Nieuw te vormen Moeder Aarde gridsysteem

Geschatte leestijd: 5 min - Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

In mij, het Elohim Centre en haar achterban is een nieuwe Lichtvortex zich aan het ontwikkelen

vortex2.jpegDeze lichtvortex zal de totale Eenheid (op alle lagen) van alle mensen en alle Rijken gaan bundelen. Alleen vanuit verlicht meesterschap kunnen we omgaan met deze, ook voor de wereldziel bedoelde, nieuwe, non duale en multidimensionale energie.

Het meest machtige Geschenk dat we kunnen krijgen vanuit de Bron

Deze nieuwe energie ankert voor de Nieuwe Aarde in de vortex van de Elohim Krachtplaats en in alle bezoekers en studenten die daarmee verbonden zijn. Deze vortex brengt de mensheid het zuivere handelen, dat koel als diamant lijkt maar juist niet zonder Liefde is. Wel draagt het een hogere Waarheid en integriteit in zich, welke het versterken van het eigen ego-ikje en dat van anderen, niet meer dient. Deze Diamanten energie lijkt voor velen dan ook koel, omdat hij geen persoonlijke voorkeuren (en afkeuren), pleasen, te grote sociale aanpassingen of weggeefstand meer kent.

De Lichtvortex draagt de Vuurgeest en Kracht voor het grotere Geheel en neemt niets persoonlijk

De lichtvortex die de Elohim Krachtplaats voor jou, de wereldziel en evolutie ankert, brengt ook elke Elohim bezoeker, student en teamlid voorbij aan de persoonlijke haakjes, zelfbescherming, needings en wensen op werk- en relatiegebied. We gaan voorbij aan bevestiging, respect of aandacht nodig hebben van onze mensen en worden ons ware Zelf met de eigen innerlijke autonomie en zelfbevestiging. De zelfloosheid, directheid en belangeloosheid van het grote Zelf zal reactief gedrag, persoonlijke processen, blijven hangen in projecties, onveiligheid, onzekerheid of angst voor verlies van (licht) vrienden of inkomsten, te niet doen.

Moeder Aarde gridsysteem

De afgelopen jaren heeft deze hogere universele Eenheidsenergie en Lichtvortex zich versterkt en verdiept in de Elohim Krachtplaats om daar te ankeren voor individuele groei en die van de wereldziel. Steeds meer mensen zullen nu die nieuwe energie ook in zichzelf ankeren. Zij en de Elohim Krachtplaats zullen meer gevoelige, krachtige en bewuste mensen aantrekken in een gezamenlijke resonantie voor het nieuw te vormen Moeder Aarde gridsysteem van vurige eenheidsliefde en verruimd bewustzijn. Het Elohim team en haar Diamond New Earth woon-werk-gemeenschap activeren dit nieuwe eenheidsgevoel en verruimd bewustzijn voor de lezers, cliënten en bezoekers tijdens consulten, (E-)workshops en d.m.v. nieuwsbrieven. Dit zal een giga-effect hebben voor het sterven van het oude slachtoffer- en leiderschapgevoel, net als voor het oplossen van onvrede, onmacht gevoelens, honger en tekorten. Deze nieuwe vortex transformeert en overkoepelt ook het Atlantische (onze niet warme Godenkracht-macht en hierarchisch leiderschap) en het Lemurische grid (altijd lief doen, altijd harmonie willen, niet om zichzelf denken) voor onszelf en de Nieuwe Aarde. Geheel nieuwe vormen van samenleving en samenwerking, ook met de samenwerkende krachten van natuurspirits en sterrenvolkeren, zullen ontstaan, waarop nieuwe generaties verder kunnen bouwen. We gaan op alle lagen open.

Het donkere karma van Atlantis herhaalt zich terwijl het Paradijs zich uitbreidt

Vrijheid, natuur.jpg

Verdeeldheid en chaos om ons heen nemen ondertussen sterk toe, en zullen dit voorlopig ook blijven doen. Het donkere karma van Atlantis herhaalt zich en breidt zich als een inktvlek uit over onszelf en de wereld. Ieder die het Goden of hoger bewustzijn (vanuit Atlantis) en het multidimensionale leiderschap heeft geactiveerd in zichzelf is bedoeld zo snel mogelijk te onthechten van het oude (subtiele) ego, het eigen groepsbelang en de oude vorm van leiderschap. Bedoeld om leiderschap zonder warme menselijke verbindingen of leiderschap vanuit verzwakkende vriendelijkheid te transformeren. Vanuit het non-duale ware Zelf, vanuit Overgave, wij-gevoel en onzelfzuchtigheid zullen we verbindend en zorgzaam vormgeven aan ons werk, gezinnen, organisaties en daarmee aan een samenleving waarvan we altijd droomden. Een paradijselijke wereld van verlichte relaties, en organisaties, van harmonie, duidelijk zijn, geluk, elkaar gunnen en steunen, van overvloed en eenheid met de natuur is aan het ontstaan!

Een verlicht Thuisgebied voor de leraren en helpers van de nieuwe tijd

Voor hen die functioneren vanuit de mind, zelfbescherming, dualiteit en ik-gerichtheid, wordt het steeds lastiger. Ook fysiek. Maar wie dit op een dag kan ontstijgen door innerlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei, zal gaan leven en werken op sacrale plekken met mensen die Vrede en Moeder Aarde in hun hart hebben. Ze zullen de leraren en helpers van de nieuwe tijd zijn. Steeds meer verlichte Pillars, de Ouden, zullen overal ter wereld de mensen leiden naar hun werkelijke Essentie en verruimde Hart.

Niet op deze planeet

Een groot deel van de mensheid zal echter niet meer verder kunnen evolueren op deze planeet, die momenteel is begonnen aan de grote eenheid van alle Rijken en tweede verlichtingsgolf. Voor hen die nog niet zover zijn, zijn er andere stelsels waarop er na hun overlijden, in een rustiger tempo verder ontwikkeld kan worden.

Vloot van luchtschepen om de Aarde

Vele sterrenbroeders en zusters, Arcturians, wezens van Sirius, Venus, de hele Galactische Federatie en het Ashtar Command hebben al een hele tijd een vloot van luchtschepen om de Aarde liggen. Samen vormen ze een gigantische beschermende Vuurring van Liefde die ons zoveel mogelijk helpt de neutrale Diamanten Waarheid/Liefde te leven die ieder wakker maakt om niet in de zwaarte, zorgen, verdriet en strijd te blijven hangen. Dit laatste blijft als een steeds groter wordende collectieve karmische wolk zich over de wereld uitbreiden. Deze wolk wordt versterkt door onze eigen en collectieve patronen van slachtofferschap en dominantie die nu vanuit onze celgeschiedenis omhoog komt. We dienen het collectieve ego daarvan te doorzien en te onthechten en ons te wenden naar een groter Liefdeslicht.

De sterrenvolkeren werken samen met de grote Natuurspirits

Ze verschijnen op plekken en bij mensen met hogere dimensionale, fijngevoelige energie en de aanleg voor Diamanten kristallijnen bewustzijn. De lichamen, huizen, tuinen en organisaties van deze nieuwe aardemensen worden eenheidskrachtplaatsen die zich wereldwijd op dezelfde frequentie verbinden en zorgen voor een enorme bewustzijns-liefdes-omslag!

Kristallen Elohim schedels helpen

Groene Jade Schedel.jpgDe Aliën schedels van het Elohim Centre ankeren de beschermende Liefde van de Sterrenvolkeren die als een ring om de aarde ligt en die komt vanuit het witte Licht van de Bron om ons te helpen en samen te werken met de natuurspirits. De hoeder/eigenaar van de kristallen schedel helpt hen daarbij. De Elohim Drakenschedels helpen de Pillars of Light op te staan en bij te dragen aan de nieuwe samenleving vanuit het ware Zelf en de eigen vurige Drakenkracht. En de Elohim human schedels helpen te Ontwaken uit de ik-illusie. Ze activeren het ware Zelf, het kosmisch Plan en de levensbestemming.

Lees meer bij de Elohim kristallen schedels


Wat kun je ondersteunen? 

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin