Zijn, scheppen, Ware Natuur, kristallijnen zelf

sterrenkind.jpgAls je wilt afwachten en kabbelen in Zijn, ontstaat een nieuwe ego-comfortzone

Functioneer je reeds vanuit je Zijnsstaat dan heb je al een hele ontwikkeling achter de rug! Dan is er zoveel meer rust, stilte en evenwichtigheid in je maar toch ben je er nog niet. Goddelijke mannelijkheid en vrouwelijkheid in jou mogen in balans komen. Zijn en doen. Leer vanuit Zijn, vanuit je lichaam, te doen! Kom na het activeren van je Zijnsstaat door innerlijke groei weer in actie maar nu zonder je persoonlijke inzet en wil. Schep en manifesteer vanuit de Divine in jou!
Vanuit Zijn en niet vanuit je wil, brengen actie, scheppende, manifesterende kracht, jouw inzet en passie, de beste en gemakkelijkste resultaten.

Uitgeput raak je alleen door persoonlijke wilskracht

Uitgeput raak je alleen door persoonlijke wilskracht, nooit door te werken vanuit je passie en volledige essentie. Vanuit passie en essentie doet alles die je bent mee aan de universele kracht die door je heen werkt. Het gevoel van tijd lost op en daarmee stress. In je essentie en Ware Natuur ben je volledig Aanwezig, blij en lichtvoetig, zelfs al heb je lastig of veel werk. Alleen in de vereniging van je mannelijkheid (doen) en vrouwelijkheid (zijn), het universele (Goddelijke essentie)en aardse (ik-persoonlijkheid), word je volledig en heel. Verlicht dus.  Dan ontvouwt je Ware Natuur, ultieme Taak en geluk zich vanuit je transpersoonlijk geworden organisme (Zijn-Rust) te midden van het alledaagse leven.

Ware Natuur

Kleine kinderen en dieren leven vanuit hun Ware Natuur. Jouw volwassen Ware Natuur ontstaat als je aandacht niet bij de verhalen in je hoofd is, als je niks meer ergens van vindt, je emoties niet volgt en zwoegen en controle loslaat. Ook "zelfreflectie en getuigen-zijn" lossen uiteindelijk op als je Ware Natuur steeds verder wordt belichaamd. Ondanks dat je bewust, helder aanwezig bent, ben je dan ook één met wat je doet en voelt. Je bent helemaal in het moment.

Diegene die ervaart en wat wordt ervaren is één

Je hoeft niet te weten wat wordt ervaren, je bent nergens anders dan in dat wat nu is. Aanwezig en tegelijkertijd één zijn met wat je doet ... Bij je Essentie en Ware Natuur zit het "ik" er niet langer tussen. Als je in je Ware Natuur bent stopt niet alleen de zelfwaarneming maar ook het kloktijdgevoel en stress.  
En alles, wat het dan ook is, is oké. Blijheid, zorgeloosheid, lichtvoetigheid en vrede zijn de kenmerken van het "zijn" in je Ware Natuur. Zelfs tijdens een, voor je ikje, lastige periode.

Het seksuele, relationele, emotionele en kristallijnen lichaam

Ego-gedrag van vele levens hebben diepgaande macht-onmachtpatronen en angsten doen ontstaan in je seksuele en emotionele lichaam. Pas na heling op de diepere lagen en het loslaten van ego-identificaties, ontstaat de veiligheid die je meer vanuit je ziel, buikgevoel en hele organisme, doet leven. Dit brengt met zich mee dat je alles intenser voelt. Meer pijn en liefde, meer genieten, betrokkenheid, warmte, ontroering of angst voor overgave en verlies. Elke emotie of onderstroom komt niet alleen in je geest en hart, maar nu ook diep je (ziele)lichaam binnen zo gauw meer ego-identificatie, mindcontrole en beschermingsmechanismes zich hebben opgelost. Dat betekent niet dat je eraan hoeft te kleven.

Je kristallijnen zelf belichamen

Alles wat in het subtiele niet kloppend voelt, alles wat niet zuiver en integer voelt voor je kristallijnen zelf, daar kan je niet meer in meegaan. Je kunt alleen de grote Waarheid van binnen trouw zijn. Wat het ook kost aan de buitenkant, je kunt niet anders. Een groter aanvoelend en invoelend vermogen vanuit je lichaam ontstaat. Reactiviteit, boosheid, angsten en beschermende mechanismes, emoties, en vreugde uiten zich sterker en echter zonder dat je mind zich er al teveel mee bezig houdt.

Kristallijnen zelf

Je voelt tot op het meest subtiele niveau wat er plaats vindt in jezelf, bij de ander, in de sfeer, onderstromen of natuur en je kunt je minder inhouden en verloochenen. Je kristallijnen zelf, zeer kwetsbaar en gevoelig, kan niet terug in de kast nu alles wat eerst onbewust en te subtiel was, bewust wordt. Het wil ook niet meer in de kast tijdens seksuele ontmoetingen. Het kristallijnen zelf wil alleen de meest integere, tedere geestelijke of fysieke aanraking en omgangsvorm. Het kan zichzelf niet langer verloochenen. Het kiest voor onafhankelijke, naakte, zuivere ontmoetingen op alle lagen; op de fysieke, emotionele, ziele- en geestelijke lagen. En dat is niet altijd mogelijk terwijl je wel steeds gevoeliger wordt.

Het kristallijnen zelf moet eerst volwassen en veilig worden

Het nauwelijks volwassen geworden, kristallijnen zelf, moet nog leren aanwezig te blijven, veilig te worden en te vertrouwen, ook in de grofstoffelijke werkelijkheid en door egogekleurde omstandigheden met elkaar. Daarvoor moet het zich vrij maken van elke afhankelijkheid, elk haakje, needing en bevestigingsbehoefte. Het moet leren ongebonden verbonden en autonoom te kunnen zijn. Alle knellende opvoedings- en sociale patronen, alle verwachtingen van de omgeving, afhankelijkheden, zelfverloochening of weggeefstand, in relaties zowel als op het werk, zul je achter je moeten laten. Dan beweeg je van alleen naar Al-Een.

Het kristallijnen zelf is het mooiste dat je hebt

Het is pure onschuld, hogere integriteit, teerheid, liefde en goedheid. Het moet eerst opgemerkt en daarna gekoesterd, beschermd, erkend en geëerd worden door jezelf. Je mag het niet meer laten ondersneeuwen of vertrappen. Het luistert heel subtiel. Het is een deel van je Goddelijk lichtlichaam en jouw geschenk aan de aarde. Het is de basis van je Godsvonk. Alleen jij kunt er voor zorgen, er voor staan want haast niemand ziet of voelt het aan. Door er naar te luisteren en voor op te staan wordt het veiliger en sterker en leert het ook open te blijven in grofstoffelijkheid, dualiteit en materie. Dat zorgt dat je innerlijk kindgedrag er niet meer met je meesterschap vandoor gaat. Of dat je niet langer boven je kwetsbaarheid staat en zonder buikverbondenheid en openheid met je omgeving bent.

De ontwikkeling van je kristallijnen zelf is multidimensionaal en maakt je heldervoelend en aanvoelend vanuit je hele organisme, voor je omgeving. Luister je naar deze subtiele intuïtie?
Nu je emotionele en kristallijnen lichaam, steeds "naakter" en gevoelsmatig intenser, op de voorgrond komen, kunnen multidimensionale kwaliteiten als altijd aanwezige blijheid, lichtvoetigheid, gemak, zorgeloosheid, helderweten, heldervoelen, geïnspireerd spreken en genezende gaven, zich bij je andere kwaliteiten voegen. Ook kan het werken voor een groter Geheel constant in je geestelijk zelf aanwezig zijn en geaard worden in je lichaam en gedrag. Hierna zal je Ware Natuur permanent belichaamd worden.

Verlatenheid, schaduw en Godmens

Nu je steeds minder beschermende controle nodig hebt, kristallijn en multidimensionaal wordt, wordt ook macht, onmacht, woede, jaloersheid en verlatenheid in je wakker als nooit tevoren, je diepste schaduw en angst komen omhoog gelijk met je grootste liefde, tederheid, integriteit, goedheid en zelfrespect.
Het worden van het kristallijnen onschuldige zelf, je ware onbeschermde natuur en het erkennen van je schaduw zijn nodig om een Godmens (Godrealisatie, goddelijke Vonk) te worden. Dit is wat de leidinggevende, jij als volwassen, hoogbewust of hooggevoelig mens, uiteindelijk, tot een dienstbare, egoloze Pillar of Light, voor de nieuwe aarde maakt! Het vraagt echter een hele bewuste ontwikkelings- en loslaat-weg die tijd en feeback kost, om niet meer verdeeld te raken tussen wie we zijn in kristallijnen essentie en als persoonlijkheid met gedrag. Tijdens de opleiding versnelt dit proces enorm.

Wat je kan ondersteunen op dit Pad