Elfentuin – Innerlijk kind: helende tuin, zelfrealisatie tuin

 
 • Elfentuin 5.jpg

  Voel je je vaak onveilig of kwetsbaar ook al merkt niemand dat? Wil je je kracht met je openheid, innerlijk kind en zachtheid verbinden?

 • Wil je leven vanuit je buik en kracht, meer durven voelen en meer leren aanvoelen of invoelen en communiceren met natuurwezens?

 • Wil je minder last hebben van werk-,  relatie- , tijd- of financiële druk en zorgelozer en lichtvoetiger zijn?

Breng dan een bezoek aan de helende tuin Elfentuin - Innerlijk kind

Tevens kun je de helende energie van de zelfrealisatie tuin thuis ervaren door middel van de Elfentuin - Innerlijk kind Bio-tinctuur, deze is te koop in onze webshop.

Het volgende wordt je door middel van de tuin en Bio-tinctuur aangereikt voor je verder heling en ontwikkeling:

 • Belichamen van je ware Natuur, kristallijnen kwetsbaarheid, zachtheid en onschuld, loskomen van identificaties, zorgen en astrale velden

 • Van hoofd naar buik, minder serieus zijn en het leven lichtvoetig, genietend, als een spel van moment tot moment, ervaren

 • Deze tuin en tinctuur helpen je te vertrouwen op je intuïtie en subtiele gevoelsantennes zodat je vanuit deze kernkracht leert spreken en handelen

 • Hier kan je blije, creatieve en seksuele stroom ontwaken en sterker worden en kunnen vastgeroeste gewoontes en patronen verdwijnen

 • Balans tussen structuur en flexibiliteit, tussen kracht en sensitiviteit

 • Verlicht innerlijk kind, puur, lichtvoetig, blij, innerlijk veilig en zorgeloos, vreugdevol, spontaan en in vertrouwen

 • samenwerken met moeder natuur en de spirits vanuit je subtiele ware natuur

 • Je wordt door de helende tuin- en tinctuurwerking minder reactief, voelt minder innerlijk verzet, je stroomt mee en geeft je over aan “wat is”

 • Je ontvangt aarding en veiligheid voor je innerlijk kind, 1ste + 2de chakra en buikgevoel

Fysieke en psychische effecten

 • Hogere lichtfrequenties in de cellen zorgen voor een betere doorstroming en doorbloeding

 • Vermindert problemen met: darmen, lymfe, nek en schouderpijn, blaas, lever, nieren en prostaat

 • Ondersteunt bij: suikerziekte, vermoeidheid, bloedarmoede, menstruatieproblemen, aambeien en afvoer van vet- en afvalstoffen

 


 

Elfentuin met bezoeker, mooi!.jpg

 

Verlichte mens en aarde

Zo gauw je hoger bewustzijn en zuiverheid gaan samenwerken met je verlicht innerlijk kind, met haar/zijn gevoeligheid en creatiekracht, ontstaat eenheid in jezelf én met de natuur. Dit is het belichamen van je Elohim bewustzijn tot in je buik en geslachtsorganen. Je resoneert dan vanuit je pure wezen, op dezelfde vredevolle zachte en subtiele (kristallijnen) trilling als de elfen, natuurwezens en engelen. Terwijl je daarnaast ook (non-duaal) krachtig kunt optreden of creëren vanuit basisrust. Ongemerkt zullen alle Spirits je bijstaan en je wensen en doelen dienen. Ze beschermen jou, je huis en mensen. Zeker als je wens, doel en sfeer helpt de maatschappij en natuur te verlichten.

Zo komt het evolutieplan van jou als verlichte engelen-mens en het evolutieplan van de natuur, samen

Eens waren de natuurrijken, engelenrijken en mensen verlicht en één. Daarna heeft de mens tot aan heden de natuur misbruikt. Het evolutieplan voor de natuurspirits is haar angst en afgescheidenheid van mensen te transformeren naar een paradijselijke samenwerking en vereniging met bewuste en gevoelige mensen! Net als het evolutieplan van de mens het leven vanuit de ware natuur in eenheid met alle Rijken, inhoud. Wanneer jij de natuurwezens, het land en water weer aanvoelt, eert en verstaat, zal er een golf van veiligheid en heling door het collectief natuurbewustzijn gaan tot aan de oorsprong! Deze paradijselijke samenwerking zal volledige wereldvrede en wereldwelzijn brengen. Draag je bij aan deze evolutiesprong van jezelf en moeder aarde?

 


Ervaringen van bezoekers

"Tijdens mijn bezoek aan de Helende Tuinen had ik een heel intense ervaring. Terwijl ik de elfentuin in liep kreeg ik ineens een enorme huilbui. Ontzettend veel liet ik los en ik voelde hoe mijn innerlijke kind een healing ontving. Toen ik daarna in de zonnevlecht tuin kwam en bij de vrouwenmantel stond kwam alles weer tot rust en voelde ik weer meer de balans en verzachting in mijzelf. Het was een heel bijzondere en mooie helende ontmoeting met de vrouwenmantel. Ik heb hier dus toen ook maar direct een kruidentinctuur van meegenomen. Ik ben heel dankbaar voor de ervaring en kom zeker weer een keer terug. Een bijzondere plek!"

 


1 dag(deel) bezoek is soms niet genoeg

Wil je van alle 30 Helende Tuinen (het hele Inwijdingspad) spontane healingen en inzichten ontvangen, dan red je dat niet op 1 dag. Zeker niet als je "open" bent en veel kunt voelen.

Lees meer over de Helende Tuinen

Wil je langer komen, boek dan één of meerdere overnachtingen met maaltijden. Je kunt tijdens de maaltijden in het huiskamerrestaurant dan nog extra genieten met gelijkgestemde gasten.

Het is ook mogelijk om een chakra kristallegging, intuïtieve massage of healing te boeken op de Elohim Krachtplaats. Reserveer dan van tevoren T: +31 (0)597 541 539.

Wil je de Krachtplaats en werking van de Tuinen dieper leren voelen d.m.v. een Gids-Healer-Reader?
Boek dan een Helende Rondleiding tijdens je bezoek of verblijf. Maak een afspraak van te voren zodat je zeker weet dat de gids-Healer-Reader een plek in haar/zijn agenda vrij heeft.

Joke 2016.JPGBen je benieuwd hoe de Elohim Krachtplaats en Zelfrealisatie Tuinen zijn ontstaan?
Klik hier om meer te lezen
.

 


 

zelfrealisatie tinctuur.jpgErvaar de helende energie van de zelfrealisatie tuin thuis d.m.v. Elfentuin - Innerlijk kind Bio-tinctuur.

Bestel hier de Elohim Elfentuin - Innerlijk kind Bio-tinctuur

Verdere ondersteuning voor dit thema:

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats.

 


 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org


Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van alle tuinen

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.