Praktische informatie vrijwilligerswerk

Wat we van je vragen als vrijwilliger:

  • Je wilt spiritueel groeien en je inzetten voor de Elohim organisatie, Krachtplaats en nieuwe samenleving.
  • Je bent emotioneel en psychisch stabiel, goed geaard en non duaal
  • Je kunt goed als teamlid functioneren.
  • Je bent flexibel, welwillend, vriendelijk, productief, open en communicatief naar het team.
  • Geen vrijblijver maar vrijwilliger; je begrijpt dat je in een bedrijfsfeer werkzaam bent waar je je houdt aan teamregels en werktijden om alles goed te laten verlopen.
  • Je voelt je verantwoordelijk en betrokken tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden, gaat zorgvuldig om met de materialen en hebt hart voor elkaar, de natuur, gasten en organisatie.
  • Je gebruikt geen medicijnen (behalve na overleg), rookt niet en gebruikt geen drugs of (veel) alcohol.

 

Praktische informatie

Werktijden

De werktijden zijn van dinsdag t/m zondag, 8:30 - 17:15 uur.
De pauzes zijn van 10:15 - 10:30, 12:15-13:00 en 15:15-15:30 uur.

Maandag is altijd een vrije dag, andere vrije dagen worden gepland in overleg. Bij 5 dagen werken heb je 2 dagen vrij.

Verblijf je op de Elohim Krachtplaats dan wordt je verwacht in de avonduren mee te helpen met 45 min. lichte huishoudelijke klusjes waar nodig, zoals samen afwassen, fruit verwerken en was vouwen.

Overnachting gratis?

Tijdens je participatie kun je gratis verblijven in de groepsaccommodatie Happiness of op de camping. Voor hoeveel gratis nachten je in aanmerking komt lees je hieronder.

--- Waar slaap je? ---

Je verblijft in de groepsaccommodatie "Happiness", gelegen op de Elohim Krachtplaats. Daar deel je met 1-4 mensen een slaapkamer met stapelbedden. Er zijn een grote living, serre, keuken, 4 douches en 2 toiletten. Ook mag je tijdens het campingseizoen gratis op de camping staan met een eigen tent of caravan.

--- Aantal gratis overnachtingen ---

Werk je 5 dagen per week dan ontvang je 7 overnachtingen, ingaand op de nacht voorafgaand aan je eerste werkdag. De laatste dag dien je na het diner weer te vertrekken.

Werk je tussen de 2 en 4 dagen, dan ontvang je de nacht vooraf en de nachten tijdens je participatie gratis. Werk je bijvoorbeeld de vrijdag en zaterdag dan krijg je donderdag en vrijdagnacht kosteloos. De laatste werkdag dien je na het diner weer te vertrekken.

Wil je eerder komen of langer blijven, boek dan een nacht bij en geniet heerlijk van een verblijf op de Krachtplaats!

Maaltijden

Bij een hele dag meewerken en overnachten ontvang je gratis ontbijt, lunch en diner.

Werk je mee maar overnacht je niet hier, dan ontvang je voor een hele dag meewerken gratis lunch en diner.

Op de laatste werkdag mag je nog gratis mee dineren.

Wil je buiten deze maaltijden om extra snacken of drinken dan moet je dit zelf aanschaffen (bio koffie, thee en water is gratis en onbeperkt aanwezig).

Gratis toegang tot de Zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos

Tijdens de dagen dat je werkzaam bent als participant heb je gratis toegang tot de Elohim Zelfrealisatie tuinen, ook buiten openingstijden om. Werk je fulltime mee en verblijf je 7 nachten op de krachtplaats dan kun je ook op je vrije dagen de Zelfrealisatie Tuinen bezoeken.

Kosten

Als participant betaal je € 10,- per dag als ondersteuning aan de gemeenschap. Hiervoor ontvang je maaltijden en coaching. Deze coaching kan kort tijdens het werk plaatsvinden, maar ook 's avonds tijdens een gesprek.

Tijdens je participatie kun je gratis gebruik maken van de groepsaccommodatie Happiness of de camping, lees onder het kopje 'Overnachting gratis?' voor hoeveel nachten je in aanmerking komt.

Bji langer verblijvend participeren ontvang je elke 2 weken een coachingsgesprek van 30 min. t.w.v. € 72,- Lees hier meer.

 


 

Aanmelden als vrijwillige participant

Stuur je motivatie, cv + foto naar yvonne@elohim-centre.org.

Er is vooral in de zomer vaak veel belangstelling; meld je daarom tijdig aan, dat helpt ons ook bij de werkzaamhedenplanning. 

 


 

Je hoeft niet perfect te zijn

Je hoeft als je komt niet zelfgerealiseerd te zijn maar wel "onderweg" en open voor meer interne en externe eenheid en vrede. Je wordt immers een gezicht van het Elohim Centre. Zeker als je voor langere tijd komt.

Kom je ons slechts enkele dagen helpen dan stellen we vooral inzet en vriendelijkheid op prijs en is spirituele ontwikkeling fijn maar voor ons minder van belang.

 

Soms is er eerst meer begeleiding nodig

Leegte, ziekte, zinloosheid, depressiviteit, onderwaardering, liefdeloosheid en trauma's. Het oplossen hiervan kan soms langer duren als  alle zielepijnen van je geest, hart en buikgevoel nog geheald moeten worden. Soms zijn daarom persoonlijke sessies eerst nodig voordat je vrijwilligerswerk kunt doen.

 

Consulten en workshops volgen tijdens participatie

Tijdens het participeren is het soms mogelijk om een traject te doen waarin je extra workshops en/of healing-coachingsessies volgt. De weekendworkshops en healing-coaching sessies versnellen je groei en levensbestemming enorm. Je kunt denken aan een (onderdeel van) de Elohim opleidingen, of een gemengd traject. Voor meer informatie, neem contact op en zie de site.

 


 

Klik hier om terug te gaan naar 'Samen bouwen aan een nieuwe maatschappij'