Huis of bedrijfkristal

Elohim kristallen in huis en bedrijf

Kristallen in huis zijn een weldaad voor de bewoners, de planten en de dieren en zetten de sfeer neer.


Welke sfeer wil je in je huis, een bepaalde kamer, op de afdeling?

  • een veilige, geaarde en geborgen sfeer (kinderkamer, dementie , innerlijk kind-gevoeligheid)
  • een warme open of welkome sfeer
  • heldere stralendheid
  • ontspanning
  • blijheid, hart
  • geordendheid
  • eenheid
  • geestelijke en/of lichamelijke vitaliteit (bij vermoeidheid, dips, burn-out of ziekte)
  • ontstoren van sferen, stralingsbelasting, elctro smog of geesten

 

Met de juiste Elohim edelstenen of kristallen kun je energieen uitlijnen c.q. harmoniseren
Voor het juiste kristal-advies heb je een kristalmaster nodig die de kristalwerking door en door kent en ook  (op afstand)) kan readen op de (on)gewenste situatie, de mensen, kamers en het gebouw. Ook heeft de kristalmaster een groot assortiment om zich heen nodig met voldoende keuzes om zich op af te stemmen. In de Elohimshop zit dat wel goed!

Grotere Elohim kristallen kunnen meer aan en hebben een grotere reikwijdte 
Hieronder enkele voorbeelden

 

Groene calciet.jpg

Groene Calciet

Deze kristal opent meer eigenwaarde, liefde voor jezelf, absobeert negativisme, werkt opbeurend, zacht, vriendelijk en rustig. Hij brengt je verbinding met Moeder Aarde en de natuur terug. Een tevreden weldaad in deze onstuimige tijd!

 

 

 

Rozenkwarts.jpg

Rozenkwarts

Deze opent buik en hart, maakt open, leert liefde geven en ontvangen, schenkt een warme, veilige en geboregn sfeer. Bevordert spirituele groei op een zachte manier en omarmd innnerlijk kind-stukken!

 

 

 

polychroomjaspis.jpg

Polychroom Jaspis

Een echte geweldenaar deze polychroom jaspis uit Madagaskar. (Atlantisch restgebied) Hij Verbindt het kosmische en het aardse, idee en praktijk, ideaal en zakelijkheid. Hij brengt balans en lijnt uit. Geeft een hele veilige, krachtige en zachte aarding. Helpt om bij jezelf te blijven. De energie creert een oase van rust en voert spaningen en emoties af.

 

 

 


 

Home healers.jpg

Crystal Home + Office Healer

De edelstenen in de flessen hebben een etra licht-beschermings-activatie meegekregen. Als de omgeving "zwaar" is, belast is, worden mensen het ook en komt er tegenstroom in gezondheid, overvloed, relaties en collegialiteit.
Door de werking van negatieve energie in je omgeving kun je niet al je mogelijkheden en aanleg ontwikkelen.

Je stemming en lichaam passen zich aan de omgeving aan
Is de energie daar lager of zwaarder dan jij bent,  vol aardstraling, vermoeidheid, zorgen of stress, dan neemt jouw geestelijke, emotionele en fysieke energie af. De natuurwet doet de energie nu eenmaal altijd van plus naar min stromen.

Het is beter te wonen of te werken in een omgeving die lichtvoetig en positief is
.Jouw lichaam, gevoel, denken en geest worden in een lichte omgeving vanzelf steeds positiever en dat heeft weer een positief effect op het werk en anderen. Problemen zullen zo gemakkelijker tot een oplossing komen.

Ook voor zelfrealisatie, het worden wie je Echt bent, 
is de Crystal Home + Office Healer een fantastische ondersteuning. Lichamelijke en geestelijke processen zullen veel gemakkelijker verlopen door de constante positief helende energie om je heen. Ook je huis en werkplek krijgen, indien nodig, een extra aarding. Dit geeft je het gevoel stevig te staan in jezelf.

Daarnaast werkt de Home en Office Healer tegen aardstralen, geesten en electro-smog en beschermt hij het gebouw en de mensen

Hij is verkrijgbaar in de winkel in Veelerveen zowel als in de webshop


 

Bescherming elektromagnetische smog - meterkast

Elohim toermalijn beschermt tegen elektromagnetische smog en straling  door o.a. het piëzoeffect. Het is toermalijn kristal 65.JPGeen simpele, een van de betere en ook goedkopere oplossingen.
Door een tot zijn volledige potentie geopende en geactiveerde Elohim toermalijn op de meterkast te leggen, neemt de negatieve elektromagnetische uitstraling van veel elektrische apparaten in huis aanzienlijk af.

Ook voor de computer, t.v., mobiele telefoon en vaste telefoon zijn speciale Elohim toermalijnen verkrijgbaar.

Het is verkrijgbaar in de winkel in Veelerveen zowel als in de webshop


Contact  (kristal-advies, 5 min. is gratis)
T: 0597 541539
E: info@elohim-centre.org