Ervaring hoogsensitieve bezoekster over GEEN wifi

 

Vakantie houden en weer gezond worden in Groningen!


lemurisch bos IMG_6215_k.jpgHet is even  rijden naar Veelerveen, helemaal naar de Duitse grens en je kunt er maar beter één of twee weken voor uittrekken, maar dan krijg je ook precies wat je zocht en zo je wil méér.
Voor alle door elektrosmog bevangen soortgenoten biedt het stralingsarme Elohim  Centre de rust en gezondheid van haar biologische tuinen en bossen en de helende werking van de hoge energie aldaar. Deze hoge energie is niet alleen meetbaar, maar voor ons, hoogsensitieven, ook voelbaar. 
En dat maakt een vakantie op deze krachtplaats tot een heus avontuur.

Ik was in juli twee weken op de camping van Elohim Centre. De medewerkers van het centrum lieten me meteen bij binnenkomst voelen dat ik welkom was en ze zetten onmiddellijk hun kennis in voor mijn gezondheid en stralingsproblemen, omdat ik  daar behoefte aan leek te hebben. Ik struinde door de prachtige tuinen, zwom in de nabijgelegen vennetjes en fietste door de natuur. Ik voelde me helemaal  vrij daar en tevens  geaccepteerd zoals ik was.

Na 12 jaar van slapeloosheid, uitputting en ziekte en een jaar stralingsarm leven bleken deze twee weken de belangrijkste weg terug naar een volledig leven. Ik ben sterker geworden, voel me weer gezond en met de tips en natuurlijke geneesmiddelen die ik daar kreeg, kan ik de straling beter aan. Ik ben ontzettend dankbaar hiervoor.
het Elohim Centre biedt mogelijkheden voor vakantie en gezondheid, maar je kunt er ook workshops en opleidingen volgen. Het is geheel aan de bezoeker wat je wilt gebruiken hier. Ik kan alleen een ieder die dit leest aanraden: ga er een keer heen!