De jaren na 2 jaar Elohim meewerk participatie en Ontwaken

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

regenbooghand.jpegJe eenheidsproces verdiept zich vanzelf verder na deze 2 jaren participeren indien het proces zo snel is gegaan als bovenstaand omschreven. Je bent niet meer van de wereld maar in de wereld en groeit steeds verder van alleen-heid naar Al-eenheid. Je bent door het gaatje voorbij het ik-gevoel gegaan. De Sekinah-energie, ultieme zachte liefde en warmte ontwaken nu verder in je buikgevoel en deze warmte zul je steeds meer gaan worden i.p.v. het kennen. Het is de zachte kracht onder je capaciteiten. Ook de eenheid met de bovenwereld, de natuur, een hogere integriteit en het multidimensionale worden steeds meer deel van je persoonlijkheid.

 

Pad van ontwikkeling naar universeel Zijn, het pad van de avatar en mysticus
In je ontwikkeling ervaar je aanvankelijk de Bovenwereld (lichtmeesters, engelen, natuurspirits), buiten jezelf, daarna volgt de weg van zelfrealisatie, zelfonderzoek en erken je dat de Bovenwereld in jezelf bestaat. Daarna dat hij door je heen multidimensionaal werkzaam (profeet) is en daarna dat je dat alles BENT. Vervolgens ervaar je je Essentie als eeuwig, al-één, voorbij aan wat je miste in je jeugd, eigen overtuigingen, cultuur, karma, ego, genen, zielengroepen, (voor)ouders- en verleden levenspatronen. Wie je van binnen bent geworden, waar je mee identificeert, is één met de Bovenwereld en eeuwige Bron welke vrij is van je schaduw- of menselijk (liefdes)gedrag.

 

 De Levensbestemmingsweg maakt  "kristalhelder" en zuiver
Je ontwikkelt je naar meer Liefde, dankbaarheid en éénheid met jezelf, elkaar, het universum, de aarde, spirits, dieren, kristallen, planten, met wat je eet en drinkt, je huis, werk en woongebied. Je wandelt door het leven vanuit het eeuwige in jou. Niets om je heen consumeer je als vanzelfsprekend. Met je hart en verantwoordelijkheid weet je hoe kostbaar alles is. Je besteedt je energie alleen daar waar, hoe en aan wie, het hoogste in je dat aangeeft. Je persoonlijke wensen, behoeften, verwachtingen van anderen en sociale neigingen lossen op in je hoogste universele Waarheid, daden en integriteit. Je bent dan zo gevoelig geworden dat je de plantendorst voelt en de plant direct water geeft, je registreert zonder oordeel de onderhuidse oordelende gedachten en onzekerheden van de ander en met een open hart negeer je al het werk en leed om je heen, zelfs van je liefsten, als de Bron in jou, niet aangeeft, daar te helpen of er over te spreken. Je vertrouwt op de universele wijsheid van je buikintuïtie. Zo kan je je kostbare energie, tijd en kwaliteitparels besteden aan wie en wat werkelijk behoort tot je (Kosmische) Taak, het werk en de Essentie waarvoor je naar de aarde gekomen bent.

 

 ______________________________________________________________________________________

 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin