Voorwaarden korting vooruitbetalen opleiding/ workshops

Inschrijven en voorwaarden
Bij aankoop van meerdere workshops/ modules/ verdiepingspakket met korting dien je de workshops/ modules binnen 3 jaar te voltooien.

Deelname aan workshops/ modules met korting kan door je via de email aan te melden en daarbij aan te geven om welke workshops/ modules het gaat. Geef dit vroegtijdig door, minimaal 3 weken voordat de eerste workshop/module plaats vindt. Het Elohim Centre stuurt een 'voorlopige bevestiging' per email en een factuur. Bij ontvangst van de factuur verplicht de contractant zich tot betalen van het integrale kortingsbedrag. Na toezending van de bevestiging behoudt het Elohim Centre zich het recht voor, je alsnog voor deelname uit te sluiten indien je niet aan de workshopeisen voldoet of de betaling op de factuur uitblijft.

Na betaling van de factuur word je apart voor ieder onderdeel aangemeld waar je een bevestigingsmail voor ontvangt zodat je op de hoogte bent van datum, tijd en voorwaarden (ingesloten bij de bevestingsbrief van workshops zit ook standaard een factuur, echter zal dit een factuur van € 0,- zijn omdat er is betaald middels een andere totaalfactuur). Wanneer het om een verdiepingspakket gaat kan de klant de sessies zelf afspreken, voor het audio pakket ontvangt de klant een email met een link naar het pakket.

Bij overschrijding van het maximaal toelaatbare aantal inschrijvingen voor een opleiding of workshop, hanteert Elohim Centre in eerste instantie de ontvangstdatum van het inschrijfformulier als selectiecriterium.

In beginsel verplicht Elohim Centre zich, bij acceptatie van je inschrijving en betaling, een opleiding ten uitvoer te brengen volgens het opleidingsprogramma. Elohim Centre behoudt zich het recht voor het opleidingsprogramma tussentijds te wijzigen.

Elohim Centre hanteert voor de deelnemer een bedenktijd van een termijn van 14 werkdagen, ingaande op de door de deelnemer ondertekende datum van het ingediende inschrijvingsformulier. Alleen binnen deze termijn van 14 werkdagen worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht.


Annulering

Vanwege het feit dat dit een specifieke eenmalige aanbieding met korting is, wordt er geen geld geretourneerd bij annulering door de deelnemer. Wel is het mogelijk je plaats te verkopen/geven aan een andere deelnemer. Dit laatste loopt niet via het Elohim Centre, maar daar draag je zelf zorg voor. Of je mag je workshop doorschuiven naar een volgend jaar wanneer je dit minimaal 5 dagen tevoren aangeeft wanneer de workshop wordt gegeven en zolang de workshop binnen 3 jaar wordt voltooid. Bij doorschuiving wordt € 15,- administratiekosten in rekening gebracht per doorgeschoven workshop.

Indien jij je workshops doorgeeft/ verkoopt aan een ander dien je aan het Elohim Centre door te geven om welke workshops het gaat en welke persoon de workshops overneemt. Voor het overzetten van de workshops worden administratiekosten berekend, het bedrag is afhankelijk van de hoeveelheid workshops.

Elohim Centre heeft tevens ten allen tijden het recht om bij onvoldoende aanmelding een opleiding of workshop te annuleren. In dit laatste geval ontvangen ingeschreven deelnemers hiervan zo spoedig mogelijk schriftelijk bericht en ontvangen zij hun geld terug. Aan hen worden uiteraard geen administratiekosten in rekening gebracht. Wil de deelnemer voor het bedrag wat geretourneerd wordt een andere workshop uitkiezen dan mag dit, over de nieuw uitgekozen workshop ontvangt de deelnemer dan niet opnieuw de korting.


Gemiste opleidingsonderdelen /workshops

Deze kunnen meestal één jaar later worden ingehaald met die voorwaarden dat de gehele opleiding binnen 3 jaar dient te worden afgerond.


Kortingregeling wat betreft eten, slapen, materialen

De korting regeling die beschikbaar is v.a. 1000,- aan opleiding/ workshops/ verdiepingspakket en bij vooruitbetaling, geldt ook voor het eten, slapen en/of materiaal, indien dat in de prijs inbegrepen is.
De korting geldt niet voor bij de opleiding inbegrepen vereiste sessies en ook niet voor herhalingsworkshops met korting.


Opleidingsonderdelen/workshops doorschuiven

Gemiste opleidingsonderdelen /workshops kunnen meestal één jaar later worden ingehaald met die voorwaarden dat de gehele opleiding binnen 3 jaar dient te worden afgerond. Anders dan bij aanmelding bij losse opleidingsonderdelen/workshops is het bij het vooruitbetalen van minimaal 1000,- voor opleiding/workshops, wel mogelijk een workshop door te schuiven naar het jaar daarop.
Er wordt dan € 15,- administratiekosten in rekening gebracht per doorgeschoven workshop.


Overzicht totaalbedrag opleiding
Omdat de opleidingen en de workshop onderdelen niet statisch zijn maar de tijdsgeest volgen en dus kunnen worden gewijzigd, moet je zelf het totaalbedrag van een opleiding uitrekenen op je start moment. Ook kun je ergens halverwege een beroep doen op de kortingsregeling en ook dan geldt dat je het totaal van het restant van de opleiding zelf berekent. De prijzen en data van alle onderdelen vind je op de telkens ge-update site agenda. Het printoverzicht van welke onderdelen behoren tot welke opleiding of overlappend zijn voor verschillende opleidingen.


Korting op korting gaat niet

Voor herhalingsworkshops met korting kan geen rabatkorting worden verleend.

Druk op de knop "afdrukken"  bovenaan de site-agenda, voor een printoverzicht. afdrukken-knop.JPG

 

Kom je er niet uit mail ons dan of bel ons kantoor
E: info@elohim-centre.org
T: +31 (0)597 541539