Voltooiing Eenheidsbewustzijn – Eeuwig Zelf

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Voltooiing Eenheidsbewustzijn – Eeuwig Zelf.jpg ...

Door plaats te nemen in deze tuin activeer je:

Godrealisatie, volledig verlichting
Heel zijn, Goedheid, Overvloed
Oerveiligheid en vertrouwen in alle omstandigheden
Persoonlijkheid laat alle projecties los
Mannelijke en vrouwelijke houding en gedrag worden androgyn.

 

Fontein 2013.jpg In sommige gebieden op aarde staan wij, als mensheid weer open voor de Tekens en andere realiteiten. We luisteren naar onze innerlijke Stem en ronden momenteel een evolutie af van 26000 jaren door een enorme omwenteling in gedrag en bewustzijn te bewerkstelligen op aarde. We gaan van collectieve Eénheid naar Eénheid met individualiteit en persoonlijke verantwoordelijkheid. Ons Lemurische Eenheidsbegin en de huidige Lemurische Eenheid komen bijeen in een spiralende evolutievorm; het Masterplan.  We beginnen opnieuw de Hogere  Intelligenties te erkennen maar zijn daarin nog zoekende!

Tot nog toe leerden wereldreligies ons dat er een God buiten ons bestond
Daarmee erkenden we God en de hogere Lichtrijken vanuit afgescheiden. In de eerste Gouden Eenheidsperiode op aarde was het helemaal niet nodig over een God te onderwijzen, immers "wij" waren het, Licht-Liefde-Bewustzijn, het leefde in en overal rondom ons. We waren er een mee. Ook kenden we geen persoonlijk afgescheiden denken en gevoelservaring maar functioneerden we als collectieve gedachte en ervaring gebaseerd op Go(e)dheid. Alles straalde er als vanzelf in dat Licht. Pas toen er een individualiteitproces op gang kwam, functioneerden we niet meer volledig vanuit Eenheid en ontstonden er tempels en de eerste vormen van natuurreligie.

Nu we opnieuw voelen dat er meer is dan ons huidige massabewustzijn en alledaags bestaan, we ons openen voor engelen, natuurspirits en meerdere levens, voelen we dat de oude wereldreligies ons niet meer geheel passen, ook al vinden we er nog waarde, Waarheid, in.

Waar anderen het nog zoeken in overleven, stress, drugs, emoties of seksuele verslavingen is een deel van de mensheid op aarde Wakker aan het worden en wil het (onbewust) de innerlijke God-Goedheid-Eenheid terug vinden. Het doel van de ziel vinden. De Hogere Intelligentie bereikt niet meer alleen belangrijke spirituele leiders, maar is nu op de planeet werkzaam in alle mensen die vanuit liefde willen bijdragen aan een positieve verandering. Allemaal samen maken we de nieuwe wereld.

 

 Ondersteunende producten  zijn o.a.

Voltooiing Eenheidsbewustzijn krachtplaats Tinctuur

Transmissie Jij bent de stralende éénheid

Channeling Al-éénheid activatie met alle rijken


 

Al onze producten zijn multidimentionaal geopend en geactiveerd

 


Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin