Tijdsportalen naar andere dimensies

Op spiralende vortexpunten, krachtplaatsen ontstaan er tijdsportalen naar andere dimensies en sferen. Ervaringen liggen er buiten de tijd en de onzichtbare wereld zal er gemakkelijker kunnen worden gezien en gevoeld. De vortexpunten-krachtplaatsen, aarde chakra’s, indigo, kristal- en gouden straal mensen, welke reeds resoneren op eenheid  of te wel de o-zone, zullen de eerste plekken in de wereld zijn, waar de hogere Lichtsferen, de individuele en planetaire verlichting, tot realiteit worden in de wereld van materie. Door al die activaties verschijnen er daarom bij het Elohim Centre soms verschijningen van geascendeerde LichtWezens, Engelen, elfen, buitenaardsen, vuurbollen, orbs e.a. lichten. Zie foto en de Elohim fotogallery.

 

 

Lopen door je eigen hogere dimensies, inwijdingspoorten en sterrenpoorten

Bij het Elohim Centre kun je je eigen hogere dimensies en volledig potentieel helen en ervaren als je gevoelig bent. Hier ervaar je jezelf in je toekomstige ontwikkeling!
Heel gewoon en toch anders; blij, lichtvoetig, open, hoger bewust, meer liefde en ontspanning


 

verdiepende informatie:

Wat zijn krachtplaatsen

 Elke krachtplaats op de wereld heeft een vortex van spiralende energie die de hogere lichtsferen en de dimensies in de aarde verbindt. Meestal kruizen er enkele ondergrondse en-of bovengrondse leylijnen (geestelijke energielijnen, kosmische en-of aardse meridianen.) Elke krachtplaats kent een bijzondere en eigen sfeer waar gevoelige (hooggevoelig) mensen andere energie (-vormen) kunnen waarnemen dan normaal. Vele bekende oude krachtplaatsen dragen meer geschiedenis dan vernieuwing en zullen niet meegaan met de nieuwe tijd.

 

Hollow Earth en Lemurische tere onschuld en liefdestrillingen

De Elohim Krachtplaats en helende bezoekerstuinen zijn reeds een stukje nieuwe meer paradijselijke Aarde, waar de prille vormen van de zevende tot en met de negende dimensies van eenheid en Ontwaken zich reeds tonen. Hollow Earth, Lemurische tere onschuld en ego-ik-loze liefdestrillingen zijn er voor de waarnemer aanwezig. Als je sensitiviteit genoeg ontwikkeld is merk je gemakkelijker de soms zichtbare en voelbare nevels van engelen of natuurwezens en ontvang je "boodschappen". Dit kun je mede ontwikkelen in de Elohim workshops. Bel ons gerust over welke workshops bij je aansluiten.

 

Door langer te verblijven of geregeld terug te komen versnelt je spirituele ontwikkeling, zuivert je lichaam, activeert je ziel, twaalfstrengig DNA, liefde en verruimd bewustzijn. De Pillar of Light Ontwaakt steeds wat meer. Dit zal samen met je natuurlijke goedheid  veel voor de nieuwe wereld gaan betekenen.

 

Zie ook de orbs en lichtbollen op de foto gallery