Relatie Reading Healing Coaching

Doorbreek de herhalingslus!

  • Heb je iemand ontmoet en vraag jij je af of het de bedoeling is dat jullie een relatie krijgen? Of waarom jullie zielen elkaar hebben ontmoet?
  • Wat komen jullie zielen halen, brengen en leren bij elkaar?
  • Heb je een relatie maar loop je steeds tegen dezelfde blokkades aan en weet je niet hoe je hiermee om kunt gaan?
  • Vraag je je af waarom jullie een relatie hebben en wat jullie van elkaar kunnen leren?
  • Vraag je jezelf af of je wel of niet door moet gaan met een relatie?
  • Je hebt iemand anders ontmoet terwijl je een relatie hebt en weet niet hoe je nu verder moet.
  • Heb je moeite een relatie aan te trekken? Vraag je jezelf af waarom jij geen relatie hebt of hoe het kan dat je zoveel moeite hebt een relatie te behouden?
  • Trek je steeds onbereikbare partners aan die niet beschikbaar zijn voor jou?
  • Heb je last van bindings- of verlatingsangst wat je graag zou willen veranderen?
  • Wil je graag meer inzicht in de relatie van jezelf tot een ander en wat jij daaruit kunt leren?

Tweelingziel, liefde, relatie.jpgWaar een relatie reading bij kan helpen

Tijdens een relatie reading kan ik je zeer verdiepende inzichten geven. Ik kan voor jou/jullie de zielsafspraak en onbewuste patronen benoemen en healen. Je krijgt tips mee hoe het aan te pakken en ook om jezelf te helen. Vanuit mijn healers ervaring kan ik patronen en herhalingslussen (door meerdere levens) herkennen en je coachen hoe die te doorbreken. Onbewust gedrag of overtuigingen komen door de relatie reading aan de oppervlakte waardoor je anders naar jezelf of de situatie leert te kijken. Je wordt je bewuster van jezelf en kunt daardoor bewustere keuzes maken. Je ontwikkelt daarmee meer liefde en compassie voor jezelf en de ander. Door te werken aan de relatie met jezelf, heel je zo ook de relaties die je hebt met de ander(en).

Uitgebreide of korte relatie reading, live of telefonisch

Tijdens een korte relatie reading (15 - 30 minuten) wordt er afgestemd op een specifieke vraag welke wordt belicht. Je ontvangt tips en adviezen hoe je ermee om kan gaan en wat jou kan helpen.

Bij een uitgebreide relatie reading (45 - 60 minuten) kunnen meerdere vragen aanbod komen. Tevens kan er een chakra reading gedaan worden. Tijdens een chakra reading wordt er gekeken naar de chakra's van twee personen en hoe deze chakra's zich tot elkaar verhouden. Onbewuste patronen worden duidelijk gemaakt. Je begrijpt beter waarom jullie op elkaar reageren zoals jullie doen en door de healing kun je het veranderen waar nodig. Ook weet je na een chakra reading beter hoe jullie elkaar kunnen helpen en bekrachtigen in het worden van de eigenlijke essentie.

 


Leven is leven in relaties
Lao Tse

 


Wie ben ik?

Mijn naam is Marlisa Hof en ik ben sinds 2012 als Master Healer Reader en Relatie Coach werkzaam bij het Elohim Centre. Als zelfrealisatie coach help ik je graag bij je eigen innerlijke ontwikkeling. Van mezelf kan ik mij herinneren dat ik relaties vanaf de basisschool al lastig vond. Het verliefd worden, vriendschappen die gemaakt werden en verbroken, wat laat je van jezelf zien, wat vinden anderen van mij. Steeds weer was het een uitdaging om in de relaties de relatie met mijzelf terug te vinden. Door de vele beproevingen en uitdagingen ervoer ik hierdoor ten diepste hoe relaties op je Pad komen voor de weg naar heelheid in jezelf.

man - vrouw eenheid.jpgRelaties

Via elke relatie leerde ik weer iets nieuws. Via de ene persoon leerde ik meer voor mijzelf op te komen, in een andere relatie werd mijn gevoeligheid meer bekrachtigd. Zo leerde ik mijn eigen (kristallijnen) gevoel steeds beter kennen en hieraan trouw te zijn. Nadat ik niet meer anders kon dan in eenheid te zijn met mijn eigen gevoel en bewustzijn hield een innerlijk gevecht in mij op. Als vanzelf trok ik hierdoor ook een nieuwe omgeving en relaties aan. Relaties gebaseerd op meer gelijkheid en eenheid. Dit omdat de relatie in mijzelf meer eenheid belichaamt.

Marlisa 2017-klein.jpgInmiddels heb ik al vele relaties mogen helpen en zie en hoor ik van ieder over de directe resultaten. De inzichten en heling. Vaak gebeurt dit al na één of enkele relatie healing reading consulten. Andere begeleid ik bij langdurigere veranderingstrajecten. 

Wil jij ook een relatie healing reading bij mij boeken?

Voor info tarieven, klik hier

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch of per email contact opnemen.

Graag tot ziens.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties