Gratis: Afgebrand en vast aan het lopen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

 

onbegrip.jpgJe bent niet alleen; steeds meer mensen komen voor coaching en healing omdat ze niet meer verder kunnen. Ze voelen zich afgebrand en afgestompt en weten geen richting meer. Hun ziel roept om hulp in zichzelf en bij ons. De gevoeligheid heeft te lang onder vuur gelegen in een grofstoffelijke, stressvolle, overprikkelende werk-, gezin of relatie omgeving. Psychische, emotionele, zintuiglijke of werkdruk, het was gewoon te lang, te veel. Trouw zijn aan het eigen lichaam, gevoel, de aarding en rust, trouw aan de ziel met haar subtiel sfeergevoel bleken onmogelijk in de omgeving. Het is geweldig als de cliënt het eigen lichaam en de eigen ziel niet langer in de steek wil laten en er voor gaat staan en kiezen! Daar is moed voor nodig die voorbij de angst wil gaan om de oude persoonlijkheid te veranderen. De persoonlijkheid mag leren bevestiging niet buiten zich te vinden maar in zichzelf en dicht bij de eigen ware natuur en essentie, de intuïtie, het lichaam en (subtiel) eigen gevoel te blijven. Mag ervaren hoeveel minder teleurstelling en hoeveel meer geluk dat uiteindelijk gaat brengen! Hoe dat moet, hoe je dat doet en wat er ondertussen met je levenssituatie moet gebeuren, daarmee helpt het Elohim healers team. Menigeen is je al voorgegaan en uit het diepe geklommen door healing-readings  hulp, begeleiding en eigen kracht. Wees reeël; wat je je hele leven hebt gedaan verander je niet zomaar in 1 sessie. daarvoor is meer ondersteuning nodig.

 

De meeste mensen kiezen voor een 2 of 3- daagse doorbraak-arrangementen of voor 6 sessies (met flinke korting) in de loop van een langere periode,  waarbij ook telefonische coaching tussendoor mogelijk is ter ondersteuning!

 


Hieronder een aantal ervaringen van cliënten:
Het is alweer een week geleden dat we bij Elohim waren geweest voor de doorbraak sessie.. (tijd vliegt) Met mij gaat het een stuk beter dan een tijdje terug; veel meer rust, kalmte, tevredenheid, maar ook een lam gevoel en vermoeidheid komen nu los.


 

Jouw behandeling op afstand heeft heel wat losgemaakt bij mij. Ik voel me krachtig en sterk. De energie stroomt weer door mijn lichaam. Mijn ademhalingsoefeningen gaan dieper dan ooit. Van top tot teen. Keer op keer hoor ik je opname terug. Wat een prachtige dingen zeg je hierin. Wat bijzonder te mogen ervaren dat zelfs jij enthousiast kon worden van wat je meemaakte tijdens de behandeling. Met bruisende energie. Henk


Ondanks je vraag over een paar weken te laten weten hoe de sessie heeft doorgewerkt, toch alvast een eerste reactie. Ik voel me enorm verheugd de sessie met je te hebben mogen meemaken. Ik voel me licht, liefdevol, vol vertrouwen en sterk. Het voelt net alsof de sessie de poorten naar datgene in mezelf waar ik niet bij kon, weer heeft geopend. En dat voelt geweldig, en dat is nog een undestatement. Ik ben je dankbaar dat je me zo hebt kunnen begeleiden dat dit mogelijk is. Deze prachtige ervaring smaakt, zoals je je vast kan voorstellen, naar meer. Anke


 

Jeempie wat een effect en wat een vooruitgang, ik zit compleet in een achtbaan van nieuwe ontwikkelingen.


 

De reading en healing van afgelopen woensdag heeft mij geweldig goed gedaan : )

Voor het eerst na zoveel jaren en na alles wat ik al heb gedaan zijn er nu eindelijk dingen voor mij op hun plek gevallen. Dat geeft een gerust gevoel. Je hebt op zo'n mooie diepe laag gekeken en wat je vertelde was zo herkenbaar.

Het was ook fijn dat je zelf rustig was en ik alle ruimte kreeg om vragen te stellen zo kreeg ik ook het gevoel dat er echt iemand naar mij luisterde. De healing was ook super krachtig en zuiver.

Ook mooi om het nog weer terug te horen op de tape.

Dit geeft mij weer vertrouwen op mijn pad.............


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin