"Pluk mij dan, nee, neem mij, ik ben de grootste en het meest open"

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

papaver-goudsbloem.JPGZo wedijveren de blije goudsbloemen waar ik midden tussenin sta. Ze groeien uitbundig in de energie van de Krachtplaats en de sacrale energie van de kruidentuinen waarboven zoveel engelen en natuurdeva’s aanwezig zijn. Vol zelfvertrouwen is hun onschuld en kracht. De ochtenddauw op hun gezichtjes is door een stralende zonnetje sinds een uurtje opgedroogd, als ik ze begin te plukken in de kruidentuin. De maan was vannacht afnemend en dat is goed. De kleuren, geuren en elfen maken me zo blij, net als de stralende pracht van het groeiend en bloeiend kruidenveld waar ik middenin sta.

Ik vraag de goudsbloemen en hun Deva of Overziel
Opgestuwd vanuit de aarde is de groeidrang en levensvreugde van de goudsbloemen overstelpend en hun genezende kracht evenredig groot! Wat een levensenergie is hier voelbaar en welk een geschenk mag ik al plukkende van hen ontvangen. Voor even verdwijn ik in het hart van een goudsbloemenhoofdje. De tijd staat stil bij dit wonder. Adembenemend zijn de ordening en kleuren van de stampertjes en meeldraden. Een wereld op zich is deze kristallijnen zuiverheid en geometrische schoonheid. Ik vraag de goudsbloemen en hun Deva of Overziel hun geweldige geestelijke zowel als fysieke werking te schenken aan de mensen die de goudsbloementinctuur gaan gebruiken die ik zo meteen zal maken vanuit eenheid. Ik vraag hen straks hun Deva te ankeren in de tinctuurflesjes en de cliënt ook verder te ondersteunen vanuit de hogere Lichtrijken van de natuur naast de fysieke werking.

 

Helende informatie van Moeder Aarde, planten en specifieke mineralen
De grote Overziel en Deva van alle goudsbloemen vertelt me dat ze de helende informatie van Moeder Aarde, planeten en de specifieke mineralen waarop de goudsbloemen zo goed gedijen, in de bloemhoofdjes die ik pluk zal meenemen voor de Elohim kruidentincturen. Met een hart vol blijdschap en geluk vraag ik de atomen van graanjenever de drager van de Goudsbloem-Deva te willen zijn voor dit magnifieke geneeskruid alvorens ik de lieflijke bloemhoofdjes overgiet.

 


 

Fysieke, emotionele en geestelijke goudsbloemwerking in de tinctuur

goudsbloemtinktuur.jpgDe goudsbloem is een typische zonneplant, die je geweldige levenskracht en optimisme geeft. Hij versterkt het gevoel dat je er mag zijn en je plek verdient in het hart van anderen. Hij helpt je” ware zelf-ik” te bekrachtigen. Alles wordt door de positieve kracht van de goudsbloemen losgemaakt wat zich in het lichaam en de geest als oud heeft vastgezet!
Via de lever en de nieren wordt je bloed gezuiverd, de lymfe wordt geactiveerd en de doorstroming bevorderd. De tinctuur is daarnaast ook heel goed te gebruiken bij verharde klieren, constipatie en menstruatiestoornissen. De plant bevat belangrijke stoffen die op de huid werken. Deze zijn desinfecterend en bevorderen de aanmaak van nieuw weefsel.

Voor meer info of tinctuurbestelling; klik hier

Webshop (goudsbloem e.a.) Elohim Krachtplaats kruiden tincturen
Contact


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin