Ons vertrouwde houvast laat los...

Aarde, energie veld, healing.jpgAl weken is er een enorme verschuiving in de basislagen van het bestaan bezig. Alle thema’s die resoneren op het eerste en tweede chakra worden in beweging gebracht als hier nog oude celinformatie vast zit. Oeroude celherinneringen worden losgemaakt. Zelf heb ik al weken dromen over het oertijdperk, over dinosaurussen en vele andere levens bijvoorbeeld.Bij velen van ons ontwikkelt zich een nieuwe basis-stevigheid en fundering die klopt bij ons hoger doel en essentie. Een aansluiting die klopt bij de nieuwe Aarde die het diamanten bewustzijn in zich draagt. In de nieuwe samenleving zullen we vanuit eenheid, kwetsbaarheid en kracht en ons volledig potentieel, met Moeder Aarde samenwerken. 

Voor velen kan het voelen alsof alle vertrouwde houvast loslaat. Ook worden we in deze weken meer bewust van onze subtiliteit en kwetsbaarheid. Dit kan soms extra botsingen geven in onze relaties. Het kan af en toe lastig zijn elkaar op dezelfde kwetsbare lagen te ontmoeten. Die misverstanden die hierdoor ontstaan kunnen oude pijn losmaken waarin we ons niet gezien voel(d)en.
 
In deze grote energetische verschuivingen zie ik bij veel mensen dat de basisveiligheid en stevigheid in relaties belangrijk wordt. Eerst licht op waar het er niet is. Dit kan pijnlijke situaties en momenten opleveren. Waar je systeem de veiligheid bij de ander probeert te vinden is het eigenlijk op zoek naar een thuiskomen in het basisvertrouwen van je eigen bestaan.

Deze nieuwe aardeverbinding is in ons aan het ontwikkelen. Bij sommigen wordt hiervoor ook tijdelijk even het kruinchakra en het hoger bewustzijn meer ‘dichtgedraaid’, waardoor we wel aanwezig moeten te blijven in onze basis. Als de hogere chakra’s wat dichter gaan kan het  tijdelijk voelen alsof we de dingen niet meer helder kunnen zien. Ook vergeten we meer dan anders bijvoorbeeld. We voelen ons meer in de persoonlijkheid en de derde dimensie.

Joke ElZiam Nootebos


Auteursrechten
Deze tekst mag gebruikt worden mits in zijn geheel geplaatst en met de volgende bronvermelding:
Joke ElZiam Nootebos, www.elohim-centre.org tel 0597 541539


 

 Voor bovenstaande ontwikkelingen en processen kunnen de volgende tincturen ondersteuning bieden:
Het helpt je in de relatie met jezelf en je omgeving, het geeft je kwetsbare en onzekere zelf draagkracht en veiligheid en helpt je Diamanten Aarde verbindingen zich op gemakkelijke wijze te ontvouwen.

 Tweelingstraal-Heilig Huwelijk biologische Elohim tinctuur                                                                                                  Pillar of Light Sekinah biologische Elohim zelfrealisatie  tinctuur
Tweelingstraal/heilig huwelijk krachtplaats tinctuur                     Pillar of Light Krachtplaats Tinctuur

 

Praktische tip/oefening (deze oefening geeft fysieke kracht, stabiliteit en vertrouwen. Doe deze oefening elke ochtend en avond zolang het kloppend voelt):
Ga gemakkelijk zitten op een stoel met beide benen op de grond. Zodra je voelt dat je genoeg ontspannen bent kun je beginnen met de oefening. Dit is een ademhalingsoefening waarbij elke adem in elkaar over dient te lopen, zonder onderbreking in de ademstroom. Lange zachte ademhalingen.
Adem in naar het basischakra en uit door het basischakra. Verder in naar het tweede chakra en uit weer naar het basischakra. In door de zonnevlecht chakra en uit door het basischakra. In door het hartchakra en uit door het basischakra. In door het keelchakra en uit door het basischakra. In door het derde oog chakra en uit door het basischakra. In door het kruinchakra en uit door het basischakra. In door het derde oog en uit door de basis. In door de keel en uit door de basis. En zo weer terug tot aan het basis chakra. Blijf dan nog even zitten om te ervaren hoe het je lichaam heeft geopend en gronding heeft gegeven. Een diepe stevigheid ankert zich in je basis en bekken. Na deze oefening zul je je voetzolen zich voelen openen.


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin