Ervaringen van nieuwetijds kinderen en hun ouders met Elohim healingen

 meisje.jpgEllen is 5 jr en lijkt ouder voor haar leeftijd. Ze is heel intuïtief, gevoelig, snel en intelligent. Toch is ze vaak ziek of heeft geen trek in eten. Ze is dan hangerig. Op school verliest ze gauw haar interesse waardoor veel van de leerstof haar ontgaat. Haar ouders zijn op consult in de Elohim praktijk met haar foto. De Master-healer-reader neemt helder waar en ziet dat Ellen geen leerstof opneemt dat te kinderachtig is voor haar intelligentie of waarvan ze niet snapt wat de zin ervan is. Ellen kreeg plezier in de lessen op school toen daarop gelet werd maar bleef thuis geregeld nog lusteloos.

In het 2de consult zei de Elohim master-healer-reader dat Ellen reageerde op spanningsgedachten tussen haar vader en moeder. Nadat zij hun irritaties tegen elkaar leerden uitspreken en zelf healing kregen, bleef ook Ellen minder lang lusteloos. Ellen bloeide echter pas helemaal op toen haar ouders ook gingen werken aan zichzelf en hun relatie. Ellen ziel had voor haar geboorte besloten, door middel van haar ziekzijn en lusteloosheid, haar ouders bewust te maken. Het was haar geschenk aan hen.  


 

Jan, 6 jr, is agressief tegen de anderen kinderen en maakt geen vriendjes. Hij lijkt ongelukkig. Zijn ouders zijn bezorgd en consulteren een Elohim healer-reader. Jan heeft zoveel spanningen in zijn aura die hij wel af moet reageren. De Elohim healer ziet een geest bij hem die wanhopig is en afkomt op het licht in Jans aura. De Masterhealer praat in gedachten zachtjes met de geest en zegt dat hij nu overleden is en Jan met rust moet laten. Er is een ander Licht, dat van de Bovenwereld. Liefdevol helpt de master healer de geest naar het Licht van de engelenwereld waar hij verder wordt geholpen. De aura van Jan werd verder beschermd en de klachten zijn niet meer teruggekomen. 


 

Irma (2 jr) huilt steeds als ze alleen is in haar slaapkamer. Van alles is er al geprobeerd en langzamerhand zijn haar ouders de wanhoop nabij. Irma ziet geesten en is er heel bang van. Dat wisten de ouders niet. De Masterhealer-reader vertelt de op consult zijnde moeder dat de overleden oma steeds op bezoek wil komen en vraagt haar dat niet op deze manier meer te doen. De oma begrijpt het en gaat ermee accoord. Dan beschrijft de healer de vele andere gedaanten die door het huis dwalen. Ze zuivert en verzegeld de toegangspoort met haar gedachtenkracht. De sessie wordt afgesloten met het meenemen van een Crystal Home Healer voor de kamer van Irma.  Het huilen stopt. Voor een afspraak met een master healer reader coach:

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties