Relatie healing, reading en coaching

Verwachtingen en verlangens in (liefdes)relaties

Sinds 2010 komen er vele mensen naar mijn Elohim praktijk met relatie reading vragen. Door het pad dat ik zelf loop heb ik hier dan ook een specialisme van gemaakt.

Van cliënten krijg ik veel vragen over wel of niet gaan of blijven in de relatie. Cliënten die twijfelen aan zichzelf, aan de relatie of aan de ander. Ze zijn niet happy met hun partner, maar weten niet welke stap ze moeten zetten. Een cliënt zei ‘ik wil van alles, moet van alles…en zie door de bomen het bos niet meer.’ Het is een teken van deze tijd.

zwanen liefde.jpgHet is voor mij ook prachtig om te zien dat steeds meer cliënten die sessies bij mij hebben gedaan na afloop zekerder en vrijer worden in zichzelf. Ik hoor van hen over de positieve impact op de relatie. En niet alleen op de relatie met de partner, maar met iedereen om zich heen. Op het werk, in vriendschappen en in de familie werkt de zekerheid, eigenliefde en zelfwaardering door.

Petra vertelde me, na een coachingtraject van 6 relatie healing reading consulten, dat ze zich innerlijk bevrijd voelt van de afhankelijkheid van de ander en de relatie op zich. Steeds meer patronen en overtuigingen waardoor ze niet zichzelf heeft kunnen zijn, zijn blootgelegd en konden oplossen. Ze is gaan inzien waar ze zich aanpast aan de ander, zich weggeeft en haar ziel verloochent. Ze heeft geleerd zichzelf uit te spreken en stappen te zetten naar een gelukkig leven. Voor sommige cliënten geldt dat ze op een mooiere wijze in de relatie kunnen blijven. 

En als jij in een relatie met problemen zit?

Dan ontvang je healing, reading en coaching om meer jezelf te zijn. Krijg je ondersteuning om jezelf meer en meer te openen. Ga je je steeds veiliger voelen om meer van jezelf te laten zien en steviger te staan. Zul je merken dat je steeds meer ruimte inneemt om te zijn wie je Bent. Leer je jouw waarheid te spreken. Zul je merken dat je als vanzelf meer je grenzen aan gaat geven en toch je hart open houdt. Je leert te benoemen en vragen wat jij nodig hebt. Ook zul je richting en duidelijkheid over de (tweelingziel) relatie krijgen en helderheid krijgen over wat bedoeld is voor je ziel. Gevulder in jezelf worden en meer genieten. Je aantrekkingskracht vergroot.

vrijen.jpgOok tijdens het vrijen zul je gaan merken dat je vrijer wordt. Dat je niets ‘moet’. Dat je meer en meer je gevoel kunt gaan volgen, je subtiele kristallijnen gevoelige laagjes mee gaat nemen. Aangeeft wat jij fijn vindt en nodig hebt om je te kunnen openen. Gedachten leer je los te laten en je leert je over te geven aan wat er door je heen komt. Je lichaam te voelen en te volgen zal voortaan gemakkelijker gaan. Je zult merken dat je je meer en meer opent en gaat voelen dat Jij het Bent die zich opent. Maar ook dat het oké is als je ‘nee’ zegt vanwege je subtiele ziel tijdens het vrijen. Door de stroom te volgen in jezelf leer je dat al de sensaties die je voelt in je lichaam er mogen zijn. Leer je grenzen aan te geven aan wat je niet wenst aan jouw lichaam. Je leert vrij te zijn, ook in het geven van liefde, op welke wijze dit zich dan ook aandient in jou. Je leert de frustratie die vrij kan komen te ontmoeten en de onderliggende overtuigingen, pijnen, herhalingslussen en patronen te zien en los te laten. Je leert te vertrouwen op wat zich aandient in elk moment. Healing op je tweede chakra, relatie en seksualiteit, vindt altijd plaats tijdens een consult met mij, zeker bij een traject. Er ontstaat daardoor steeds meer ruimte om te gaan leven vanuit je subtiele buikgevoel en de heelheid van je interne en externe relatie.

 


Meer verbondenheid en eenheid zal ontstaan….als jij jeZelf Bent!

 


Feedback van cliënten

Lieve Willeke,

Luisterend naar de opnames van vorige week gaat het door me heen hoe fijn en mooi ik/we jouw coaching heb ervaren. Zo dank je wel voor wat je ons hebt laten zien en hoe we elkaar spiegelen.Zo zorgvuldig, respectvol en met een vleugje humor.... Wat bizar dat het werkt zoals het werkt tussen ons. We tasten elkaar weer voorzichtig af...

Dank je wel voor het doorheen loodsen in de spelonken van ons kleine ego...Tweelingzielen, -vlammen en -stralen

Er komen steeds meer cliënten naar mijn praktijk die hun tweelingzielen, -vlam of –straal hebben ontmoet. Door de jarenlange ervaring die ik hier zelf mee heb en mijn multidimensionale Elohim opleiding, kan ik je daar zeker ook in ondersteunen middels workshops en sessies.

 

Kristallijn tantrisch verbinden

Via persoonlijke (relatie) consulten, maar tevens via de onderstaande workshop zul je leren je Kristallijnen subtiele Zelf te openen en mee te nemen in het dagelijks leven. Raakbaarder word je, je opent je steeds meer. Omdat het steeds veiliger in jezelf wordt, je een sterkere basis krijgt, kun je aanwezig blijven. Al je gevoelslagen neem je mee en je leert trouw te blijven aan je ziel en gevoeligheid. Je opent meer en meer in wie je werkelijk bent. Laagje voor laagje gaat je hele wezen open, voel je je steeds vrijer worden, ook tijdens het vrijen. Je leert los te laten, niets meer te moeten, niet meer weg te kruipen, maar volledig jeZelf te Zijn, ook binnen de relatie. De energie door je heen te laten stromen, je lichaam de ruimte te geven in elk moment. Gedachten over alles wat niet goed is aan jezelf (of de ander) laten los. Alles is goed. Rust daalt in en jij mag er Zijn. Ook in de twee eenheid kun je straks openen en verbinden.


Zoek jij of zoeken jullie begeleiding op je (gezamenlijk) pad?

Denk eens aan onderstaande workshops:

- Workshop “Tweelingstraal Heilig huwelijk en andere relatie vragen”
Workshop “Kristallijnen Tantrish verbindingsweekend”

Of boek een (reeks) (relatie) healing reading sessies bij mij. Je kunt samen komen of apart.

Willeke 2017-klein.jpg


Klik hier voor de sessie mogelijkheden

 

Thema’s die aan bod kunnen komen zijn o.a.:

-          Bindingsangst
-          Verlatingsangst
-          Vind je de seks niet fijn?
-          Heb je in het verleden vervelende dingen meegemaakt op seksueel/relationeel gebied?
-          Ben je verkrampt?
-          Vertrouw je mensen niet volledig meer?
-          Kun je je maar moeilijk geven?
-          Heb je negatieve relaties achter de rug en is het lastig om open te blijven?
-          Vind je jezelf niet aantrekkelijk?

lees ook eens mij artikel: 'Een liefdesrelatie vanuit de Stilte van Zijn'


Ik ontmoet je graag!

Willeke Ananda Jansen
Master Healer, Reader, Coach, Satsanggever en Docente