Pillar of Light en mysteriescholen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Egyptische god, beeld, tempel, inwijding.jpg

 Voorbij aan spirituele ontwikkeling en leven vanuit het hart kiezen momenteel steeds meer mensen voor het volledige ontwakingsproces. Mogelijk zijn de oude Egyptische Goden, Godinnen verbonden aan jouw inwijdings-Weg en ontwakingsproces. Denk bijvoorbeeld aan de initiaties van Horus, Ptah, Maat en Osiris.
Veel mensen op het inwijdingspad krijgen daarom nu oude herinneringen of belangstelling terug. Soms hebben we in meerdere levens, in meerdere culturen, inwijdingswegen gelopen en hebben we niet één, maar meerdere mysteriescholen met Godenhulp ervaren en zijn we er ook nu mee bezig.

 

Hebben we initiaties gehad in het Boeddhisme, Soefisme, het oude Avalon, het Hindoeïsme, de Griekse, Indische of Soemerische inwijdingsscholen. Kozen we de weg van yoga, dolfijnen, Jezus, opgestegen Meesters, Toth, Hopi- indianen, Maya's, Inca's, Hawaïanen of de Atlantische en Lemurische inwijdingsscholen. Mensen lopen het ontwakingsproces opnieuw langs één van deze Wegen, want we doen er vaak meerdere levens over. Misschien ontwikkel je momenteel jouw hoogste Essentie, zelfrealisatie en Taak op Aarde ook langs één van deze Wegen.

 


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin