Kristal-Chakralegging

Je kunt kiezen voor een kristal-chakralegging om je te ondersteunen op je pad van spirituele ontwikkeling, zelfrealisatie, voor bekrachtiging, integratie van een proces, en ontspanning. Kristallen hebben de eigenschap de meest hoge energieën direct in de lichaamscellen te brengen en het geheel diepgaand te gronden, waarna je ziel, levensbestemming en zieledoel deel uit gaan maken van je persoonlijke leven en je stappen. Een kristallegging door een Master Healer werkt ook subliem bij fysieke klachten omdat het diepgaandere blokkades kan oplossen.

 

 Geopende en geactiveerde Elohim edelstenen en kristallen zijn 13-voudig opgeladen door de Elohim Krachtplaats. Deze goudentijd krachtplaats-energie activeert diepgaand de eigen engelenenergie, gezondheid, zelfrealisatie, levensbestemming, welzijn en het geheelde innerlijke kind. Kristallen en halfedelstenen worden speciaal voor jouw aura en situatie gekozen. Door een geactiveerde kristallegging wordt zowel de etherische, emotionele, mentale, astrale, geestelijke en karmische aura gezuiverd. Zo krijgen je chakra's een bijzonder intense healing en gaan in één akkoord trillen. Dankzij de frequenties waarmee de edelstenen energie zenden, ontvouwen je chakra's zich naar gezondheid en volledig potentieel en laten ze gekwetstheden, oude patronen en ziekte los.

 

 Ook de kleine chakra’s in je handen en voeten krijgen een specifiek kristal, evenals de lichtlichamen van je ziel door de bijzondere (geometrische)kristallen die om je heen worden gelegd. Je ligt je in een energiebad van kristallen. Nadat de edelstenen specifiek voor jou nogmaals geactiveerd worden, lossen oude patronen en blokkades, uit dieper liggende lagen, op. Je ervaart de sprankelende kracht, aarding en stroming van de, precies met jou resonerende, kristallen en er ontstaat een weldadige rust en innerlijke harmonie.

 

Wat je kunt voelen

Zelf kun je spierspanning, warmte, kou die loskomt, diepgaand in je lijf aanwezig zijn of energiegolven voelen. Soms moet je extra slikken als er nooit geuitte spanningen vrijkomen. Vaak voel je je na afloop lichter, beter in je lijf, harmonieus en liefdevol. De healer werkt meestal met de handen op enige afstand van het lichaam in de auralagen en bij de chakra's. Soms worden de voeten zachtjes aangeraakt.

 

Na de legging 

Na de legging zul je meer ontspannen en in balans zijn. Je zult beter naar de signalen van je lichaam, ziel en hart kunnen luisteren. Je chakra’s openen zich verder. Een kristallegging of edelsteen chakralegging activeert je Hogere Zelf, het in je Kracht-Liefde staan en je Zieleopdracht, in je lichaam.

 

Een kristalmaster heeft kristal- en heldervoelende ervaring nodig

Het is verstandig de kristal-chakralegging te laten doen bij een ervaren Master Healer en Kristalmaster want soms moeten tussentijds kristallen van het lichaam afgenomen of verlegd worden, als de kracht te veel is. Soms moet je aarding versterkt worden door een nieuwe steen, enzovoort. Bovendien kan er diepgaande en intense healing ontstaan waar de healer wel raad mee moet weten.

Ook kan de energie van een kristal of edelsteen tijdens de legging zoveel teruglopen, dat er daarom een nieuwe gelegd moet worden. De ervaren kristalmaster ziet en voelt de energiestromen. Er wordt gekeken of er doorstroming en samenwerking op gang komt tussen je chakra’s. Een Elohim Kristalmaster is vanzelfsprekend ook een goede Masterhealer en reader. Na afloop wordt er uitgelegd wat hij/zij bij je waargenomen heeft en waarom deze kristallen werden gekozen. Dit geeft je nog meer inzichten in jezelf.

 

Op het Elohim Centre kun je kiezen voor een kristal-chakralegging bij verschillende healer-readers, met ieder hun specifieke kwaliteiten.