Cliënt ervaringen

Magisch, vlinder, natuur, liefde.jpgHieronder lees je de ervaringen die klanten met Marlisa Hof hebben gehad.

 


Hallo Marlisa,
Bijna 3 weken na jouw healing/reading voel ik dat ik graag met jou wil delen wat ik ervaar.
 
Fysiek merk ik dat mijn spijsvertering is verbeterd. Afvalstoffen worden beter en sneller afgevoerd waardoor ik letterlijk meer ruimte ervaar in mijn buik, maag,- en borstgebied. Er is meer synergie voelbaar tussen de organen. Het feit dat ik dit zo duidelijk voel betekent natuurlijk ook dat mijn hoofd meer is verbonden met mijn lichaam. 
 
Ik voelde mij verraden en in de steek gelaten door mijn lichaam. Dit gevoel is aan het wegebben realiseer ik me nu. Ik voel meer mildheid naar mijn lichaam toe waardoor ik me wat vaker afvraag hoe ik mijn lichaam nóg meer kan helpen. Zo ben ik n.a.v. een advies begonnen aan een leverreiniging dmv Mariadistelcapsules. 
 
Daarnaast gebruik ik de Trollenbostinctuur die ik heb aangeschaft in de winkel. Dit werkt enorm ondersteunend!! Juist zeker ook in deze roerige tijd. Zo blij ben ik met mijn versterkte verbinding met de Natuurwezens en Moeder Aarde. Dagelijks maak ik hier bewust contact mee. 
 
Dank je wel, Marlisa, voor je liefdevolle en oordeelloze healing en reading. 
Sinds een paar dagen dringt het besef goed door hoe de sessie mij heeft geholpen. 
Gisteravond schreef ik in mijn dagboek dat ik mij medemens begin te voelen. Dat emotioneerde mij omdat het een nieuw gevoel is.
Er openen zich nieuwe deuren. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor. 
 
Hartelijke groeten,

Marjanne

 


Lieve Marlisa,

Heel hartelijk dank voor de zeer verhelderende reading en de handvatten die je me hebt meegegeven afgelopen donderdag. Bijzonder waardevol!

Hartelijke groet, Martha


Dag Marlisa,

Ik wil je bedanken voor de prachtige sessie en bedankt voor het toesturen van de opname. Het heeft me weer handvatten gegeven om mijn weg op ontwikkeling verder te bewandelen. Ik heb via de opname stukjes terug gehoord en de herkenning komt nu nog meer binnen. Ik voel dat er rond mijn buik en zonnevlecht weer van alles gebeurd als ik die stukjes terug hoor.
 
Het is nu precies een week na mijn sessie met jou. En de ingezette verandering werkt nog door. Ik ben meer de bodyscan gaan doen, een meditatie waar ik voorheen niet veel mee had. Nu kan ik daardoor beter terug gaan naar mijn buik als ik teveel in mijn hoofd zit.
 
Nogmaal bedankt. Ik vond het een hele bijzondere en prettige ervaring.
 
Warme groet,
Edith
 


Hai Marlisa

Wat een mooie intense dagen waren het bij jullie! De diepe rust die ik ervaarde was een weldaad, het gewoon er kunnen zijn zonder oordeel een verademing en het door jou en Willeke "gezien" worden ontroerend, confronterend, maar snakkend naar meer.
Elohim is een fijne plek waar ik zeker nog terug wil komen!
 
Hartegroet,

Christine

 


 

 

Dag Marlisa,

Dankjewel voor de mooie Merlijn-Workshop die je gegeven hebt.
Er komen mij woorden te kort om te omschrijven wat een krachtige energie je neerzet en hoe je de groep daarin begeleid en stuurt.
Heel veel dank,

Liefs, Veerle

 


 

Dank je wel Marlisa, voor de mooie sessie. Dank voor je inzichten, dank voor je erkenning, dank voor je liefde. Er is zoveel duidelijk geworden en ik weet nu weer waar ik naar toe moet en wat mijn weg is.

 

Liefs Paula

 


 

Lieve Marlisa,
Ik wil je bedanken voor de korte en zeer krachtige healing die mocht plaatsvinden.

Ik ben nog steeds (en de hele dag al) in een enorme staat van innerlijke kracht en rust. Alsof ik op de Elohim krachtplaats ben, maar dan gewoon thuis :-)

 

Lieve groet Karin

 


 

Dankjewel Marlisa, voor je heldere consult, heerlijk even iemand echt me te horen spiegelen en te laten zien wat nodig is, heel waardevol.

Hartelijke groet, Chantal

 


 

"Ik heb een hele mooie sessie gehad bij Marlisa. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor je warmte en helderheid. Fijn!"

Lieve groet, H.

 De sessies bij Marlisa waren weer geweldig. Wat ben je een lieve, warme vrouw en goed in je werk. Zeker de kristallegging heb ik als bijzonder ervaren. Daar kom ik zeker nog een keer voor terug. Eerst alles even laten bezinken en mee terugnemen in de “gewone” wereld.
Groetjes, Marion

 


 

Goeie morgen Marlisa!
Na de laatste sessie is er een hoop gebeurd!! Na twee weken mijn relatie beëindigd en zijn er een aantal dingen in gang gekomen. Ik ben weer wat losser en vrolijker en kan veel meer hebben. Het is wel oppassen met wat ik allemaal zeg, haha! Ik laat mijn mening graag horen...! Op werk gebied veranderd er op 't moment heel veel, ga al paar weken totaal ongemotiveerd naar mijn werk en daar is sinds vorige week verandering in gekomen; ik heb opgezegd en ga in Zweden werken en wonen!! Vorige week een wezen kijken en ervaren hoe het is en heb besloten er gewoon in te stappen! Groetjes, Friso

 


 

Hoi Marlisa,
Dank je wel voor de opname! Ik heb hem weer geluisterd en bemerkte na een dag of twee zoveel veranderingen al. Ik sta zoveel rustiger en steviger in mezelf, heel gelukkig mee! Mijn toegenomen vertrouwen is het sterkste. Wat ik ook bijzonder fijn vond was de heling op verschillende punten. Ik vóel me werkelijk heler, completer. Vandaar waarschijnlijk de rust!

Over een aantal weken (ik voel wel wanneer) kom ik graag weer voor een verdere integratie/nieuwe stappen. Heb er veel zin in en ga nog even verder ontdekken wat het innerlijke kind aan gereedschappen heeft meegekregen!
 
Dank je nogmaals. Lieve groet en fijne dag,
Melody
 

Hoi Marlisa,
Dankjewel voor de opname...

...nou ja, ik bedoel natuurlijk: bedankt voor alles!

Ik vind het een bijzondere ervaring om bij jullie in het Elohim Centre te zijn,
en jouw reading en healing hebben puzzelstukjes op hun plaats laten vallen.
Het is fijn om mezelf te ontwikkelen en ik ben blij dat jij/jullie daar deel van hebben uitgemaakt.
Nu ben ik weer een stukje verder :)   BEDANKT!

Warm groetje van Debbie,
en hopelijk tot ziens!

 


 

Dank u wel Marlisa voor de opname. Ik ga er zeker nog een aantal keer naar luisteren.

Ik voel mij sinds de sessie veel rustiger in mijn hoofd en vooral in mijn hart.
Dat was exact wat ik nodig had.
En ik ben ook een aantal zaken gaan beseffen over mezelf (en dat proces is nog volop bezig).

Ik kom zeker nog terug naar het centrum. Ik heb jammer genoeg de kracht van de tuinen (nog) niet gevoeld maar wel jouw kracht en die doet me goed.

Bedankt om wie je bent.

Liefste hartegroet,
Kristof

 


 

Lieve Marlisa

De 2 dagen na de healing was ik erg moe en kon ik echt niet nadenken of ook maar iets onthouden. Mijn collega's waren heel lief en behulpzaam, dat was heel fijn. Wat ik voel is dat er veel van mijn angsten verdwenen zijn en ik mij ruimer voel.

Je healing was erg fijn en krachtig. Het werkt diep door en kon het echt voelen in mijn cellen en organen dat je heel oude stukken uit mijn systeem kon trekken. Dank je wel!

Liefs, L.

 


 

Beste Marlisa,
Echt hartelijk dank voor uw hulp uw woorden en vertrouwen, die me zeker een stap zullen vooruitbrengen. Ik weet iets beter waar ik aan toe ben, wat de moeilijkheid bij mijzelf is en bij mijn vriend., met alle hoop en geloof en verantwoordelijkheid om dit op een mooie ( en vooral constructieve) manier op te lossen.  Ik ga de opname nog eens op mijn gemak beluisteren.

Vele groeten, B.
 

 

Hoi Marlisa,
Dank je wel voor het sturen van de opname.
Ben dit weekend zeker meer bij mezelf gekomen en voel me goed en in balans. Mijn vriend vond dat ik zachter aanvoelde dan anders.
Op mijn werk gister duidelijk verschil gemerkt met vorige week en de tijd hiervoor. Voel me zekerder van mezelf en rustiger in mijn hoofd.
Concentreer me vooral op mijn buik en het stroomt daar goed.
Er is veel gebeurd en het gaat voor mijn gevoel nog steeds door.
Heb nog een aantal kristallen meegenomen die goed voelen bij dit proces.

Ben heel benieuwd wat het me nog meer gaat brengen en hoe ik de eenheid verder mag gaan dienen.
Vooral door heel dicht bij mezelf te blijven en vanuit mijzelf in te voelen wat er zich op het moment aandient.

Zal de opname vast weer eens afluisteren.
Nu eerst verder laten indalen en de veranderingen in het hier en nu omarmen.

Liefs, Helena

 Een ervaring van de moeder van M. van 5 jaar oud.

M. heeft echt een goede verandering ondergaan. We merkten het meteen aan de jongensachtige en onstuimige en wat ondeugende energie die hij nu uitstaalt. Het eerste weekend was hij bovendien enorm opgeruimd, had hij geen last van alle mensen die over de vloer kwamen voor S. haar verjaardag. Hij zit beter in zijn velletje, hij durft meer en lijkt zich bewuster van zijn emoties. Hij benoemt emoties vaker dan voorheen met of zonder mijn hulp. Dat is fijn. Hij zegt zelf dat hij minder duimt, maar dat merk ik nog niet zo sterk. Hij lijkt zich wat bewuster te worden van welke energie en gevoelens van hem zijn en welke van een ander. We hebben het daar nu ook wel regelmatig over.

Hartelijke groet,
M.

 


 

Dank je Marlisa voor je prachtige healing(en). Dankzij je healingen kan ik steeds gemakkelijker en vloeiender in mijn lichaam plaatsnemen. Tijdens mijn verlichting ervaring ben ik uit mijn lichaam geschoten en durfde (i.v.m. terugkomen) niet meer in mijn lichaam te wonen omdat ik op de weg terug naar beneden veel zwaarte, pijn en verdriet tegenkwam. Tijdens jouw healingen wordt er licht geworpen op de processen die gaande zijn zodat ze getransformeerd kunnen worden en vanzelf oplossen. Alles wordt lichter en ruimer hierdoor kan ik mezelf langzaam laten zakken in mijn lichaam. Tijdens de healing van vanmorgen kwam heel helder het inzicht van zo boven zo beneden, dat het de bedoeling is om het licht van boven hier naar beneden te halen en met kracht en liefde neer te zetten. Logisch dat daarbij veel angst loskomt, alles wordt zichtbaar, het Christuslicht laat al het ongewenste naar bovenkomen zodat alle lagen opgelost en opgeschoond kunnen worden. (naakt het paradijs in). Wat ook heel mooi naar boven kwam vanmorgen is door nogal een harde opvoeding mijn vrouwelijke kant zich niet heeft kunnen ontwikkelen vandaar mijn mannelijke hardheid (niet (veilig) voelen) maar nu mijn vrouwelijke kant erbij komt, kracht gecombineerd met gevoel voel ik mij nu wel veilig genoeg om mijn grenzen aan te geven. Hier heb ik veel respect voor en neem dit ook uiterst serieus. Bedankt Marlisa, samen op weg naar de ware essentie van het zijn. ( kristallijnen) Veel liefs T.

 


 
Dag lieve Marlisa,
De reading en healing van afgelopen woensdag heeft mij geweldig goed gedaan : )
Daar wil ik je ook hartelijk voor bedanken.
Voor het eerst na zoveel jaren en na alles wat ik al heb gedaan zijn er nu eindelijk dingen voor mij op hun plek gevallen.
Dat geeft een gerust gevoel. Je hebt op zo'n mooie diepe laag gekeken en wat je vertelde was zo herkenbaar.
Het was ook fijn dat je zelf rustig was en ik alle ruimte kreeg om vragen te stellen zo kreeg ik ook het gevoel dat er echt iemand naar mij luisterde. De healing was ook super krachtig en zuiver.
Ook mooi om het nog weer terug te horen op de tape.
Dit geeft mij weer vertrouwen op mijn pad.............

Lieve groeten voor jou.
C.

 Lieve Marlisa,
Graag wil ik je laten weten dat ik je healingen super krachtig en mooi vind.
Sinds de laatste healing kan ik mijn Ik Ben lichaam zo goed voelen, en dat ik het recht heb en het goed is om hier te zijn. Hierbij voel ik heel veel kracht en liefde van binnenuit mijzelf komen.
Dit heb ik nog nooit eerder gevoeld. Het komt echt vanuit mijn tenen!
Ontzettend bedankt voor je krachtige healing.

Veel liefs Leonie

 Hallo Marlisa, Graag wilde ik je nog even bedanken voor de mooie sessie van afgelopen woensdag. Ik heb er veel aan gehad. Het is heel verwonderlijk hoe een oud thema waar ik al veel aan gewerkt heb, toch nog voor mij diep verstopt zat en ik het niet herkende.

Nu zie ik het luid en duidelijk haha!! Wel pijnlijk, maar zo verhelderend!

Heel bijzonder! Dus dankjewel!

Warme groet, Marietta

 Hallo Marlisa,

Het gaat nog steeds goed! Ben heerlijk aan het genieten en niks doen. . . toegeven aan dat alles goed is, dat ik gewoon ben en dat dat genoeg is . . .  Zo geweldig dat ik dat nu ook echt voel! Dankjewel!
Warme groet, Maureen
 

 

Dag Marlisa
Ik heb genoten van mijn verblijf en heb ook dankzij de sessies meer handvaten gekregen zodat ik heel duidelijk de intentie heb neergezet om heel bewust om te gaan met het stellen van mijn grenzen en mijn mening geven. Ook vond ik jouw opmerking over dat je er niet voor hoeft te werken maar dat je het verlangen hebt en dingen kunt toelaten heel fijn.
Ik ben dan ook benieuwd hoe de komende tijd zal verlopen.
Groetjes, P.

 


 

Dag Marlisa,

Wat een bijzondere ervaringen heb ik nog gehad aansluitend aan de sessie. De energie in de tuin is fenomenaal! Heb prachtige aanvullingen mogen ontvangen en ook het labyrint heeft me dieper in mezelf teruggezet. Dank je wel voor de mooie sessie, je adviezen, je alignment, en flow. Aan de ene kant voelde het niet als iets nieuws wat ik hoorde en tegelijkertijd kon ik dat loslaten  en genieten van wat er gebeurd is en in gang is gezet. Ik heb gisterenavond de sessie nog eens nageluisterd en heb de tincturen die je geadviseerd hebt in gebruik. Ook heb ik een mooie steen gekocht die me op een dieper niveau met Gaia verbind vanuit mijn hart. De naam van de steen ben ik vergeten. 

Het voelt goed! Ik ga dit proces in en wil graag een volgende sessie inplannen.Hoi Marlisa,

Ik wil je bedanken voor je geweldige begeleiding die je mij hebt gegeven. Ik ben al bij heel veel healers geweest en ik kan echt zeggen dat ik niemand heb ervaren die zo'n goede reading en healing sessies geven als bij jullie op het Elohim.
Ook al was ik soms boos of volledig in de weerstand tijdens de sessies. Jullie hadden gewoon gelijk en dat doorzie nu allemaal.
Ik vind het echt briljant hoe jullie mijn kern raken en in het moment aangeven wat belangrijk voor mij is. Belangrijk om bewust van te worden, de illusies doorzien, hoe bewust om te gaan wat er speelt in met mijn binnen en buitenwereld.
Ik begrijp steeds meer dat het mijn systeem is, dat het niet bij de ander ligt. Dat elke emotie en gevoel een belangrijke informatie weergeeft.  Ik begrijp steeds meer hoe bewustzijn werkt en dat je ook op deze manier jezelf kan helen en transformeren..  Echt te gek! Want dat is mijn grote wens!

Dankjewel!!!!!
 
Liefs Sabine

 “Hartelijk dank voor de geluidsopnames van de sessies, bij het afluisteren komt alles nog wat meer binnen en kan ik bepaalde zaken nog meer een plek geven. Tijdens het afluisteren zijn de healings dan ook bijna weer opnieuw voelbaar. Een van mijn katten die zeer sensitief is komt er altijd bij liggen wanneer ik luister naar een opname, hij voelt het duidelijk ook.”

Liefs, Marieke“Ik wil jullie nog bedanken voor de fijne dagen die ik bij jullie heb doorgebracht.
Ik voel mij anders als voorheen (ruimer, helderder, vrolijker) en hoop dat ik dit in de toekomst meer en meer kan verinnerlijken!”

 Marie Poolen 

 


"De sessies met Willeke hebben mij veel gebracht en duidelijkheid gegeven, ik kan weer vooruit. Verder heb ik mij erg welkom gevoeld, genoten van de tuinen en het bos. Veel gemediteerd  en heerlijk tot rust gekomen. Ik kom zeker binnenkort terug. Wat een geweldige plek met lieve mensen"

Liefs Gea

 

Hoe kan ik boeken?

Bel of stuur een mail en dan kijken we of er plek is in de agenda.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties