Healing voor Kristallijnen fijn gevoeligheid

lichaam, licht.pngDe nieuwe aarde

Subtiel en in verbinding met het grote geheel groeit de aarde door en verhoogd ze haar trilling. Voor onze lichtlichamen en hoger bewustzijn is het hierdoor gemakkelijker te ontwaken. Hooggevoeligheid en subtiel waarnemen nemen onder andere toe. Het is steeds vaker bedoeld deze hogere trillingen te aarden in ons aarde lichaam.

Onthechten van de dualiteit

Als we nog dualiteit zoals onzekerheid en macht, onmacht met ons meedragen kan het ingewikkeld zijn om dit daadwerkelijk te leven. Het heldere nieuwe bewustzijn blijft als het ware om ons heen hangen omdat wij het niet door de stof trekken ten opzichte van onze omgeving.

Patronen doorbreken

Het is aan ons dat we de oude patronen doorbreken en te durven staan voor ons fijngevoeligheid. Dit drukt zich uit in vele situaties waarin we duidelijk voelen wat we willen maar toch niet trouw zijn aan onze eigen hoogste waarheid. We vertrouwen niet genoeg op onszelf, zijn niet duidelijk genoeg, we gaan erom heen of we stapelen intern en extern ons ongenoegen. Emoties en eigen ik-verhalen gaan een eigen verhaal leiden waarbij we blijven hangen in verwarring of de oude situatie.

Ondersteunend healing/reading/ coaching afspraak "Opstaan voor kristallijnen fijngevoeligheid"

Ik (Marlisa) kan middels reading, healing, coaching en gezamenlijke inzichten je helderheid, steun en richting geven waardoor je kunt opstaan in de trouw aan alle (fijngevoelige) lagen die je bent.

Kosten

Voor de kosten van een Healing Reading Coaching consult 50-60 minuten zie de tarieven (klik hier)
Ook kun je denken aan korte consulten voor een korte healing of reading / coaching op vragen.

Contact:

Tel: +31 (0) 597 54 1539
Email: marlisa@elohim-centre.org

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin