Wat is multidimensionaal

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

meditatie,bron.jpgMultidimensionaal wil zeggen vanuit hoger bewustzijn en een subtiel, diepgaander gevoel functioneren. We noemen het ook wel een Pillar of Light zijn. Functioneren met diep invoelende, aanvoelende, kwetsbare, open, heldere, genezende en autonome zielekwaliteiten. Als de zielekwaliteiten van de engel in jezelf die in de hogere dimensies functioneert, zijn geïntegreerd, zul je ze op aarde gebruiken als Gaven, intuïtie, geneeskracht en zuiverheid.

We kunnen leren deze kwaliteiten in te zetten bij het werken met mensen, natuurgeneesmiddelen ( kruiden, kristallen, e.d.), tuinieren of voedsel bereiden zodat we daarvan de meest subtiele wezens-essentie en mooiste kracht, activeren. De multidimensionale mens (er)kent de eenheid met de natuur, haar wezens, subtiele dimensies en (Devische) Rijken. Ook in het onderwijs en elk werk, kan multidimensionaal functioneren, een wezenlijk bezielde bijdrage betekenen.

Multidimensionale en kristallijnen mensen vinden echter nog weinig spiegels voor hun meegebrachte Licht en Wezen, in de doorsnee omgeving. Ze voelen zich vaak op een dieper niveau nergens Thuis, onveilig en verliezen daardoor de aarding van hun Licht en zingeving. Totdat ze samenkomen en hun kwaliteiten spiegels, erkenning en doelen vinden voor de nieuwe samenleving zoals o.a. bij het Elohim Centre gebeurd.

Vele multidimensionale, bewuste en gevoelige mensen ontmoeten elkaar bij het Elohim Centre tijdens het bezoekjes aan de Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen of tijdens de spirituele workshops. Thuisgevoel, rust, zelferkenning en levensbestemming worden daardoor actief. Multidimensionaal of niet; samen bewandelen we het Pad naar het verlichte samenwerken voor de nieuwe Aarde! 

Wil je multidimensionaliteit in de praktijk brengen?

Bekijk dan eens de spirituele opleidingen van het Elohim Centre 

Gerelateerde artikelen:

 

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin