Trek Krachtplaats-tinctuur kaart

Isis Horus Ra Piramide.JPG

Stem je af, word rustig en stil voor je een kaart trekt

1) Heb je een (levens) vraag om op te focussen?
Of
2) Waar sta je in je ontwikkeling en wat helpt je nu het meest?
3) Wat helpt je op je werk of in je relatie?
4) Welke kwaliteiten wil je gaan ontwikkelen in jezelf?


Trek nu een Krachtplaats-tinctuur-kaart

 


In de Elohim Krachtplaats-tincturen zit de zelfrealisatie-energie van elke bezoekers Krachttuin van het Elohim Centre. Alle 15 tuinen en flesjes vertegenwoordigen samen het hele zelfrealisatiepad: het worden van Wie je Werkelijk Bent en waarvoor je naar de aarde gekomen bent.

Ze zijn een geschenk voor de mensheid en bedoeld om het hoogste Licht in de materie te brengen. Ze activeren zelfrealisatie, gezondheid, meesterschap, ons volledig potentieel, onschuld, openheid, de Gouden Tijd in onszelf en de hoogste Magie. Ook brengen ze helderheid en verruimd bewustzijn over werk- en levenssituaties.
Alle tincturen tezamen vertegenwoordigen de Inwijdingsweg die vroeger alleen in de oude mysteriescholen afgelegd kon worden. Elke soort helpt bij een volgende inwijdingsstap en lost belemmeringen op.

De verschillende tincturen zijn ook drager van de Gouden Tijdsenergie, Moeder Aardebewustzijn, Lemurische-, Elohim- en andere engelen. Ze zijn "gelaagd" waardoor ze  zowel beginners als gevorderden helpen op hun pad naar zelfrealisatie, gezondheid en meesterschap. Voor het zelfrealisatie-verlichtingsproces komen ze nog verder dan de Lichtwesen essences. De trilling ligt hoger.

Activator: Joke ElZiam Nootebos