoef het niet meer te bedenken, HET IS…….

Mooi hoe het allemaal mocht gebeuren, het prachtig mooie sterrenstelsel met gekleurde sterren, al die licht vrienden. Het gevoel dat alles één is, mijn overleden broer gezien als een mooie witte engel……zo dankbaar!

Geboren worden vond ik erg moeilijk, wilde niet uit die eenheid. Maar eenmaal geboren….wat een koestering en liefde heb ik gevoeld. Eenheid op alle lagen, het licht was feller, kleuren intenser, de ruimte gevuld met onvoorwaardelijke liefde .Wat wil ik nog meer!!! Het is prachtig om opnieuw geboren te worden.

Voel ook dat er soort bewustzijns knop om gaat als het gaat om het los laten van mijn kinderen, ik hoef hun kristallijnen Kindje niet meer aan de hand te houden en te beschermen. Ze zullen zelf opstaan!

Het gevoel om mijn kinderen zo te beschermen is ontstaan omdat ik zelf niet werd gezien in mijn kindertijd.  En dat is nu weg, wat een rust geeft dit. Kijk ook met meer compassie naar mijn moeder. Ze heeft gedaan wat ze kon, het is oké.

Mijn eigen innerlijk kind is rustig en blij en staat tussen mijn innerlijke vader en moeder in. Voel dat ik geboren ben als kind van de nieuwe aarde….weet dat er nog veel staat te gebeuren.

Joke, ik wil jou bedanken voor dit prachtige weekend en de gast vrijheid. Ik heb genoten met heel mijn hart. Dank aan alles en iedereen die hier aan bij heeft mogen dragen.

Liefs met veel licht, Brigitte ***Lieve Joke
Ik wil graag beginnen bij de workshop levensbestemming. Ik ben je heel erg dankbaar voor deze workshop. Ik voel hele grote dankbaarheid en liefde  naar jou toe, dat jij dit mogelijk maakt. Het was zo bijzonder. Ik heb mijn ouders mogen voelen, ze kwamen samen in mijn hart. Ik kan niet verwoorden wat ik toen voelde.   Ik had er  absoluut geen weet van  dat deze geboortestadia zo een impact op de te geboren worden mens hebben.  Ik voelde mij dit weekend als in de watten of ik liep op watten, ik weet niet meer. Ik ben het geboortekanaal doorgegaan, ik vond het moeilijk,  maar ik had toch ook een enorme drang om hierdoor te gaan met alles wat ik “in huis heb” , zo’n drang tot verandering bij mijzelf.

De hulp en liefde die ik voelde van de mensen eromheen was overweldigend, nog nooit eerder zoiets gevoeld. Ik voelde mij zo ontzettend geliefd en welkom op de aarde en dat is blijvend.

Bij het teruggaan naar de sterren had ik het gevoel dat daar waar ik was, ik een jas aanhad die mijn licht bedekte, alsof het te sterk was  voor de anderen.  Het voelde alsof ik daar leraar was. Zo graag zou ik deze jas nu ook uittrekken om mijn volle licht te laten stralen.

Geen betere plek te vinden om dit te doen dan bij Elohim, ik weet het!
Hartegroet LiesbethVoel me nog steeds als herboren, kan de dingen beter aan. Voel me ook erg welkom geheten door mijn lieve "pappa in de workshop".
Bijzonder: sprak gisteren iemand die ik vroeg "hoe gaat het met je?" Zegt ze: "Goed, ik ben opnieuw geboren." Ik zei: "Ik ook, ik was in Groningen en zij vult in, bij Elohim?" Ze zegt ik had ook contact heb heel veel gezien engelen en nog veel meer, heb heling ontvangen. Prachtig hè?!
Zo verspreid zich deze mooie energie. Dank je wel Joke, het was erg mooi en ik ben heel blij en dankbaar dat ik er bij mocht zijn. Na een geboorte volgt immers een nieuw leven! Daar ga ik voor!Lieve Joke,
Ik wil je even laten weten hoe prachtig ik deze workshop heb ervaren. Zo bijzonder en zo ontroerend om opnieuw bewust geboren te worden en al je Licht mee te mogen nemen en zo prachtig om het mannelijk en vrouwelijk deel in mijzelf  in volledig evenwicht te voelen op weg naar deze Mooie Moeder Aarde… voor mij voelt het alsof ik, mijn 12- strengig DNA,  volledig gevuld/vervuld ben met de scheppingskrachten en een verlichte dienaar van de Bron ben. Niet kunnen wachten om de volgende stappen in de stof te mogen zetten.

Daarnaast wat mij diep geraakt heeft, is dat tijdens de laatste dag bij de ‘fysieke’ bevalling ik lange tijd de rol van moeder op mij mocht nemen. Ik die in dit leven geen kinderen heb, maar zo kon ervaren hoe het is om kinderen op de wereld te zetten en ze een warm  en liefdevol welkom te mogen heten. 
 
Joke, met al mijn cellen…. DANK!!
 
HarteGroet,
Petra van Schaik – met Hart en Ziel bvHallo Joke en team,
Ik ben blij dat ik afgelopen weekend weer mee heb gedaan met de workshop.
Ik voel dat ik weer een stukje dieper naar m´n buik ben geroeid. Het voelt ook weer meer gevuld na de workshop. Ik sta nog beter in contact met m´n kristallijnen lichaam, durf me kwetsbaar op te stellen en blijf tegelijker tijd in m´n kracht staan.

Ondanks dat er van alles om mij heen gebeurd, gaat er in mij steeds minder iets aanstaan wat daar iets van vindt. Het gevoel en de (bijbehorende) emotie mogen er zijn, maar deze verdwijnen meer en meer op de achtergrond. De gedachten zijn er ook nog wel, maar ik doorzie ze steeds meer, voedt ze steeds minder, waardoor deze ook weer verdwijnen.
De stilte is dan wat meer en meer over blijft. Dat geeft dan weer ruimte, overzicht en inzicht.
Niet dat bovenstaande altijd lukt, maar langzaam maar zeker steeds beter. Mede dankzij deze workshop opnieuw geboren worden. Ik voel me er weer door bekrachtigd in m’n zijn, in wie IK BEN. 
Met name door de transmissies (en bijbehorende helende energieën ), waarbij we vanuit de sferen (als ziel) door de verschillende fasen naar de aarde werden begeleid (tot aan en na de geboorte) en door de satsangs tijdens de workshop, kreeg ik weer meer inzicht en bewustzijn op mijn thema’s.
Ik kon letterlijk wat delen (lichtlichamen) van mezelf zien die achter gebleven waren en kreeg ook weer een verdiepend inzicht op bijbehorende thema’s, waardoor ik deze ook weer op mocht halen en dit keer wel mee kon nemen naar de aarde.
Hierdoor kan ik me nu weer wat completer voelen, meer in eenheid met mezelf.
 
Tot volgend jaar! Weer een stukje completer, weer een stukje dichter bij de eenheid in mezelf en op de aarde! Liefs Gerard

 


 

Het bracht opnieuw een oneindig geluk, een nieuw Licht, nieuwe energie. Iedereen voelde zoveel permanente veranderingen en weer ging het met zoveel Liefde en gemak. Na afloop bleven we lange tijd in stilte en dankbaarheid. In de dagen nadien ontving ik zoveel prachtige en dankbare mailtjes. Iemand die weer volop energie had, terwijl ze zich al enkele jaren door de dagen heen sleepte. Een ander die zo intens kan genieten nu, veel meer liefde voelt en niet meer zo in het hoofd zit. En zo kan ik nog wel even doorgaan over de mailtjes die ik terugontving.


Joke


De workshop is ook voor mij een heel bijzondere ervaring geweest. Wat ik zo bijzonder vond was dat alle geboorteprocessen zo intens waren en dat iedereen tot het einde toe er volop bij betrokken was. Ik heb mogen ervaren hoe mooi het is om anderen in dit soort processen te mogen ondersteunen. Jullie hebben veel bijgedragen door mede de juiste sfeer en context te scheppen waardoor dit proces ook mogelijk was.

Voor mijzelf weet ik nog niet bewust wat de effecten zijn maar ik voel wel dat het me goed heeft gedaan, met name ook de extra steun bij de essentie-healing. In ieder geval voel ik dat ondanks de lastige periode waarin ik zit, ik voldoende vertrouwen en optimisme nu voel om er doorheen te komen. Ik vond het fijn om deelgenoot te zijn en jullie steun en inspiratie te ervaren.

Hartelijk dank en tot ziens.


 

Lieve Joke

Ja, wat was het een prachtig samenzijn, en wat is het een geschenk om de liefde zo over en weer te voelen stromen!

Veel dank voor het houden van de ruimte waarin dit allemaal kon gebeuren. Ik voel me vervuld, dankbaar, en in verandering.

Hier komt een warme hug terug!Dank, dank voor een prachtige workshop afgelopen week. Mijn hart is nog steeds zacht en open, veel dankbaarheid voor het hele leven. De citrien laat alles stromen in mijn lichaam, heel krachtig, een mooi geschenk. Dank dat jullie zoveel aan zovelen gaven, 5 van ons waren vorige week bij de Nieuwe Geboorte workshop. Het was prachtig te horen hoeveel effect het bij iedereen heeft gehad. Helderheid, geluk, completer voelen en nog veel meer. Echt geweldig. De anderen vonden het jammer dat ze er niet geweest waren.


 

Klik hier om terug te gaan naar de workshop