Ervaringen: Multidimensionaal openen, programmeren, adviseren 13 dimensionale kosmische kristallen en edelstenen

Afgelopen weekend had ik het genoegen in de winkel te mogen werken tijdens de workshop “Multidimensionaal openen, programmeren, adviseren 13 dimensionale kosmische kristallen en edelstenen”.
 
Het trilde door alle ruimtes en over de Krachtplaats

Zaterdagochtend kon ik al voelen hoe diep deze workshop zou gaan voor de deelnemers. Het trilde door alle ruimtes en over de Krachtplaats. Ik voelde een hele warme diepe en ontroerende energie die werd opgebouwd voor de onderste chakra’s. Deze keer geen hoge energie , maar zachte liefdes-aangeraaktheid om ergens doorheen te zakken. In mijn eigen woorden een “tranentrekker” want bij zoveel diepgaand aangeraakt worden door liefde is er geen ontkomen aan het loslaten van vele niet geuite, onderdrukte en onbewuste emoties in je buik. Zonder alle heftigheid die daarbij soms komt kijken. Het was dan ook prachtig om telkens te zien en te voelen tijdens elke pauze wat er gebeurde. Soms waren de deelnemers stil, een andere keer diep bewogen in emoties en innerlijke kind.. wat een pauze later weer was opgelost.

Het contact met de workshopdeelnemers die in de pauze een rondje kristalwinkel doen omvat dan zoveel meer lagen, zoveel meer bewustzijnsniveaus. Prachtig en heerlijk vind ik dat!
In 2004 ben ik voor het eerst zelf diep aangeraakt door de kristallen tijdens een Elohim workshop en dat heeft mij nooit meer los gelaten.
 
Vele beseffen niet hoe diep en vooral onvoorwaardelijk die ontmoeting is
In contact met planten, dieren en mensen bestaat er nog steeds dualiteit. De kristallen kennen dat niet en zijn vanuit de goddelijkheid gematerialiseerd en resoneren daarmee veel dieper op onze eigen pure essentie. Wat ze daardoor voor ons doen is moeilijk in woorden uit te leggen. Voor mij betekent het een enorme verrijking in aangeraaktheid, volheid, liefde en passie in het leven. Vanaf dat moment in 2004 werd het leven voor mij veel intenser, mooier en dieper. Niet dat dat elk moment van de dag de boventoon voert, maar met grote regelmaat, bijna dagelijks, ervaar ik deze momenten en val ik stil in aangeraaktheid of voel ik gepassioneerd vuur door mijn lijf stromen.
 
Liefs
M
 

Een divers, interessante en belevingsvolle ervaring
“Wat me geraakt heeft is dat je kristallen met je hele lichaam kunt ervaren i.p.v. alleen met de handen. Verder ben ik door het werken met de kristallen en transities beter in mijn lichaam gekomen, stroom ik energetisch veel beter door en heeft de workshop me meer buikkracht gegeven.

Ik zal zeker nog eens terugkomen omdat ik Elohim als een weldadige krachtplek ervaar met fijne mensen. Nog hartelijk dank voor de fijne workshop!”

Een hartelijke groet,
Hannah


Een vertrouwd en fijn gevoel door de verbondenheid onderling en met de bovenwereld

"De workshop heeft mij inzicht gegeven hoe mijn lichaam mij iets probeert te vertellen op het moment dat ik de verkeerde richting uit ga of wanneer ik te veel van mezelf vraag. Ik kom zeker terug om aan mijn zelfrealisatie te werken en voor het collectieve bewustzijn."

Met vriendelijke groeten,
Egon

 

Een prachtige aanvulling op mijn eerdere opleiding
"Ik heb een enorme liefde voor kristallen. Alles wat ik te weten kan komen over kristallen zuig ik op als een spons. De inhoud van de workshop is lekker afwisselend en natuurlijk zijn de transmissies tussendoor fantastisch.

Wat me heeft geraakt is hoe goed de verschillende energieën van de  kristallen voelbaar waren. Van heel liefdevol naar zware energie of vitale energie. Mocht je al twijfelen aan kristallen en hun energie uitstraling, dan weet je nu wel beter."

Met warme groet,
Marie-José