Krachtplaats arrangement

momenteel niet beschikbaar

3 daags verblijfsarrangement voor 2 personen, met Healer-Reader voor de Helende Tuinen en allebei een persoonlijk consult van 60 min.

 


Willen jullie:

  • Rust, ruimte en stilte ervaren en mee naar huis nemen?
  • Tot jezelf komen in de natuur?
  • Stappen uit de dagelijkse routine?
  • Helderheid op en verbinding met een nieuwe stap in je leven?

De Elohim Krachtplaats en de 30 Zelfrealisatie Tuinen openen je naar een ruimer bewustzijn. Je ontspant heerlijk in een gevoel van 'zijn'. Nieuwe inzichten kunnen ontstaan op levensvragen en richting.

De serene rust die op de Krachtplaats aanwezig is helpt je om alle drukte van de maatschappij en het werk achter je te laten. Voor even ben je in een andere omgeving en energie. Je hoofd wordt stiller en je kunt meer aarding in je lichaam voelen. Door de aanwezigheid van de Bovenwereld en Moeder Aarde voel je meer vreugde, vrede, kracht en zachtheid in je aura, lichaam en chakra's.

Verblijven op de Elohim Krachtplaats is een mooi cadeau aan jezelf!

 


man in tuin 2.jpg

 


Wat gaan jullie doen?

Tijdens dit 3 daagse arrangement verblijven jullie op de Elohim Krachtplaats. In je vrije tijd kun je daar de 30 helende Zelfrealisatie Tuinen bezoeken evenals het Lemurisch Bos. Om een beeld te geven van de tijdsbesteding: als je in elke tuin 20 minuten wilt mediteren dan ben je al minimaal 10 uur bezig. In dit arrangement ontvangen jullie een rondleiding in de helende tuinen met persoonlijke healing-reading van een Elohim Healer-Reader en daarnaast ieder een individueel persoonlijk consult van 60 minuten. Middels het consult en de rondleiding zal rust, ruimte en een ontspanning toenemen en dit nemen jullie ook mee naar huis. Wandelend of mediterend in de Tuinen ontvang je soms ook spontane healingen of inzichten over je leven.

Daarnaast kun je de spirituele winkel bezoeken, mee doen met een spirituele workshop of extra persoonlijke healing-reading bijboeken.

Kosten 249,50 p.p.

Het arrangement kan geboekt worden voor minimaal 2 personen.
Bij de prijs is p.p. inbegrepen:

Hoe kan je boeken?

Neem contact op voor de beschikbare data en om te boeken.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

Bij het boeken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en disclaimer.

 


Meer informatie over de B&B, Krachtplaats en Helende Tuinen

 

Dit arrangement is bedoeld voor minimaal 2 personen, op zoek naar een individueel arrangement? Bekijk hier al onze arrangementen.