Praktische informatie opleidingen en workshops

Hieronder vind je alle informatie over het volgen van een workshop of opleiding bij het Elohim Centre. Wil je meer weten? Neem contact op via de mail.

Inschrijven voor een workshop

Dit doe je via de agenda op onze website. Voor de meeste workshops kun je je gelijk aanmelden, bij een enkele workshop zijn er meerdere vereiste toegangsworkshops. Wil je eerder aankomen, langer blijven en/of mee eten na afloop van de workshop? Geef dit aan op het aanmeldformulier. Lees hier alle voorwaarden en betaalmogelijkheden opleiding en workshops.

Inschrijven voor een opleiding

Je kunt je voor iedere workshop apart aanmelden via de website of korting ontvangen door de opleiding in 1 keer te voldoen, klik hier voor meer over de korting. Heb je vragen over de opleiding en het te volgen traject kun je contact met ons opnemen per email of telefonisch. Ook vinden we het fijn als je ons op de hoogste stelt en een email stuurt met de opleiding die jij volgt, dit kan naar info@elohim-centre.org Wil je een opleiding volgen en laat je je daarin graag adviseren? Bel ons voor een gratis 5 minuten reading.

Praktische informatie bij inschrijving

  1. Vroegboekkorting voor workshops geldt bij opgave en betaling tot 3 dagen voor datum
  2. Maaltijden en overnachtingen: Tijdens een meerdaagse workshop kun je gratis gebruik maken van een gratis overnachting in de groepsaccommodatie Happiness zolang er plek is. Bij dagworkshops is de lunch inbegrepen. Bij weekend workshops ontvang je ook ontbijt en diner. Het is ook mogelijk een eigen privé kamer of accommodatie te boeken naar gelang de beschikbaarheid. Meer info over waar je slaapt en eet tijdens de workshops vind je hier.
  3. Tijdens de dagworkshops en het verblijf is een bezoek aan de Helende Elohim Tuinen gratis.
  4. Help ons door je workshopsbetaling liefst ruim twee weken tevoren over te maken. Zo weten we het aantal deelnemers waardoor de maaltijden, overnachting en administratieve voorbereiding goed te organiseren valt.
  5. Als je een workshop binnen 4 jaar herhaalt kun je gebruik maken van een flinke korting. Vink aan op het aanmeldingsformulier dat je een herhaler bent.

Opleidingsniveau

Het Elohim opleidingsniveau ligt op MBO-HBO niveau echter zonder dat schoolopleiding van doorslaggevend belang is. Het vraagt vooral om gevoelige en bewuste deelnemers. De non dualiteits opleidingen sluiten naadloos aan bij de behoeften van de arbeidsmarkt en bestaan uit een ideale mix van theorie, innerlijke ontwikkeling en praktijk.

Opbouw van een opleiding

Hoe ziet de opleiding van jouw keuze eruit? Op de opleidingspagina's vind je meer informatie over de opleiding over wat je ophaalt en gaat leren. Ook vind je daar praktische informatie over alle opleidingsvereisten voor het einddiploma en kosten.

Wanneer instappen?

Elke 1-2 maanden kun je instappen. De meeste workshops zijn in of rond het weekend. Bijna alle workshops komen slechts 1 maal per jaar terug, houd de workshopagenda dus goed in de gaten.

Overlappende workshopmodules

Volg je meerdere Elohim opleidingen dan zul je zien dat daarvoor een heel aantal workshops overlappend zijn die je dan niet dubbel hoeft te volgen, tenzij het langer dan 3 jaar geleden is.

Opleidingen kunnen wijzigen: studeren op de nieuwetijds FLOW

Het Elohim Centre is gericht op nieuwetijds opleidingen, coaching, praktijk- en organisatievoering. Er wordt niet gewerkt met jaargroepen maar volgens een doorlopend rad van insteek waardoor je elke 2 maanden kunt instappen. De jaaragenda wordt 18-24 maanden vooruit gemaakt. Soms wordt er in de loop van een studiejaar een opleiding, workshop(s), opleidingsmodule aangepast aan de nieuwetijdsflow waardoor prijs en inhoud tijdens het studiejaar enigszins kunnen afwijken. Zie daarvoor de workshopagenda en lees de nieuwsbrief voor de laatste updates.

Na je opleiding: Aansluiten bij een beroepsvereniging en AVG

Vanwege de Wkkgz ben je vanaf januari 2017 verplicht aangesloten te zijn bij een geschilleninstantie, als je een eigen praktijk hebt.CAT Collectief logo.jpg
Als Elohim opleidingsinstituut zijn wij aangesloten bij beroepsvereniging CAT Collectief. Zij bieden ook een pakket voor zelfstandigen waarmee je direct voldoet aan de Wkkgz. Klik hier voor meer informatie over het Wkkgz en het CAT collectief

Als zelfstandige dien je je ook te houden aan de AVG richtlijnen om je cliëntgegevens te beschermen, lees meer

Heb je nog vragen?

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties