Zijn, scheppen, Ware Natuur, kristallijnen zelf

sterrenkind.jpgAls je wilt afwachten en kabbelen in Zijn, ontstaat een nieuwe ego-comfortzone

Vanuit Zijn en niet vanuit je wil, brengen actie, scheppende, manifesterende kracht, jouw inzet en passie, de beste en gemakkelijkste resultaten. Uitgeput raak je alleen door persoonlijke wilskracht, nooit door te werken vanuit je passie en volledige essentie. Vanuit passie en essentie doet alles die je bent mee aan de universele kracht die door je heen werkt. Het gevoel van tijd lost op en daarmee stress. In je essentie en Ware Natuur ben je volledig Aanwezig, blij en lichtvoetig, zelfs al heb je lastig of veel werk. Alleen in de vereniging van je mannelijkheid (doen) en vrouwelijkheid (zijn), het universele en aardse, word je volledig, heel en ontvouwt je Ware Natuur, ultieme Taak en geluk zich vanuit je transpersoonlijk geworden organisme (Zijn-Rust) te midden van het alledaagse leven.


Ware Natuur
Kleine kinderen en dieren leven vanuit hun Ware Natuur. Jouw volwassen Ware Natuur ontstaat als je aandacht niet bij de verhalen in je hoofd is, als je niks ergens van vindt, je emoties niet volgt en zwoegen en controle loslaat. Ook "zelfreflectie en getuigen-zijn" lossen uiteindelijk op als je Ware Natuur steeds verder wordt belichaamd. Ondanks dat je bewust, helder aanwezig bent, ben je dan ook één met wat je doet en voelt. Je bent helemaal in het moment. Diegene die ervaart en wat wordt ervaren is één. Je hoeft niet te weten wat wordt ervaren, je bent nergens anders dan in dat wat nu is. Aanwezig en tegelijkertijd één zijn met wat je doet ... Bij essentie en Ware Natuur zit het "ik" er niet langer tussen. Als je in je Ware Natuur bent stopt niet alleen de zelfwaarneming maar ook het kloktijdgevoel en stress.  
En alles, wat het dan ook is, is oké. Blijheid, zorgeloosheid, lichtvoetigheid en vrede zijn de kenmerken van het "zijn" in je Ware Natuur. Zelfs tijdens een voor je ikje, lastige periode.


Het seksuele, relationele, emotionele en kristallijnen lichaam

Ego-gedrag van vele levens hebben diepgaande macht-onmachtpatronen en angsten doen ontstaan in je seksuele en emotionele lichaam. Pas na heling op de diepere lagen en het loslaten van ego-identificaties, ontstaat de veiligheid die je meer vanuit je ziel, buikgevoel en hele organisme, doet leven. Dit brengt met zich mee dat je alles intenser voelt. Meer pijn en liefde, meer genieten, betrokkenheid, warmte, ontroering of angst voor overgave en verlies. Elke emotie of onderstroom komt niet alleen in je geest en hart, maar nu ook diep je (ziele)lichaam binnen zo gauw meer ego-identificatie, mindcontrole en beschermingsmechanismes zich hebben opgelost. Dat betekent niet dat je eraan hoeft te kleven.


Je kristallijnen zelf belichamen

Alles wat in het subtiele niet kloppend voelt, alles wat niet zuiver en integer voelt voor je kristallijnen zelf, daar kan je niet meer in meegaan. Je kunt alleen de grote Waarheid van binnen trouw zijn. Wat het ook kost aan de buitenkant, je kunt niet anders. Een groter aanvoelend en invoelend vermogen vanuit je lichaam ontstaat. Aanvallende, angst en beschermende mechanismes, emoties, en vreugde uiten zich sterker en echter zonder dat je mind zich er al teveel mee bezig houdt.


Kristallijnen zelf
Je voelt tot op het meest subtiele niveau wat er plaats vindt in jezelf, bij de ander, in de sfeer, onderstromen of natuur en je kunt je minder inhouden en verloochenen. Je kristallijnen zelf, zeer kwetsbaar en gevoelig, kan niet terug in de kast nu alles wat eerst onbewust en te subtiel was, bewust wordt. Het wil ook niet meer in de kast tijdens seksuele ontmoetingen. Het kristallijnen zelf wil alleen de meest integere geestelijke of fysieke aanraking en omgangsvorm. Het kan zichzelf niet langer verloochenen. Het kiest voor onafhankelijke, naakte, zuivere ontmoetingen op alle lagen; op de fysieke, emotionele, ziele- en geestelijke lagen. En dat is niet altijd mogelijk terwijl je wel steeds gevoeliger wordt.

Begeleiding door master healer-readers die dit pad al "gelopen" hebben

Zij weten wat jij voelt, waar je doorheen gaat en een sessie kan dan heel fijn zijn. Begeleiding om het meest kwetsbare tot eenheid te maken met de Divine en meester in jezelf zowel als te kunnen functioneren in de (meer grofstoffelijke) omgang.

Bekijk hier de Elohim Master Healer-Readers


Het kristallijnen zelf moet eerst volwassen en veilig worden
Het nauwelijks volwassen geworden, kristallijnen zelf, moet nog leren aanwezig te blijven, veilig te worden en te vertrouwen, ook in de grofstoffelijke werkelijkheid en door egogekleurde omstandigheden met elkaar. Daarvoor moet het zich vrij maken van elke afhankelijkheid, elk haakje, needing en bevestigingsbehoefte. Het moet leren ongebonden verbonden en autonoom te kunnen zijn. Alle knellende opvoedings- en sociale patronen, alle verwachtingen van de omgeving, afhankelijkheden, zelfverloochening of weggeefstand, in relaties zowel als op het werk, zul je achter je moeten laten. Dan beweeg je van alleen naar Al-Een.


Het kristallijnen zelf is het mooiste dat je hebt
Het is pure onschuld, hogere integriteit, teerheid, liefde en goedheid. Het moet eerst opgemerkt en daarna gekoesterd, beschermd, erkend en geëerd worden door jezelf. Je mag het niet meer laten ondersneeuwen of vertrappen. Het luistert heel subtiel. Het is het lichaam van jouw essentie en jouw geschenk aan de aarde. Het is de basis van je ware natuur. Alleen jij kunt er voor zorgen, er voor staan want haast niemand ziet of voelt het aan. Door er naar te luisteren en voor te zorgen wordt het veiliger en sterker en leert het ook open te blijven in grofstoffelijkheid, dualiteit en materie. Dat zorgt dat je innerlijk kindgedrag er niet meer met je meesterschap vandoor gaat. Of dat je niet langer boven je kwetsbaarheid staat en zonder buikverbondenheid en openheid met je omgeving bent.

De ontwikkeling van je kristallijnen zelf is multidimensionaal en maakt je heldervoelend en aanvoelend vanuit je hele organisme, voor je omgeving. Luister je naar deze subtiele intuïtie?
Nu je emotionele en kristallijnen lichaam, steeds "naakter" en gevoelsmatig intenser, op de voorgrond komen, kunnen multidimensionale kwaliteiten als altijd aanwezige blijheid, lichtvoetigheid, gemak, zorgeloosheid, helderweten, heldervoelen, geïnspireerd spreken en genezende gaven, zich bij je andere kwaliteiten voegen. Ook kan het werken voor een groter Geheel constant in je geestelijk zelf aanwezig en geaard worden in het lichaam. Hierna zal je Ware Natuur verschijnen.


Verlatenheid, schaduw en Godmens
Nu je steeds minder beschermende controle nodig hebt, kristallijn en multidimensionaal wordt, wordt ook macht, onmacht, woede, jaloersheid en verlatenheid in je wakker als nooit tevoren, je diepste schaduw en angst komen omhoog gelijk met je grootste liefde, tederheid, integriteit, goedheid en zelfrespect.
Het worden van het kristallijnen onschuldige zelf, je ware onbeschermde natuur en elfentuin en het erkennen van je schaduw zijn nodig om een Godmens (Godrealisatie, goddelijke Vonk) te worden. Dit is wat de leidinggevende, jij als beheerste volwassene, hoogbewust of hooggevoelig mens, uiteindelijk, tot een dienstbare, egoloze Pillar of Light, voor de nieuwe aarde maakt!

 Wat je kan ondersteunen bij dit Pad


Meerwaarde meewerkend en lerend participant in het Elohim Centre
Het vraagt echter een hele ontwikkelings- en loslaat-weg die tijd en feeback kost, om niet meer verdeeld te raken tussen wie we zijn in kristallijnen essentie en als persoonlijkheid en gedrag. Tijdens het meewerken als participant in het Elohim Centre, krijg je hulp. Dit versnelt enorm. Juist door te werken met andere bewuste en gevoelige mensen, nemen ze waar wat je zelf nog niet ziet. Je werkelijke essentie wordt benoemd waardoor je dit sneller gaat worden in je hart, geest, lichaam en gedrag. Je essentie kan pas verder indalen, in je persoonlijkheid, daden, buikgebied, fysieke en stappen, als je schaduw oplost. Anderen kunnen je helpen onbewuste patronen en houdingen bewust te maken. Samen zul je ze "aanpakken" waardoor je essentie, de blijheid van je kristallijnen zelf en Ware Natuur naar voren komen.

 


 

  1. Elohim Krachtplaats tincturen, vooral die van het "Kristallijnen wezen en voltooing alle levens", de Innerlijk kind-Elfentuin-tinctuur en de Gouden Moeder Aarde  hebben al veel mensen geweldig door dit proces heen geholpen.

  2. Ook persoonlijke sessies en teachings van ervaren master healer-readers, die gespecialiseerd zijn in het kristallijnen zelf en de ware natuur, kunnen uitstekende hulp bieden, net als het volgen van workshops en opleidingen.

  3. Bezoeken aan de helende zelfrealisatie tuinen. brengen diepgaande healing en bewustzijnsveranderingen, net als het verblijf zijn op de Elohim krachtplaats en in de kristalwinkel. De energie vanSekinah en zelfrealisatie is er zo sterk dat het je positief verandert en "optilt".

  4. Het heel worden van het mannelijke en vrouwelijke aspect in jezelf zijn nodig.Coaching, sessie e.a. vragen:
T: 0031 (0)597 541539
E: info@elohim-centre.org