Praktische informatie spirituele Elohim opleidingen en workshops

Hieronder vind je alle informatie over het volgen van een workshop of opleiding bij het Elohim Centre. Wil je meer weten? Neem contact op via de mail.

Inschrijven voor een workshop

Dit doe je via de agenda op onze website. Voor de meeste workshops kun je je gelijk aanmelden. Lees hier alle voorwaarden en betaalmogelijkheden opleiding en workshops.

Inschrijven voor een spirituele opleiding en direct beginnen

Je kunt je voor iedere live workshop apart aanmelden via de website of korting ontvangen door de live workshop opleidingsmodules in 1 keer te voldoen, klik hier voor meer informatie over de korting. Heb je vragen over de opleiding en het te volgen traject dan kun je contact met ons opnemen per email of telefonisch. De bij een Elohim opleiding vereiste E-cursussen en stilte retraite kun je zelf op ieder moment aanvragen. Er wordt niet gewerkt met jaargroepen maar volgens een doorlopend rad van insteek waardoor je ten alle tijden kunt instappen.

Praktische informatie bij inschrijving

  1. Vroegboekkorting voor workshops geldt bij opgave en betaling tot 3 dagen voor datum
  2. Tijdens de dagworkshops en het verblijf is een bezoek aan de Helende Elohim Tuinen gratis.
  3. Help ons door je workshopsbetaling liefst ruim twee weken tevoren over te maken.
  4. Als je een workshop binnen 2,5 jaar herhaalt kun je gebruik maken van een flinke korting. Vink aan op het aanmeldingsformulier dat je een herhaler bent.

Opleidingsniveau en aansluiting bij de behoeften van de nieuwetijds arbeidsmarkt

Het Elohim opleidingsniveau ligt op MBO-HBO niveau echter zonder dat schoolopleiding van doorslaggevend belang is. Het vraagt vooral om enigszins gevoelige deelnemers. Elohim opleidingen sluiten naadloos aan bij de nieuwetijds behoeften van de arbeidsmarkt en bestaan uit een ideale mix van theorie, innerlijke ziels- en bewustzijnsgroei en praktijk ontwikkeling.

Opbouw van een opleiding

Hoe ziet de opleiding van jouw keuze eruit? Op de opleidingspagina's vind je meer informatie over de opleiding over wat je ophaalt en gaat leren. Ook vind je daar praktische informatie over alle opleidingsvereisten voor het einddiploma, de kosten en wat je er later mee kunt in een beroep.

Overlappende workshopmodules

Volg je meerdere Elohim opleidingen dan zul je zien dat daarvoor een heel aantal workshops overlappend zijn die je dan niet dubbel hoeft te volgen, tenzij het langer dan 2,5 jaar geleden is.

Opleidingen kunnen wijzigen: studeren op de nieuwetijds FLOW

Het Elohim Centre is gericht op nieuwetijds (beroeps)opleidingen, coaching, healing, praktijkvoering en docentschap met daarbij tevens een snelweg voor eigen zelfrealisatie en multidimensionaliteit. Er wordt niet gewerkt met jaargroepen maar volgens een doorlopend rad van insteek waardoor je altijd kunt instappen. De jaaragenda wordt 18-24 maanden vooruit gemaakt. Soms wordt er in de loop van een studiejaar een opleiding, workshop(s), opleidingsmodule aangepast aan de nieuwetijdsflow waardoor prijs en inhoud tijdens het studiejaar enigszins kunnen afwijken. Zie daarvoor de workshopagenda en lees de nieuwsbrief voor de laatste updates.

Na je opleiding: Aansluiten bij een beroepsvereniging en AVG

Vanwege de Wkkgz ben je vanaf januari 2017 verplicht aangesloten te zijn bij een geschilleninstantie, als je een eigen praktijk hebt.CAT Collectief logo.jpg
Je kunt denken aan beroepsvereniging CAT Collectief. Zij bieden ook een pakket voor zelfstandigen waarmee je direct voldoet aan de Wkkgz. Klik hier voor meer informatie over het Wkkgz en het CAT collectief

Als zelfstandige dien je je ook te houden aan de AVG richtlijnen om je cliëntgegevens te beschermen, lees meer

Heb je nog vragen?

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties