Creëren sacrale moestuin, krachttuin en deva's

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Hoe komen natuurengelen, deva’s en natuurwezens in je moestuin?

In de ongerepte natuur en zeker bij leylijnen en krachtcentra in en boven de aarde, zijn de grote en kleine natuurspirits altijd aanwezig. In onze geciviliseerde tuinen moeten we zelf een sfeer zien te creëren, energetisch en met de juiste  beplanting/materialen, zodat Deva's en natuurwezens er kunnen aarden.

Natuurwezens blijven niet vanzelf

Hier op de Krachtplaats kunnen we zien/voelen dat natuurwezens zich terugtrekken als bezoekers met spanningen, boze of egoïstische gedachten en gevoelens, in hun gebied komen. Alleen de grote Lemurische engelen en grote Natuurdeva’s zijn in staat deze mens te helpen vanuit pure Liefdeskracht. Zij zijn sterker dan de kleinere natuurwezens. Ze kunnen echter alleen helpen als de mens zover is. Anders trekken ook zij zich terug.

Het omgekeerde gebeurt ook; voor het eerst in de lange aarde-geschiedenis komen de natuurwezens weer naar mensen die met liefde en respect in hun hart hun Rijken bezoeken en vindt er wederzijdse heling plaats!Door eigen gevoelige afstemming op de natuurspirits blijft de Devakracht in voedsel en tinctuur

In de Elohim groenten- , kruidentuinen, fruithof en keuken wordt aan de Elohim medewerkers gevraagd in liefde en afstemming met de natuurspirits, met volledige aandacht, te werken. Het niet continu kwebbelen, denken en afdwalen van gedachten brengt de medewerker zelf ook in een diepere staat van Zijn en Eenheid. Zo ontstaat het indalen van de Goddelijke Essentie in het dagelijks gedrag en product.


Sacrale Elohim moestuinen alleen open voor medewerkers die resoneren met natuurwezens

Waar de helende Krachttuinen door elke bezoeker bezocht mogen worden, zijn de Elohim moestuinen,  kruidentuinen, fruithof en kas echter niet toegankelijk voor bezoekers.
Zij zijn alleen open voor sommige medewerkers die kunnen resoneren met de verfijnde natuurwezens.
De sacrale moestuinen zijn wel open tijdens de moestuin workshops onder begeleiding.

Sterkere werking in tinctuur, thee en voedsel door Devakracht en plantenziel

In de, op de Elohim Krachtplaats gemaakte, medicinale kruidentincturen, zalven, kruidentheeën en krachtplaats tuinen-tincturen, versterkt door het behoud van de Devakracht en bezieling, de werking enorm. Op de Krachtplaats is dit gemakkelijker te oefenen door de aanwezige energie.

Hoe leer je het?

Tijdens workshops en het meewerkend participeren wordt o.a. geleerd hoe we een open“kanaal” kunnen zijn voor de plantenspirits en Moeder Aarde . In andere Elohim workshops leren we natuurwezens ontdekken, aanvoelen en er mee communiceren.


Hoe opent sacrale energie zich en ontstaan grote Divine Beïngs?

Belangrijke gebieden die bewaard moeten blijven voor de Aarde kennen soms zo’n sacrale, beschermende Divine Kracht en sfeer. Het voelt er als heilig en van een geheel eigen sfeer.
De Grand Canyon is bijvoorbeeld zo’n gebied. De Elohim Krachtplaats en de energietuinen voor bezoekers kennen dit ook. Naast de aanwezigheid van Natuurengelen en Deva’s is de aarde bij het Elohim Centre open en gevend. Dit brengt hoogdimensionale Krachten in de mensen, kristallen, het voedsel en alle medicinale tincturen. Net als een hoge Bovis waarde aan levensenergie . Als menselijke hoeders dienen we dit reusachtige sacrale geschenk te respecteren. Vooral zorgeloze, blije, open en gevoelige mensen voeden de sacrale Elohim Krachtplaats. Sommigen voeden ook het doel; individuele en planetaire verlichting door wie ze zijn. De natuurspirits werken dan ook graag samen met bewuste, open en gevoelige mensen op zo'n plek.

Als bezoekers en medewerkers bewust samen resoneren dienen zij hun hoogste doel

Als bezoekers en medewerkers bewust samen resoneren, in overeenstemming met Moeder Aarde, de sacrale sfeer en de natuurspirits, dan gebeurt er veel meer dan 1 + 1 = 2. Het voegt iets toe aan de Eenheid van alle Rijken en het grote Evolutieplan. Zeker als dat op een wereld Krachtplaats gebeurt.
Het angstbewustzijn dat natuurgeesten eonenlang hebben opgebouwd in de omgang met mensen transformeert naar samenwerking en samensmelting. Regelmatig zetten liefdevolle meewerkende participanten, maar ook gasten, het afgestemd samen zijn al neer voor de wereldziel, de Elohim-Krachtplaats, zelfrealisatie- en moestuinen. We zien het ook tijdens het koken van het hoogwaardige bio voedsel en hoe er wordt omgegaan met elkaar! (Dank jullie wel!)


camping 2012

We zien steeds meer toename in het aantal Krachtplaats- en campingbezoekers

Ook de stilte-natuur-retreats nemen toe op de Krachtplaats met bijzonder mooie processen en resultaten. Er is duidelijk een behoefte aan de Weg naar Binnen in eenheid met de natuur en Moeder Aarde.

 

 


Ben je geïnteresseerd in het communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens?
Meld je dan aan voor de workshop.

Wil je leren fijnere energieën aan te voelen? Merk je dat je niet zoveel voelt?
Vraag dan naar een persoonlijk leeradvies. Kom langs of vraag tijdens een gratis tel. kort readingsconsult wat daarvoor geschikt is. Voor een afspraak: T +31 (0)597 541539.

Wil je leren biologisch moestuinieren met natuurwezens?
Neem dan contact op of meld je aan voor de workshop(s).
E: info@elohim-centre.org


Natuurwezens aantrekken in je huis en omgeving?

troll a 97DSC01190.JPG

- Elfen- & trollenbeeldjes voor in huis, helpen je met hen te leren communiceren
- Geprogrameerde tuinkristallen die natuurwezens aantrekken
- Kruidentincturen met bezielde werking door de Deva
- Zelfrealisatie tincturen met energie van de Elohim krachttuinen

 


Hoe kan ik thuis zelf chakra tuinen maken?

We ontvingen deze vraag:

Geachte heer/mevrouw,

Ik heb wellicht een wat ongewone vraag. Op uw website zag ik dat bij het Elohim centrum chakra tuinen zijn. Nou ben ik momenteel bezig met het inrichting van mijn eigen tuin en wilde ik graag een gedeelte inrichten als chakra tuin. Nou vroeg ik me af of er in de chakra tuinen van Elohim bewust gekozen is voor bepaalde planten in de verschillende tuinen passend bij de chakra's. Zo ja, kunt u mij wellicht vertellen welke planten goed passen bij de verschillende chakra's? Ik hoop van u te horen!

B J

Antwoord van Joke:

Hi B, je kunt werken met bijpassende vormen en de chakrakleuren als planten. Ik heb geen tijd alle planten op te gaan noemen, die we hier hebben maar dat kun je zelf wel vinden. Dan heb je de uiterlijke chakra tuinen klaar. Maar niet de diepergaande energie frequenties. Zelf heeft de Bovenwereld met mij als kanaal, alle Krachten er in gebracht voor elk chakra. Ik was niet van plan vanuit mijn idee een chakra tuin aan te leggen. Het ontstond vaak plotseling en stuk voor stuk met een niet te bepalen tijd er tussen. Dat was groots energiewerk en kun je niet plannen of willen. Zo werkt dat niet. Een spiralende vortex van Licht met specifieke frequenties waar ook het stralings- , waterloop netwerk en de natuurspirits bij betrokken waren. Net als alle hogere dimensies in en boven de aarde. Dat alles kwam op verschillende manieren door mij heen in de grond. Daardoor zijn de plekken ook leycentra geworden wat je met de wichelroede nu kunt meten. Ik hoop dat je zo genoeg info hebt en wens je veel plezier en succes met je chakratuinen!


Nog een leestekst over natuurwezens


Bezoek de Elohim Krachtplaats
Route, openingstijden en contact


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin