STERVEN voordat je DOOD gaat!

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Zelfrealisatie, het woord verschijnt steeds vaker overal en nergens. Ook non-dualiteit, eenheid, mindfullness en verlichting duiden hierop.

Zelfrealisatie betekent niet een liefdevoller, spiritueler mens worden die het “snapt” en het leven meer in de hand heeft. Zelfrealisatie in alle chakras= eenheid=verlichting en betekent STERVEN voordat je DOOD gaat!


straalster.jpgNa het Inzicht volgt het samenvallen van Helder Bewustzijn en aardse praktijkAlleen nog maar Werken op die plaatsen waar je je grote Zelf kunt Zijn
Als door je discipline en inzicht je Divine essentie doordringt in je gezuiverde, gediciplineerde geest, hart, buik en de stappen die je zet, dan sterft je ego-ik. Dan word je essentie. En als je dat BENT, dan valt van alles weg qua belangrijkheid. Controle, afscherming, angst, emotie en mind verhalen van jezelf en over anderen, vasthouden aan verleden of toekomst, alles valt Weg. Glasheldere openheid van gevoelens en bewustzijn, altijd hier en nu, dankbaarheid en vreugde blijven over. Alle dingen die horen bij de dualiteit zoals een gevoel van gemis, financiële en relationele onzekerheid, de ervaring van conflicten, verlangens, frustraties en lijden, krijgen geen vat meer op je zolang je de eenheid van essentie/mens, Bent. Uiteindelijk zul je alleen nog in die relaties en werksituaties willen functioneren waar je dat grote Zelf mag Zijn, waar je het dienstbaar kunt maken en waar het op prijs wordt gesteld.

Lees verder

Afgescheidenheid, afzetten of bewustzijnsgroei breng je teweeg bij je geliefden
In die ontwikkeling verandert je lichaam ook naar kristallijn en wordt het nog gezonder en fijngevoeliger. Je bekijkt alles vanuit het grote Zelf van je essentie. Je hart, buik en relatiechakra zijn Liefde en gevoel zonder scheiding, zonder kleven aan materie, gelijk, aandacht, seks, moeilijkheden of bevestiging.

Interne en externe seksualiteit beleef je vanuit al je lagen, in compleetheid en heelheid
en zo neem je ook je besluiten en sta je ergens voor. Fysiek stroom je en ben je kosmisch vitaal. Het eeuwige en aardse in je, je mannelijke en vrouwelijke energie, alle chakras, ze worden één zo gauw je niets meer persoonlijk maakt. Ook het in gaan op al die persoonlijkheidsverhalen van je partner, collega's en anderen valt weg. Als je als Divine essentie, ondanks dat je gevoeliger bent dan ooit tevoren, niet langer in kunt gaan op drama en mindverhalen, roept dat afgescheidenheid, afzetten of bewustzijnsgroei op in je omgeving. Ze grijpen door je heen terwijl ze mede drama of bevestiging van je willen of worden ook wakker. Iets anders blijft voor hen niet over.

Divine essentie bekijkt alles vanuit een groter inzicht en overzicht
Alleen inzicht over dat je ik een illusie van o.a. verhalen en emoties is, brengt nog geen stabiele en permanente zelfrealisatie en non-dualiteit. Geestelijk inzicht op zich en een mooi hart, verhindert je nog niet als ik-gericht persoon, dus zonder je Divine essentie of Ware Natuur, te denken, voelen en functioneren. Het verhindert ook geen rollen en houdingen.
Divine essentie kent altijd 'n bewustzijn, verantwoordelijkheid en hart gericht op een groter geheel, wij-verantwoordelijkheid en wij-belang. Divine essentie bekijkt alles vanuit een groter inzicht en overzicht. Het kent rust, lichtheid en Diamante neutraliteit/Waarheid zonder iets persoonlijk te maken/nemen. Het schiet niet in de verwarring van hoofd en emotie, maar onderdrukt dat ook niet. Het werkt samen met het mentale en gevoel tenzij dat terugvalt op een lager niveau. Bij persoonlijke belangen kijkt de essentie naar het belang en de groei mogelijkheid van alle partijen terwijl de persoonlijkheid kijkt naar het eigen belang of de bescherming.

Er is bij ik-gericht denken zonder je essentie, geen eenheid, maar tweeheid
Door onbewuste innerlijke verdeeldheid maak je soms tweeheid/dualiteit/projectie met je omgeving. Bij lastige situaties met een ander, spiegelt het -ik tegenover de ander- verhaal, soms je Divine essentie versus je persoonlijkheid! Doorzie dit.

Je hebt oefening nodig om je Divine essentie en eenheid permanent te leven
Dus ook tijdens lastige of pijnlijke situaties met jezelf en je omgeving. Uiteindelijk zullen je essentie en aardse zelf samenvallen als eenheid en als God tot bot. Zo niet, dan zit je bij voorvallen zo weer in de dualiteit en afgescheidenheid.

 


 

Op een dood spoor en geen richting voelen

spoorbaan.jpgJe bent niet alleen! Veel mensen zitten daar nu mee en velen hebben we al goed kunnen helpen door de bedoeling van je essentie en ziel te lezen in de context met je huidige situatie. Na reading komen we samen verder in een gesprek, tot praktische stappen.
bel dan voor een gratis telefonisch consult


 

Verschil opleiding op meewerkend participeren

Tijdens workshops en consulten ontvang je dieper inzicht en de ervaringen van je eigen essentie. Tijdens meewerkend participeren leer je het toe te passen in je lichaam, mind, hart, buik, relatie, geld en werk. Dan wordt en belichaam je het en ga je de hele Weg!


Gebruik je levenskracht niet om je personage te bezielen, zo ontwaak je nooit


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin