Master Healing, Reading en Coaching

spirituele transformatie.jpgIn mijn healing-reading-satsang sessies voor jou stem ik mij af op alle hoge en aardse dimensies van je persoonlijkheid, ziel en Goddelijke essentie. Je wordt geopend en verbonden met je hoger Bewustzijn, zieledelen, oorspronkelijkheid en diep geankerd in je basis- en tweede chakra. Ik ga direct naar de kern en je ontvangt praktische, bondige en heldere informatie voor jouw ontwikkelingsweg en vragen. Trauma’s, onzekerheid, onveiligheid en karmisch weefsel laten tijdens mijn sessies voelbaar los uit je, cellen, DNA en genen. Als je zover bent gaat dit zelfs tot in verleden levens en je Oorsprong aan toe. Integratie tussen het mannelijke en vrouwelijke en je vele incarnatielijnen vindt plaats, waardoor je meer heelheid, balans en eenheid in je lichaam, gevoel en psyche gaat ervaren.

Marlisa 2017-klein.jpg

Ik coach ook bij de schoonheid van je kristallijnen ware Zelf, intuïtieve gevoeligheid en begeleid hooggevoelige volwassenen en kinderen die niet kunnen aansluiten bij het oude aarde systeem. Ook geef ik ouders tips hoe ze hun (nieuwetijds) kind kunnen ondersteunen.

Naast dat ik ervaren Elohim Master Healer-Reader ben, ben ik ook satsanggever. Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie".


Ik hoor terug van cliënten dat mijn sessies to the point zijn en krachtige resultaten opleveren.

 


 

Hoe kan ik boeken?

Workshops en meer over Marlisa

Specialisme

- Zelfrealisatie, verlichting en Godrealisatie
- De groei naar het kristallijnen lichtlichaam
- De ontwikkeling van hoofd naar buik
- Nieuwetijds(kinderen)
- Doorbraak oude patronen
- Zielenrelaties
- Meesterschap
- Hoogevoeligheid tot kracht maken
- Evenwicht innerlijke man en innerlijke vrouw
- Healing op karma knopen
- Healing op matrixen van beinvloeding
- Chakra healing
- Keuzes maken bij werk, studie, woning e.d.

 

Cliënt ervaringen

"Ik wil je bedanken voor de prachtige sessie en bedankt voor het toesturen van de opname. Het heeft me weer handvatten gegeven om mijn weg op ontwikkeling verder te bewandelen. Ik heb via de opname stukjes terug gehoord en de herkenning komt nu nog meer binnen. Ik voel dat er rond mijn buik en zonnevlecht weer van alles gebeurd als ik die stukjes terug hoor.   Het is nu precies een week na mijn sessie met jou. En de ingezette verandering werkt nog door. Ik ben meer de bodyscan gaan doen, een meditatie waar ik voorheen niet veel mee had. Nu kan ik daardoor beter terug gaan naar mijn buik als ik teveel in mijn hoofd zit.   Nogmaal bedankt. Ik vond het een hele bijzondere en prettige ervaring."

Klik hier voor meer ervaringen

Kwaliteit samenwerkende Elohim healers-readers-coaches

Bij de diepte healingen zoals de Elohim healers die geven, verschuiven soms hele karakterhoudingen en al het aanpaste gedrag in één sessie als de cliënt daar aan toe is. Vermoeidheid en ziektebeelden lijken spontaan op te lossen en keuzes en richting worden duidelijk. Veel van deze feedback horen we regelmatig tijdens een volgende afspraak.

De Krachtplaats en de eigen innerlijke ontwikkeling brengt de healers in een zodanige kosmisch, Goddelijke staat tijdens een sessie, dat ze diep in de DNA en genetische informatie van de cellen van de cliënt kunnen werken en tot ver in de sterren constellatie lijnen. In de cellen en lijnen bevinden zich ook de (karmische en genetische) informatie van de familieleden waardoor er soms ook bij hen veranderingen in levenssituaties en schaduwgedrag zich gaan voordoen. Overigens is het niet aan de Elohim healer om dit te willen maar iets dat spontaan ontstaat door het werken vanuit de Bron-Eenheid. Wel ligt de kwaliteit van de Elohim Healers (zeker als samenwerkend team)  in de volledige bandbreedte. Wat betekent dat de healing en reading tegelijk werkzaam is in alle lichtlichamen, thema-gebieden, auralagen, sterrenlijnen, kosmische voornemens, genen en DNA structuren van de cliënt. Het is mede dankzij dit gegeven dat Elohim healers ook geweldig resultaat hebben op het gebied van zingeving, richting, levensbestemming en blijheid van de cliënt. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenwerking met het hoger zelf en de bedoeling van de ziel van de cliënt.

Tips na Sessie

- Drink kristal water

- Voetenbad met een paar salie druppels

- Op advies een edelsteen, lichtwesen essence, Krachtplaats of Kruiden tinctuur