Master Healing, Reading en Coaching

ontwaken.jpgTijdens de healingen die ik geef werk ik in afstemming met de Bron, Christuskracht, de Elohim Krachtplaats en de groepsziel van het Elohim Centre. Hierdoor ontstaat een healingsveld dat groter is dan ikzelf. Vrede, Liefde, Inzicht en Bewustzijn kunnen zich hierin openen. Ook neem ik je innerlijk kind en hart mee, om zo meer balans, vreugde en gemak te realiseren. Te veel blijven hangen in gedachten, onzekerheid, angst, twijfels en geen richting vinden in het leven schuiven naar de achtergrond. Je Essentie komt meer op de voorgrond.

Als het de bedoeling is maken we tijdens de sessie ook contact met je kosmische bewustzijn, zieledelen en galactische levens. Je kunt hier dieper mee verbonden worden. De healing werkt weken of maanden na de sessie nog verder door en geeft blijvend resultaat.


Luuc 2019.jpgTijdens de reading-coaching die ik geef stem ik af op je Essentie en levenspad. Je krijgt praktische tips voor je ontwakingsproces, non-dualiteit, het leven vanuit je ziel, kristallijne zelf, meesterschap en het werk dat bij je past. Net wat voor dit moment belangrijk is voor je. Ook kan ik je helpen om de juiste omgeving, werkplek, relatie en vrienden aan te trekken die het pad van je Ziel en Essentie versterken.

Herhalingslussen uit je kindertijd en verleden levens worden bewust, zodat je ze kunt doorbreken. Ook je hogere dimensies worden tijdens de sessie vertaald naar praktische en heldere uitleg zodat je dit kunt meenemen in je dagelijks leven. Zo incarneren als vanzelf meer zieledelen en uiteindelijk je Goddelijke Vonk. Naast de praktische tips stroomt onder de woorden healingsenergie mee, die helpt bij je vraag en/of probleem. Ook heb ik (eigen) ervaring met tweelingziel relaties en kan ik hierbij begeleiden.

Naast dat ik ervaren Elohim Master Healer-Reader ben, ben ik ook satsanggever. Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie".

Reading and coaching in English is available.

 


 

Hoe kan ik boeken?

Workshops, artikelen en meer over Luuc

Cliëntervaringen

"Luuc, dank je wel voor de tijd en ruimte die je geeft in je reading en healing. Ik heb beide van jou mogen ontvangen. Je werkt zuiver, to the point en raakt dat aan wat nodig is, wat aandient en wat gezien mag worden. Ik heb voldoende inzicht en inspiratie mee kunnen nemen voor verdere integratie.  De beweging van hoofd naar buik is heel goed voelbaar geweest en aan mij nu om dit mee te nemen naar thuis. De healing was krachtig en het ontvangen van een audio-opname is fijn. Tijdens het luisteren is het net alsof de healing nog een keer wordt gegeven. Heerlijk. Kortom, dank je wel!"

Klik hier voor meer cliënt ervaringen

Kwaliteit samenwerkende Elohim Master Healer, reader, coaches

Bij de diepte healingen zoals de Elohim healers die geven, verschuiven soms hele karakterhoudingen en al het aanpaste gedrag in één sessie als de cliënt daar aan toe is. Vermoeidheid en ziektebeelden lijken spontaan op te lossen en keuzes en richting worden duidelijk. Veel van deze feedback horen we regelmatig tijdens een volgende afspraak.

De Krachtplaats en de eigen innerlijke ontwikkeling brengt de healers in een zodanige kosmisch, Goddelijke staat tijdens een sessie, dat ze diep in de DNA en genetische informatie van de cellen van de cliënt kunnen werken en tot ver in de sterren constellatie lijnen. In de cellen en lijnen bevinden zich ook de (karmische en genetische) informatie van de familieleden waardoor er soms ook bij hen veranderingen in levenssituaties en schaduwgedrag zich gaan voordoen. Overigens is het niet aan de Elohim healer om dit te willen maar iets dat spontaan ontstaat door het werken vanuit de Bron-Eenheid. Wel ligt de kwaliteit van de Elohim Healers (zeker als samenwerkend team)  in de volledige bandbreedte. Wat betekent dat de healing en reading tegelijk werkzaam is in alle lichtlichamen, thema-gebieden, auralagen, sterrenlijnen, kosmische voornemens, genen en DNA structuren van de cliënt. Het is mede dankzij dit gegeven dat Elohim healers ook geweldig resultaat hebben op het gebied van zingeving, richting, levensbestemming en blijheid van de cliënt. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenwerking met het hoger zelf en de bedoeling van de ziel van de cliënt.

Tips na Sessie

- Drink kristal water

- Voetenbad met een paar salie druppels

- Op advies een kristal, lichtwesen essence, Krachtplaats of Kruiden tinctuur

 


 

Wat is daar
Als alles gewoon is
Wie ben jij
Als je door niemand wordt gemist
Wat doe je nu
Als je niets meer hoeft te bereiken
Kun je dan geven
Zonder iets terug te krijgen

Dan ben je vrij
Vrij in alles dat in jou is

Vrede liefde en tijd
Vinden jou dan
Als een lang verloren vriend
Wachten ze je op

Zodat je je nooit meer alleen hoeft te voelen
Als iets dat je denkt dat je bent
Maar je niet bent

Alleen maar liefde
Is er voor je

Kun je toestaan zo diep te vallen
Te verdwijnen zonder je te verdedigen
Zonder dat iemand je hoort

Dan kom je Thuis
In de Liefde die er altijd is
Waarin je bent
Als een engel zo mooi
Als een kind van de sterren
Straal je zacht
Zonder dat iemand je ziet

Maar dat hoeft ook niet meer
Want je hebt jezelf (terug) gevonden.

Alsof je nooit bent weggeweest.
En dat is ook zo.

- Luuc