Toekomstige 6 dimensionale, paradijselijke lichtaura en omgeving

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Toekomstige 6 dimensionale, paradijselijke lichtaura en omgeving

 

Nieuwe aarde, lichtengelenEindelijk ontwapenen, ontspannen en jezelf zijn
Naast de ankering van alle dimensies en de hele Inwijdingsweg, wordt bij het Elohim Centre sinds enkele jaren de 6de eenheids dimensie permanent tot in de basis belichaamd door de Krachtplaats energie. Dit "pushed" alle bewoners, medewerkers, meewerkende participanten en cliënten die er regelmatig zijn, deze dimensie in henzelf versneld te ontwikkelen tot in de basis. Ook lezers resoneren daar indirect op.

De Elohim sfeer is door de ankering van vele dimensies een weldaad voor hart en ziele lichtlichamen. Bewuste en gevoelige mensen hebben onmiddelijk een gevoel van THUIS. "Eindelijk kunnen we ontwapenen en ontspannen"; zo horen we steeds weer! "voelen we "Wie we echt Zijn" zonder onze beschermingsharnas en houding!" Dit zelfde zul je waarschijnlijk de komende jaren ook in jezelf en je eigen omgeving ervaren!


Zachte, maar krachtige en hoge lichtenergie en natuurwezens onstaan in je aura en omgeving
Alles wat lager trilt dan de 6de dimensie (ziekte, slachtofferschap, leunen, vermoeidheid, angst voor; structuur-regels- gezag-liefde-het ongeziene, boven het maaiveld uitkomen-verantwoordelijkheid) komt versneld aan het licht in deze 6D lichtsfeer en lost op. (Of er komt verzet, leunen of vertrek)
Dergelijke 6D mensen te ontmoeten of op de krachtplaats zijn helpt je dan ook enorm veel verder in je ontwikkeling.
Lagere gedachten, spannings- en (onderdrukte) emotievelden kunnen bij het centrum niet volgehouden worden. Herkauwen lukt niet. Ze vallen uiteen in de alles overkoepelende sfeer van zuiver, paradijselijk Bewustzijn en de natuur reageert daarop met een vredevolle, serene liefdesbekrachtiging.

Een andere uitstraling en aura betekent soms letterlijk ook een ander huis, partner of werk
Voelen hoe veel makkelijker het is in je toekomstige 6 dimensionale, paradijselijke lichtaura en omgeving te functioneren? Zo gauw de grote massa in de 5de dimensie gaat leven, ben jij waarschijnlijk al lang, thema voor thema, begonnen met de 6de dimensie te openen in jezelf. Zo gauw het tot in elk van je gedachte en gedrag geleefd wordt is het permanent en val je ook onder moeilijke omstandigheden niet meer terug uit de hogere eenheid-liefde-kracht, die je bent geworden. Ook openen waarschijnlijk nog meer hogere dimensies zich  dan in je hoger bewustzijn/hart, maar niet allemaal maken ze direct deel uit van je dagelijkse persoonlijkheid en gedrag. Je leven zal een andere wending nemen als je innerlijke woning/aura verandert!

Hoge lichtenergie vol creatiekracht/hart en natuurwezens
Zoals de zachte, maar krachtige en hoge lichtenergie vol creatiekracht/hart en natuurwezens er is bij Elohim, zo ontstaat dat binnen enkele maanden of jaren ook in jou na het permanent belichamen van je 6de dimensie. De mensen om je heen gaan dan geleidelijk mee naar meer eenheid of vertrekken omdat het voor hen nog te vroeg is. Lees meer


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin