Wie is Marlisa

Marlisa 2017-klein.jpgHallo allemaal, mijn naam is Marlisa Hof. Sinds 2012 werk ik met veel plezier en toewijding bij het Elohim Centre. In 2009 wees iemand mij op het Elohim en zo kwam ik als cursist bij het centrum terecht. Een wereld ging er voor mij open. Vanaf mijn kindertijd had ik altijd het gevoel dat ik voor iets anders bestemd was dan wat ik zag bij mijn ouders en hoe zij met elkaar leefden. Maar wat dat was, daar kon ik niet bij komen. Door opvoeding was heel mijn essentie, mijn bedoeling op de achtergrond geraakt en daarmee ook afgescheiden van mijn persoonlijkheid.

Eenmaal op het centrum raakte ik opnieuw bekend met mijn hooggevoeligheid, het heldervoelen en helder weten. Kreeg ik verbinding met mijn gevoel en durfde dit steeds gemakkelijker te uiten. Door de ontmoetingen met medecursisten kreeg ik de ervaring dat er anderen, ook hooggevoelige mensen waren, net als ik. Dit bekrachtigde de verbinding met mijn essentie enorm. Hierdoor durfde ik weer te vertrouwen op mezelf.

Levensdoel
Stap voor stap werd het mij steeds bewuster dat het in dit leven bedoeld is dat ik juist al die kwaliteiten leef en deze vanuit mijn gevoel inzet om non-dualiteit en eenheid te versterken. Om te laten zien dat je wel degelijk samen kunt creëren, samenleven, eerlijk en oprecht kunt zijn naar elkaar (en jezelf) zonder in afgescheidenheid terecht te komen. Waar we in vroegere levens  door het uiten van onze intuïtie op de brandstapel terecht kwamen, is het juist nu de tijd dat dit wel weer kan en mogelijk is.

Gevoeligheid en bewustzijn als beroep
Mede door de ervaring van mijn eigen zelfrealisatie weg,  help en ondersteun ik anderen sinds 2012, bij de eigen zelfrealisatie weg en het omgaan met kristallijnen gevoeligheid. Ook op het gebied van gezin, werk en relaties. Dit doe ik vanuit het Elohim Centre waar ik na mijn opleiding ben gaan werken. Tijdens de healing, reading, coaching, satsang, consulten en workshops die ik geef werk ik als kanaal in samenwerking met de Bron, engelen en lichtmeesters. Ze werken door mij heen en geven aan wat er mag gebeuren. Via mij geven ze ook praktische tips en ondersteuning voor thuis aan de cliënt mee.

Je kunt met vele vragen bij mij terecht.
Relatie, werk, hooggevoeligheid, onzekerheid, angsten, trauma’s etc. Welke vraag het ook is, vanuit het readen en healen werp ik er licht op om te zien wat helder en duidelijk mag worden. Dit zodat jij na de sessie er weer verder mee kunt.

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch of per email contact opnemen.
T: 0597 541539  E: info@elohim-centre.org

Graag tot ziens.

Hartelijke groet,
Marlisa Hof, Satsanggever, Master-Healer-Reader-Coach en Docente