Op de multidimensionale Elohim Krachtplaats ervaar je reeds een stukje nieuwe Aarde

Pillar of Light, geboorte Gouden Tijd, Sekinah.jpg ...De sluiers tussen jouw eigen hogere dimensies en aardse zelf zijn dunner op de Elohim Krachtplaats en in de helende zelfrealisatie tuinen. Je volledige potentieel wordt zichtbaar en voelbaar. Het multidimensionale, 13-voudige Licht versterkt je heldere intuïtie, helderweten, helende kwaliteiten, geneeskracht, heldervoelendheid, hooggevoeligheid en je samenwerking met de engelen- en natuurrijken. Uiteindelijk word je "kanaal" voor universele Liefde en Wijsheid.

 

Codes in je celblauwdruk
De Elohim Krachtplaats tincturen en kristallen (kristalwinkel) bevatten lichtcodes voor de nieuwe tijd en het worden van het ware zelf. Deze codes versterken de innerlijke groei en ankeren tijdens veelvuldig verblijf, ook in de celblauwdruk. De codes openen en activeren het volledig potentieel, de eenheid met de ziel, Goddelijke Vonk, natuur en de kristallen Rijken voor deze nieuwe tijd.

 13-Voudig Hart/Bewustzijn, 13 dimensies
Dit komt omdat op de Krachtplaats en in de helende tuinen het Sekinah Goddelijke Liefdes-Licht ook vanuit de Aarde omhoog komt, hetgeen zeer uniek is. Het geeft een diepgaand gevoel van veiligheid, liefde en geborgenheid aan de cellen waardoor lichaam en ziel zich verder kunnen openen in alle 13 lichtdimensies.

Het Kosmische Licht dat uit de Elohim-Krachtplaats komt
Dit zachte, liefdevolle Licht van de Elohim engelen, Moeder Aarde (Gaia) en Shekina, helpt ook geweldig om diepgaande oude patronen en problemen te transformeren tot in het DNA, lichaam en gedrag. Goedheid, onschuld, blijheid en Liefde worden er voelbaar geactiveerd. Net als daadkracht en de  moed om te veranderen.  Door vaak aanwezig te zijn en de Krachtplaats codes in de cellen op te nemen wordt uiteindelijk het aardse vuur (passie, vitaliteit, seksualiteit, blijheid, onthechting van ego-identificatie) en je hoger Vuur (Inspiratie, Geest, Goddelijke Vonk, Gaven, focus, engelen) één en ontstaat er de Pillar of Light en (verlichte) eenheid in jezelf en met je eigen omgeving. Je prachtig Lichtwezen komt te voorschijn, net als meer heldere inzichten en bewustzijn.

Lees hier hoe de krachtplaats en helende tuinen zijn ontstaan