Beschrijving groepsaccommodatie, eten, slapen en huisregels tijdens workshop

 

 

 

Wat moet je meenemen?

Het beddengoed is aanwezig, neem wel zelf een handdoek, pantoffels en eventuele badslippers mee. Pantoffels heb je nodig in de workshopszaal, soms laarzen voor het bos, zonnebrand, muggen- of tekenspul en misschien slippers voor de douche.

 

Vertrektijd verblijf

Je mag tijdens een workshopdag tot 20.00 uur de helende tuinen bezoeken. Als je om 10.30 uur je chalet of Bed & Tuinen verlaat mag je deze dag nog tot 17.00 uur de helende zelfrealisatie tuinen bezoeken!

Overnachten in privé B&B kamer of eigen chalet

Het is mogelijk om je eigen vakantiehuis of chalet te boeken of een privé Bed & Tuinen kamer te boeken. Wanneer je dit graag wilt stuur dan tijdig een email en vraag naar de beschikbaarheid want vaak zijn lang tevoren de workshopsnachten volgeboekt!

Gratis Wi-Fi

De meeste chalets beschikken over eigen wifi waar je gratis gebruik van mag maken.

Klik hier om alle verblijfsmogelijkheden te bekijken en klik ze aan om de tarieven te bekijken

Op de camping met eigen tent (tijdens campingseizoen)

Tijdens het campingseizoen (eind april t/m einde herfstvakantie) is het ook mogelijk tijdens je workshopnacht gratis op de camping te verblijven, als uitzondering mag je op je laatste workshopdag je campingplek ten laatste om 18.00 uur verlaten (op andere dagen is dit 12.00 uur). Kies je liever voor een campingplek? Geef dit dan tevoren aan.

 


Huisregels groepsaccommodatie

Door het Elohim team en de participanten is voor je komst aandacht en liefde besteed aan het energetisch en fysiek schoonmaken van de vertrekken. Help mee het ook schoon achter te laten.

  • Beddengoed: Het is de bedoeling dat iedereen voor 10.00 uur, op de dag van vertrek haar/zijn bed afhaalt en het vuile beddengoed in de wasmand beneden legt.
  • Kachel laag/ramen dicht/lichten uit: Ben jij bij vertrek van de slaapkamer de laatste? Graag alle ramen sluiten, slaapkamerdeuren dicht en lichten uit. Let op tijdens de dag kunnen er in het seizoen pluizen van de bomen je slaapkamer binnen waaien als bij een flinke sneeuwbui. Of, in het vroege voorjaar, als de landerijen nog niet bebouwd zijn, stuift er soms microzand grond binnen; dan graag de ramen dicht houden. Kom niet aan de thermostaat van de verwarming in de living. De dagtemperatuur is 19-21 graden.
  • Vertrekdag graag vóór 10.00 uur spullen uit je kamer: Op je laatste workshopdag wordt er van je verwacht dat je om 10.00 uur al je spullen hebt verwijderd. Na 10.00 uur wordt er namelijk weer schoongemaakt. Zet je spullen in de auto of als je met openbaar vervoer bent, zet je spullen dan onder de kapstok in de hal van de receptie/kristalwinkel. De receptie/kristalwinkel is vanaf 17.00 gesloten, zet dan je spullen onder de overkapping buiten voor de workshopruimte als je geen auto hebt. Je mag tot 20.00 uur nog in de helende tuinen lopen.
    Dank voor je medewerking!

Zijn er spullen stuk of op, heb je tips? Schrijf ze voor ons op en geef ze door!

 

Wij bedanken je voor je bijdrage, inzet en het samen dragen van de nieuwe aarde!
Team Elohim Centre

Gezellige mensen in hp, klein gebruiken.jpg Achterkant HP 2013.JPG