De nieuwetijds Krachtplaats lost innerlijke, fysieke en relationele blokkades op

basischakra 2013.jpgDe nieuwetijds Krachtplaats -energie lost innerlijke, fysieke en relationele blokkades op en resoneert op non-dualiteit en een open sfeer. Net als de woon-werk gemeenschap. Ze is het wereld-ankeringspunt voor alle twaalf dimensies, alsmede alle 12 kosmische Stralen. Ze wordt overkoepeld door het 13de Christ principe van universele Liefde, Waarheid en wijgevoel. De Elohim Krachtplaats verbindt sterrenstelsels, Moeder Aarde, mensen, natuurwezens en andere nieuwetijds mensen en krachtplaatsen die bedoeld zijn voor eenheid. Daarnaast ankert de Elohim Krachtplaats de eenheid van alle Rijken onder  "de Wet van Een".


Een fantastisch Thuisgevoel, zieledoel en Ware Natuur 
Direct als je bij het Elohim Centre uit de auto stapt voel je er de hogere dimensies en het licht. Dit licht transformeert zware of zieke energie en brengt het hogere licht van je ziel en wezen in je dagelijks functioneren. Alles loopt meer synchroom. Zielenmaatjes zullen elkaar er gemakkelijker treffen. Eerst bij aanvang van je wandeling door de helende tuinen voel je je nog gewoon, daarna word je blij en opent je ziel en vervolgens open je je heel geleidelijk naar je Ware Natuur en integreert je mentale in een ruimer bewustzijn. Des te vaker je komt des te meer ontwikkel je je in Wie je werkelijk bent als volledig Zelf.

Helende bezoekerstuinen
tweelingstraal 2013.jpgDe natuurspirits en Elohim-engelen van de helende Elohim tuinen openen, helen en helpen voelbaar de bezoeker. Ook thuis na afloop van een bezoek gaat dit verder. Vaak gaan ze mee naar huis. Oude patronen en belemmingen welke het leven van je Ware Wezen, je oorspronkelijke goedheid en  zieledoel, onbewust in de weg staan, komen bij een langer verblijf naar de oppervlakte om er te helen.

Verblijf
Steeds meer mensen kiezen er daarom voor één tot enkele weken door te brengen op de krachtplaats, bij de B&B, camping en hostellerie, waarbij een enkeling die toestemming krijgt om meewerkend te participeren binnen  de woon-werk-gemeenschap, 3 of meer dagen p.w. komt.