Cliënt ervaringen kristallegging

Hoi,
Bedankt voor de bijzonder mooie kristal healing, het was een bijzondere ervaring.
Ik kreeg van jou als doorstroomkristal een girasol en een bergkristal, de girasol betekende voor mij heel veel en was zo fijn om dit kristal vast te mogen houden.

Terwijl de kristallen hun healing deden voelde ik de verbondenheid met alle rijken.
Ontroering en dankbaarheid komt naar boven en voel zo de liefde voor de kristallen waar ik zoveel van houdt. Voel dat ze me uitlijnen en zak verder weg in oneindigheid, voel me veilig en geborgen tussen de kristallen. Voel de aanwezigheid van jou en in de geest groet ik jou en het is goed. Alles mag zijn en wat geheeld mag worden word geheeld.

Wanneer jij me vraagt terug te komen, geef ik aan eigenlijk niet terug te willen en wil blijven in het gevoel van verbondenheid. Wanneer ik mijn ogen open doe en terug kom in het aardse zijn voel ik heimwee en vraag de kristallen nog lang bij me te blijven.

 Afgelopen week voel ik de healing van de kristallen doorwerken en het geeft mij rust in mijn aardse bestaan.

Het thema meer in mijn daadkracht te komen en meer in mijn buikgevoel  is nog aanwezig.

Ik ben er niet meer op gefocust en laat het meer los. Het komt zoals het komt en het is goed.

Lieve groet, MMijn eerste kennismaking met chakra kristallegging op het Elohim Centre was zéér indrukwekkend.

Tot dat moment had ik nog nooit zo diep de onvoorwaardelijke liefde mogen/kunnen voelen. Woorden schieten te kort om aan te geven of beschrijven wat er met mij gebeurde toen ik de onvoorwaardelijke energie van kristallen door mijn lijf voelde stromen. Ik was diep ontroerd, aangeraakt en zo geweldig uitgebalanceerd. Ik had zelf het gevoel dat als een trein over mij heen zou rijden, het mij niets zo doen. Uiteraard bedoel ik dat niet letterlijk, maar zo goed zat ik daarna in mijn vel.

Wanneer ik heden ten dagen chakra leggingen doe word ik nog steeds geraakt door de schoonheid van de kristallen, hun trilling en liefde. Na het openen, activeren en verbinden op het lichaam, mag je als therapeut toekijken en hun prachtige werk aanschouwen. Je werkt begeleidend, want de kristallen doen de healing.

Lieve groet,
Marcel


De edelsteen chakralegging vond ik erg bijzonder. Steeds andere stenen werden er op mij gelegd. De energie voelde ik hierdoor steeds weer veranderen, het bracht mij steeds dieper in rust. Na de healing met de kristallen heb ik me nog lang geaard en stevig gevoeld. Dicht bij mijzelf. Ook nu het al 3 weken geleden is voel ik nog steeds een aarding die ik daarvoor nog niet had gevoeld. Het heeft echt iets veranderd. Dank je wel voor de mooie healing met kristallen. Liefs, Maaike