Beschrijving groepsaccommodatie, eten, slapen en huisregels tijdens workshop

Gratis overnachting in groepsaccommodatie (beperkt beschikbaar)

Tijdens een meervakantiewoning-happiness-serre_w700_h466.jpgdaagse workshop kan een beperkte groep deelnemers gratis en op eigen risico overnachten op de 2-6 persoons slaapzalen. Het is niet mogelijk je voorkeur aan te geven voor welke slaapkamer of welk bed. Wil je op de Elohim Krachtplaats in de groepsenergie blijven, wees er dan tijdig bij want vol is vol!

De groepsaccommodatie Happiness beschikt in totaal over zes meerpersoons kamers. Sommige hiervan beschikken over stapelbedden. In de gedeelde badkamers vind je vier douches en twee toiletten.

Bij binnenkomst vind je een overzicht waar je slaapt

Bij binnenkomst in de accommodatie hangt er in de hal een lijst waarop je kunt zien in welk bed en welke kamer je slaapt. Vraag in de edelsteenwinkel/receptie naar de toegangscode van Happiness.

Gratis Wi-Fi

Happiness beschikt over WiFi waar je gratis gebruik van mag maken.

Wat moet je meenemen?

Het beddengoed is aanwezig, neem wel zelf een handdoek, pantoffels en eventuele badslippers mee. Pantoffels heb je nodig in de workshopszaal, soms laarzen voor het bos en de tuinen en slippers voor de douche.

Openbare woonkamer en serre

De groepsaccommodatie Happiness is ook toegangelijk voor andere B&B-hostellerie gasten en participanten. Het is dus mogelijk dat je ook andere gasten tegenkomt in de badkamers, bij de maaltijden en in de living.

Vertrektijd verblijf

Op de laatste dag vertrek je ten laatste om 10.00 uur uit Happiness. Je mag tijdens een workshopdag tot 20.00 uur de helende tuinen bezoeken. Blijf je 1 nacht extra dan de volgende dag om 10.30 uur graag Happiness verlaten. Je mag deze dag nog tot 17.00 uur de helende zelfrealisatie tuinen bezoeken.

Privé B&B kamer of eigen caravan

Het is mogelijk om je eigen vakantiehuis of chalet te boeken of een privé B&B kamer te boeken, als je liever niet in de groepsaccommodatie slaapt. Wanneer je dit graag wilt stuur dan tijdig een email en vraag naar de beschikbaarheid.

Zie de tarievenpagina .

Klik hier om alle verblijfsmogelijkheden te bekijken

Op de camping met eigen tent (tijdens campingseizoen)

Tijdens het campingseizoen (eind april t/m einde herfstvakantie) is het ook mogelijk tijdens je workshopnacht gratis op de camping te verblijven, als uitzondering mag je op je laatste workshopdag je campingplek ten laatste om 18.00 uur verlaten (op andere dagen is dit 12.00 uur). Kies je liever voor een campingplek? Geef dit dan tevoren aan.

 


Maaltijden

Bij een weekendworkshop is lunch en diner op de eerste dag en ontbijt en lunch op de tweede dag inbegrepen. Ook onbeperkte koffie en biologische kruidenthee zijn inbegrepen. Bij een dagworkshop is alleen de lunch, koffie en thee inbegrepen. Het eten is grotendeels biologisch en 100% vegetarisch. Met diëten kan geen rekening worden gehouden. Wel kun je tevoren overleggen als je lactose vrij eet. Ook als je in een andere Elohim accommodatie of elders overnacht kun je van de maaltijden tijdens de weekendworkshop gratis gebruik maken. De maaltijden worden in het gebouw Happiness bereid en geserveerd. Vraag tevoren in de edelsteenwinkel/ receptie naar de deurcode om het gebouw te kunnen betreden.

Heb je in de avond zin in een snack, sap o.i.d. neem dit dan zelf mee. Een kleine koelkast voor gasten is aanwezig.

Hoogenergetische maaltijden met liefde en zonder E-nummers bereid.

  • Ontbijt en lunch bestaat uit: brood, ei, rijstwafels, maïswafels, crackers, yoghurt, müesli, kaas, divers broodbeleg beschikbaar. Koffie en biologische kruidenthee (van de Krachtplaats).
  • Tijdens workshops: staat er rond lunchtijd (ongeveer 13.00 uur) home made soep klaar in Happiness. Tevens staat er brood, beleg e.d. ter bereiding voor je klaar. Je kunt hier op eigen gelegenheid of gezamenlijk gebruik van maken in de lunchpauze.
  • Het avondeten (bij een meerdaagse workshop inbegrepen) bij grote groepen wordt een cateraar ingeschakeld en anders wordt er vanuit het Elohim een maaltijd bereid.
  • Het is niet mogelijk eigen eten te bereiden in de keuken. Wanneer je eigen eten meeneemt, zorg dan dat het kant en klaar is en je het direct kunt eten zonder dat je de keuken (spullen) nodig hebt. Bewaar het eten op de slaapkamer waar je verblijft of in de mini koelkast voor gasten of huur een chalet waar je zelf kunt koken.

Als je niet blijft eten of slapen geef dit dan door aan de organisatie. (Je ontvangt geen geld retour.)

 


Huisregels groepsaccommodatie

Door het Elohim team en de participanten is voor je komst aandacht en liefde besteed aan het energetisch en fysiek schoonmaken van de vertrekken. Help mee het ook schoon achter te laten.

  • Beddengoed: Het is de bedoeling dat iedereen voor 10.00 uur, op de dag van vertrek haar/zijn bed afhaalt en het vuile beddengoed in de wasmand beneden legt.
  • Kachel laag/ramen dicht/lichten uit: Ben jij bij vertrek van de slaapkamer de laatste? Graag alle ramen sluiten, slaapkamerdeuren dicht en lichten uit. Let op tijdens de dag kunnen er pluizen van de bomen je slaapkamer binnen waaien als bij een flinke sneeuwbui. In de winter, als de landerijen nog niet bebouwd zijn, stuift er soms microzand binnen dan graag de ramen dicht houden. Kom niet aan de thermostaat van de verwarming in de living. De dagtemperatuur is 19-21 graden. Als je innerlijk rillerig bent door processen of het koud hebt, ondanks deze gemiddelde kamertemperatuur, dan mag je de fleece dekens gebruiken die beneden in de kamer liggen. Pak geen extra dekbed van bedden waarop nog iemand verwacht wordt.
  • Vertrekdag graag vóór 10.00 uur spullen uit je kamer: Op je laatste workshopdag wordt er van je verwacht dat je om 10.00 uur al je spullen uit Happines hebt verwijderd tenzij je een extra nacht erbij hebt geboekt. Het gebouw en je kamer  worden na 10.00 uur namelijk weer schoongemaakt. Zet je spullen in de auto of als je met openbaar vervoer bent, zet je spullen dan onder de kapstok in de hal van de kristalwinkel. Je mag tot 20.00 uur nog in de helende tuinen lopen, de kristalwinkel is vanaf 17.00 gesloten, zet daarom je spullen onder de overkapping buiten voor de workshopruimte. Mocht je meelunchen en/of dineren, dan kun je rondom etenstijd wel in de eetzaal/living van Happiness verblijven, maar ook dan dienen op je vertrekdag je spullen wel uit de slaapkamer te zijn na 10 uur.
    Dank voor je medewerking!

Zijn er spullen stuk of op, heb je tips? Schrijf ze voor ons op en geef ze door!

 

Wij bedanken je voor je bijdrage, inzet en het samen dragen van de nieuwe aarde!
Team Elohim Centre

Gezellige mensen in hp, klein gebruiken.jpg Achterkant HP 2013.JPG