Master Healer Marlisa en haar ervaring met hooggevoeligheid

Opvoeding

Marlisa 2017-klein.jpgVan jongs af aan voelde ik de sferen in huis perfect aan. Waren mijn ouders overprikkeld of was er geen harmonie? Mijn systeem voelde het en ging erop anticiperen zodat de sfeer niet nog extra beladen zou worden. Mijn ouders liet ik met rust en zonderde mij af in mijn eigen wereld om zo anderen niet tot last te zijn. Ik leerde wanneer wel of niet te reageren. Altijd was mijn systeem en hooggevoeligheid gericht op de buitenwereld, pas als het daar veilig en oké was durfde ik mijzelf te laten zien. Dit zorgde voor veel ingehoudenheid met fysieke klachten ten gevolg. Gevoelens, emoties en gedachtevelden bleven hangen, via blaas- en keelontstekingen wist mijn fysieke lichaam dit te transformeren.


Leven in verschillende werkelijkheden

Het was altijd net of ik in 2 werelden leefde. De wereld hoe ik mijzelf liet zien en de wereld van wat ik daadwerkelijk dacht en ervoer. Deze 2 werelden stonden ver van elkaar af. Hierdoor was veel van mijzelf ook niet meer bewust. Als kind was ik al overgegaan op overlevingsprogramma’s om mijzelf neer te zetten maar waarbij ik veel van mij n ziel en ware zelf in de steek liet.

Een diep verdriet en eenzaamheid was hierdoor altijd voelbaar in me. Door het niet willen laten blijken van de eenzaamheid bouwde ik steeds dikkere muren om mij heen, zo dik dat niemand mij nog wist te raken. Och blven alle sferen en gevoelens altijd direct binnenkomen. En omdat er in mijn systeem overtuigingen waren met weinig geloof in mijzelf waren persoonlijk contact, grote groepen en het opzoeken van nieuwe situaties altijd een uitdaging. Het liefst ging ik bepaalde dingen uit de weg.

Bewustzijn

Dankzij healing en inzicht ben ik gaan ervaren wat een schoonheid het is als je zo diep kunt voelen en waarnemen. De hooggevoeligheid die eerder met name sterk met angst en disharmonie reageerde, heeft aarding gekregen in een veilige bedding waardoor het mij nu juist steunt. Door een interne ontwikkeling was het snel voelbaar dat ik steeds beter, dicht bij mezelf kon blijven. Ik leerde mezelf en mijn grenzen beter kennen en aanvoelen en leerde er woorden aan te geven. Zelfexpressie, inzicht, liefde en innerlijke kracht werden bekrachtigd. Door al het geleerde merk ik nu dat ik mijn buikgevoel, innerlijk kind aan de hand neem in alle verschillende situaties. Niets voelt zich nog verloren in mijn systeem. Door mezelf te erkennen is er ook meer erkenning van buitenaf gekomen en ben ik zelf Healer Reader geworden en coach van nieuwetijds kinderen en volwassenen.daarin heb ik inmiddels jarenlange ervaring.

ook de natuur is nu zoveel meer voelbaar voor mij, net als de sfeer van alle verschillende mensen en plaatsen. Het is bijzonder dit alles met een ontwaakt bewustzijn te ervaren. Er is een thuis in mijzelf waardoor een grotere liefde is ontwaakt en heel die gevoeligheid enkel nog mij dient i.p.v. me hindert. Precies daar waar het nodig is dient het zich aan en laat mij voelen wat in elk moment de beste beslissing is voor mij, zonder dat ik mijzelf nog hoef te verliezen in twijfels en teveel gedachten. Zoveel meer eenheid, vertrouwen en samenwerking heeft zich ontvouwd in de loop der jaren. Mede door het Elohim Centre.

spiraal-01.jpgHoogevoeligheid wordt multidimensionaliteit 

Wakker worden en aarding vinden voor al je lagen, auragrenzen, subtiele vermogens en zielsgevoelens maakt van binnenuit krachtig waardoor een geluk en thuisgevoel kunnen ontstaan. Kleine kinderen kunnen ook geheald en beschermd worden. Ook op afstand. Ook kunnen ze als ze wat ouder zijn, net als de ouders, begeleiding krijgen.


Wil je ook graag verdieping of zit je met vragen?

Ik ben een ervaren Master Healer Reader met o.a. een specialisme op hooggevoeligheidsgebied. Je kunt live komen of op afstand een consult doen. Voor een afspraak:
T: +31 (0)597 541539
of stuur een mail naar info@elohim-centre.org


Workshop Tip!
Ook kun je denken aan de opleiding hooggevoeligheid als kracht en beroep.Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin