Op verlichte wijze werken en omgaan, wat is anders?

Verlichting2.jpgGeschreven door Joke ElZiam Nootebos

Het hogere, onze engel, wil zich openen voor werk van ons hart en eenheids-relaties. Werk en Goddelijke relaties vanuit onze ware verlichte natuur, openhartig met elkaar werkend en levend in ongebonden-diepgaande verbondenheid en directe, openhartige eerlijkheid. Liefdes- en collegiale relaties waarin alleen het moment telt en de rest open kan blijven. Waar we de hoop op positieve verandering van de ander en situatie volledig hebben losgelaten, net als onze zelfbescherming. Waar we aanvaarden en in volle overgave leven met elkaar, het werk en met wat is, of… angstloos stoppen omdat het niet resoneert met ons ware zelf.

Onze engel doet ons vanuit hogere bezieling en respect omgaan met de dieren, planten, voedsel, de ander, het werk en Moeder Aarde.

De wisselwerking met hen brengt sferen van het hoogste hier en nu-eenheids Geluk. We wandelen weer in Paradijselijke verbonden sferen zo gauw we onze 9-12 dimensionale engel hebben geïntegreerd. We ervaren dan dezelfde wereld volledig anders zonder zweverig, niet praktisch of niet geaard te zijn. We functioneren goed en op alle lagen! Niet langer gebeurt iets vanuit emotie, wenslichaam of zonder bezieling. Het grote paradijselijke of Lemurische Geluk heeft geen toekomst meer nodig maar vindt altijd plaats!

Hulp bij je situatie

Wil je een reading, healing, inzicht of coaching bij het wel en wee van jouw levenssituatie of keuze?
Wil je een consult voor je volgende stap op de Weg van Pillar of Light en verlichting?

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin