Kristalelixer zelf maken

waterkan met elixer kristallen.JPGOok voor planten en dieren
Kristalwater is niet alleen voor de mens geschikt, maar ook voor planten en dieren. Doe bijvoorbeeld een kristalletje in de dieren drinkbak (bijvoorbeeld bij eczeem) of in je plantengieter. (geweldig resultaat!)


Gebruiksaanwijzing:

Leg de Elohim edelstenen in een glazen kan met 1 liter (leiding-of beter nog: bron-) water. Laat ze er zes uur of langer in liggen. (Vul voor het slapen gaan de kan weer bij) Zet de kan in het licht (vensterbank) en niet bij elektrische apparaten of in de koelkast. Drink hiervan, over de dag verdeelt, 2-4 glazen. Was zo nu en dan de kan en kristallen af. Je kunt 2 tot 3 soorten tegelijk in de kan gebruiken. De Elohim edelstenen of kristallen gaan minimaal 6 maanden mee.  

                                                                 

Waarom Elohim Kristal-of edelsteen-elixer?
Beekwater uit een schoon natuurgebied bevat veel levenskrachtige energie. Water uit de kraan is energetisch bijna "dood". Ons lichaam bestaat uit bijna 70% "water". Om goede lichamelijke weerstand te behouden is het noodzakelijk ons lichaamsvocht te voorzien van levenskrachtig water. 

De halfedelstenen en kristallen bevatten van nature krachtige, positieve energie en ionen welke ze over kunnen brengen op het water. Ze zijn opgeladen met de Elohim  Krachtplaats- energie en  geactiveerd tot hun volledig potentieel waardoor ze veel meer doen dan doorsnee-kristallen. Ze ontslakken en ontzuren je lichaam en laden ze op met de goede ionen. Elke soort kristal of edelsteen brengt daarnaast een specifieke werking mee. (Dit wordt o.a. veroorzaakt door de opgeslagen frequenties van bepaalde planeetinvloeden die zij in de loop van hun miljoenen jaren oude bestaan, opgenomen hebben)


 

Bestel of lees meer over de diverse soorten Elohim  edelstenen voor water en prijzen

 


 

Enkele voorbeelden:

Aquamarijn:  Gevoelens uiten, harmonie, tevredenheid in denken, versterkt intuïtie, stimuleert endocriene klieren, maakt opgewekt, keel, helder denken.

Amethist:  Stimuleert de reinigende en uitscheidende organen en het immuunsysteem, verlicht hoofdpijn en spanning, geneest aandoeningen van de longen en luchtwegen, huidziekten, celstoornissen en spijsverteringskwalen, reinigt de aura, zet negatieve energie om en stimuleert het keel- en kruinchakra

Aventurijn:  Allergie, uitslag, huidaandoeningen, nieren en bijnieren, evenwicht en rust, helpt het leven  geduldig en rustig te laten  gebeuren.

Bergkristal:  Zuivert lichaam+geest, kracht om jezelf te blijven, geestkracht, inzichten, afstemming op hoger Zelf, positiviteit, concentratie, bij vermoeidheid, stimuleert nieren, hart, nagels, bot, haren, kalkhuishouding, tussenwervelschijven, energie, linker- en rechterhersenhelft samenwerking, heft blokkades op.

Rozenkwarts:   Gevoelskant, zacht en mild, oud zeer, heelt moeilijke kindertijd, ontvankelijk, ontspant te serieuze mensen, maakt creatief, kunstzinnig, houden van jezelf,   seksuele problemen, geslachtsorganen.

Topaas:  Immuunsysteem, lymfe, zenuwstelsel, verwerkt en kalmeert emoties, verwarmt gemoed, verwerkingsprocessen, spijsverteringsorganen, lever en zenuwstelsel.


 

(Tel) Kristaladvies/reading : 5 minuten is gratis

Contact
T: 0597 541539
E: info@elohim-centre.org