Kristallen en edelstenen workshop - veel gestelde vragen

Is de workshop wel of niet wat voor mij?

Ben je heel gevoelig en intuïtief, adviseer je al langer edelstenen aan anderen of weet je er nog bijna niets van, kun je edelstenen niet voelen, ken je ook geen namen maar ben je wel in enige mate intuïtief of gevoelig? Wil je één kristal workshop meemaken of de hele kristal master opleiding doen;  Voor al deze doelgroepen is de workshop geschikt. Ieder haalt er haar/zijn eigen lessen en ontwikkeling uit.
De workshop wordt op verschillende kosmische, multidimensionale en aardse levels en met veel voelen, oefening en kennis aangeboden. Waardoor je je ook zelf opent in meerdere dimensies van je ziel.

 

Vraag:


ik kan kristallen niet echt voelen maar kan ze wel adviseren aan anderen en dat werkt goed.
Is de workshop nog wel nuttig voor mij?

 

Wat je kristalvraag betreft: dat je kristallen niet zo kunt voelen gebeurt vaker. Dat zegt niets over je licht, hart, gevoeligheid of (geestelijke) intuïtie. Om te voelen is soms extra oefening nodig. Je geestelijke intuïtie (en hogere subtiele energie) worden nog niet genoeg aangevoeld met je lichaam of stromen vaak minder goed door in je aarding. dat kan zich door d eworkshop verdiepen. Ook zul je het geleerde invoelend en aanvoelend vermogen voor van alles in je leven gebruiken. Ook op gebied van relaties, dieren of planten, leer je veel subtieler voelen. Net als innerlijk. Je gaat functioneren op meer dimensies van je ziel en gaven ontwikkelen zich.


Er is verschil tussen de intuitie van je hoofd en lichaam. Samen is het pas sterk.
Door de groepsoefeningen en docentenbegeleiding leert iedereen ook van elkaar; hoe kun je voelen, wat moet je voelen, waar moet je voelen, waar moet je op letten. Medecursisten vertellen iets over wat zij voelden bij een kristal en dan denk jij; o, ja dat had ik eigenlijk ook wel gevoeld maar ik was het me nog niet zo bewust...
Zo ontstaat langzamerhand het lichamelijk- of buikvoelen naast je geestelijke intuïtie. Het moet zich kinetisch ontwikkelen, net als de dimensies van kristalbewustzijn die relateren met het al dan niet belichamen van je eigen hoogste Licht. Alles zal in je lichaam nog verder openen en aarden door de transmissies (helende kristal channelings) 


 

 

Vraag:


ik ken al veel kristallen en adviseer ze regelmatig. Hebben kristal workshops nog wel zin voor mij?

De inhoud en levels van de Elohim-kristalworkshops kennende is bijna altijd mijn antwoord; ja zeker! Na afloop hoor ik zonder uitzondering, ook van mensen die al veel gedaan hebben op het gebied van edelstenen; "wauw dat had ik niet willen missen. Dit had ik nooit in mijn eentje kunnen leren. Of misschien in 10 jaar door ervarinkje na ervarinkje met mijn mensen /cliënten, op te slaan. Door het oefenen en bespreken met de groep kreeg ik enorm veel ervaringskennis tegelijk, allemaal verschillende vragen en ervaringen waar mijn cliënten ook mee kunnen komen en ik nu het antwoord op weet."

 

Bepaalde edelstenen versterken of verzwakken elkaar, de vorm en grootte zijn belangrijk
Er is zoveel noodzakelijk om te leren als je anderen zou willen adviseren of zelf edelstenen wilt gebruiken. Kortom, naast het helder leren voelen en adviseren, leer je er ook veel bruikbare kennis bij zoals de koppeling naar ziekte en de innerlijke oorzaak daarvan door een ervaren masterhealer.


 

 

Verschillende reacties op dezelfde edelsteen

Ook al weet je veel van kristallen, tijdens het groepswerk bij het Elohim Centre zie je de verschillende reacties van de deelnemers op dezelfde edelsteen en hoor je de antwoorden op hun vragen. Zo ontstaat er feeling over welke kristallen of edelstenen bij welk type mens, aura en situatie het beste aansluiten. Dit is belangrijk als je edelsteentherapeut wilt worden of meeer wilt doen met kristallen. 
Je leert tijdens de kristalopleiding hoe je moet handelen als er heftige reacties zijn, nauwelijks reageren, afweer voor bepaalde edelstenen, het lichaam gaat jeuken.
In een workshop, groep en met begeleiding van een ervaren masterhealer en edelsteentherapeut, leer je er enorm veel bij!

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen