Het manifesteren van het nieuwe Paradijs

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Lang niet alle oude en bekende krachtplaatsen omvatten reeds genoeg lichtkracht vanuit de Bron. En zeker niet onder de grond. Vaak trillen ze nog op oude rituelen. Slechts enkelen zijn bedoeld voor de nieuwe aarde en die zullen uiteindelijk opengaan voor alle dimensies van eenheid en zich verbinden door middel van de meridianen van Moeder Aarde en de sterren, tot een groot kristallijne gridsysteem van Licht. Het kristallijnen netwerk of grid dat niet resoneert op karma en geschiedenis. Het kan daardoor ieder mens helpen zich los te maken van pijn, zorg en afgescheidenheid en te gaan voor de ziel, essentie en nieuwe aarde. (dit kristallijnen grid wordt tijdens de workshop Kosmisch Vuur 2 geïnstalleerd in je eigen huis en in Kosmisch Vuur 1 in jezelf) 

 


 

Sommigen wereldkrachtplaatsen zijn slecht historische monumenten


 

Het menselijk morfogenetisch veld transformeert naar vrede en samenwerking

Ieders blauwdruk in de aarde en in het universum, met ieders Taak en essentie, zal zich op Eenheid-Liefde, richten. De planten, dieren, mineralen, engelen, natuurspirits en hun overzielen zullen mee-evolueren. Mensen en natuurrijken zullen zich net als in de eerste tijd van éénheid in Lemurië, opnieuw openen voor elkaar en een paradijselijke samenwerking.

Verschillende workshops bij het Elohim Centre en Elohim kristallen schedels zijn bedoeld om in contact te leren komen met dierenzielen, de kristallenwezens en plantenwezens, kortom met de ongeziene en geziene werelden, maar ook met je eigen innerlijke engel, ware Natuur en ontwaakt bewustzijn.

 

Voltooiing Eenheidsbewustzijn – Eeuwig Zelf.jpg ...Mensen zullen zich rondom een krachtplaats vestigen

Maar vooral ook zullen krachtplaatsen van Licht, zoals ook het Elohim Centre, plekken worden waar veel (ontwaakte) lichtwerkers tezamen komen. Ze laden zich er op, hebben er meer inzicht en wonen en werken er samen vanuit de ware Natuur.

Op de Elohim Krachtplaats ontvang je gemakkelijker informatie en ideeën. Ze worden doorgegeven vanuit de sferen omdat je pijnappelklier en ziel er verder opent. Tenslotte zullen er in de komende jaren, steeds meer mensen zich tot een bepaalde krachtplaats aangetrokken voelen om er zich rondom te vestigen. Tenminste wanneer de essentie van de persoon, de plek en het hogere doel van elk, met elkaar resoneren.Een kort of langer combi bezoek aan de krachtplaats of een retraite

 Je bent van harte welkom voor een kort of langer bezoek of retreat op het Elohim Centre. In de edelsteenwinkel, de helende tuinen, voor een sessie, workshop, opleiding, de minicamping, groepaccommodatie of het vakantiehuis.


 

Route en contact

 

Terug naar "Krachtplaats"