Hoog sensitief en kristallijnen als kracht i.p.v. zwakte

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

samen eten buiten 1 2012

We zetten onze oude bekende persoonlijkheid naar voren en verliezen ondertussen onze eigen lichtsfeer in een omgeving die minder diepgaand kan voelen of bewustzijn is.  Steeds vaker krimpt ook ons hart als onze omgeving roddelt, oordeelt of zich steeds met problemen of te korten bezig houdt. Helderder doorzien we hoe al te vaak zwaarte of stress door onderlinge verhalen en de aandacht daarvoor in eindeloze cirkels de kring rondgaat. Bij de familie, op het werk kunnen we soms nog nauwelijks ademen als sensitief en bewust mens.

Bij spirituele vrienden voelen we ons zoveel meer bevrijd, lichter, opener
Soms gaan we om met 2 soorten mensen diegenen die leven vanuit het hoofd en geregeld spanning, oordeel of emoties uitstralen en onze spirituele vrienden waarmee we ons blijer, lichter voelen en kunnen praten over de thema’s die ons werkelijk interesseren. Als we bij workshops en onze spirituele vrienden zijn voelen we ons zoveel meer bevrijd, lichter, opener. We zijn meer hart, ziel, Thuis en ons Zelf!

Lange tijd houden we ons dubbel leven vol
Maar uiteindelijke verloochenen we teveel van onszelf in een omgeving waar licht, gevoeligheid, integriteit en spiritueel bewustzijn amper kunnen ademen. Soms nemen we ontslag maar ook dan zijn we er nog niet, want waar en met wie kunnen we functioneren op alle sensitieve, intuïtieve en bewuste lagen die we inmiddels zijn geworden? Met wie kunnen we nou heel geregeld praten over hoe alles bezield is? Vaak zelfs niet met de eigen partner en eigen mensen waar we van houden.

We raken afgestompt
We kiezen voor Waarheid, het diepste in ons zelf zo gauw we willen functioneren vanuit  al onze lagen. Het wordt als een schreeuw in ons. We weten dat ons licht en leven kan sterven als we  afgestompt verder gaan en dat is niet waarvoor we naar de aarde zijn gekomen. Ons geestelijk inzicht, kracht en bezieling, subtiele teerheid, zachtheid en kwetsbaarheid vragen om een omgeving die deze schoonheid  erkent, spiegelt, ermee resoneert en groter doet groeien.

Santiago de Compostella
Eerst maken we een wereld- of Indiareis, brengen tijd alleen in de natuur door, lopen Santiago de Compostella, doen een retreat in een klooster en ontdekken hoe fijn het is in onze eigen grotere lichtsfeer te zijn. We leren onszelf trouw te zijn, echt te laten zien en spreken met anderen, mentaal en vanuit het hart, maar nog steeds ontbreekt er iets. Een stuwing van binnenuit, groter dan ons verstand, angst en persoonlijkheid  maakt uiteindelijk dat we alles opzij zetten om te worden Wie we werkelijk Zijn. Van Divine tot kristallijnen.

Iets in ons wil verder groeien van kristallijne tot Divine
Het diepgaand buikgevoel, het helder invoelen en elkaar aanvoelen, het communiceren met de ongeziene wereld, het pure en zuivere in ons. Wat zou het fantastisch zijn om dat te kunnen delen met elkaar. Fantastisch als we met velen volkomen kwetsbaar, open en eerlijk kunnen zijn. Als er naar ons intuïtief en sensitief gevoel geluisterd wordt en het als kracht en kwaliteit in ons werk, thuis en in de samenleving gezien en benut kan worden. Als we allemaal denken en handelen vanuit eenheid i.p.v. tweeheid en het gewoon is energiewerk te doen om iemand te helen of de omgeving te zuiveren. Hoe zuiver zal de sfeer zijn en hoeveel beter en gemakkelijker zal alles stromen als ieder zich van die openheid bewust is. Dan hebben we een geheel nieuwe wereld! Die nieuwe wereld bestaat  bij het Elohim Centre en haar meewerkende bewoners/participanten al een aantal jaren.


Bij het Elohim Centre is op maat opleiding/begeleiding mogelijk om de nieuwe wereld in je eigen omgeving te brengen
Wil je zelf ervaren hoeveel beter jij je voelt en hoeveel gemakkelijker je kunt functioneren als sensitief en bewust mens in zo’n open wij-sfeer? Wil je vertrouwen, tools en communicatieve vaardigheden ontwikkelen om dat in je eigen omgeving te brengen? Wil je ervaren hoe het is als je nog beter gehoor geeft aan je subtiele of kristallijnen zelf en daarvoor gaat staan, ook in eenheid met je werk en omgeving? Wil je ervarend leren om gemakkelijker en krachtiger, Divine te functioneren in je werk? Duidelijker te zijn naar elkaar ook over het onuitgesprokene? Wil je ervarend leren welk werk en omgeving bij jou kloppen als sensitief bewust mens en hoe je omgaat met concurrentie, niet gezien worden of irritatie? Bij het Elohim Centre kun je daarin op maat opgeleid worden of advies krijgen.

Opleiding op maat: kun je 8 uur per dag fysiek werk doen en pas je bij het Elohim team?
Het Elohim Centre biedt aan max. 4 sensitieve, bewuste mensen vanaf april, haar interne, op maat-meewerk opleiding aan, van minimaal 3 maanden en 3 dagen per week. Het meewerken kan bestaan uit kantoor-, schoonmaak-, project-, bio kook-, of tuinwerk (in afstemming met de plantenspirits en jezelf)
Wees er snel bij want vol is vol!

Lees meer bij meewerkend participeren en de Elohim gemeenschap.  

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin