Wat is de Elohim Krachtplaats?

Vrouw in octaeder.jpgDe Elohim Krachtplaats (5,5 ha gelegen in Veelerveen, Groningen) ontwikkelt zich vanaf 1989 als spiritueel centrum en woon-werk gemeenschap voor de multidimensionaal Ontwaakte Mens en Nieuwe Aarde. Ze is een sacred site en een krachtpunt voor de wereld evolutie. De Krachtplaats met 30 Helende Tuinen functioneert in een wereldwijd en interdimensionaal netwerk, welke resoneert op Universele Liefde, Eénheid en de Nieuwe Tijd.

Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je een stukje nieuwe Aarde

De sluiers tussen jouw eigen hogere dimensies en je aardse zelf worden dunner op de Krachtplaats en in de multimensionaal helende tuinen. Je volledige potentieel, ziel en ware Essentie openen zich bij elk bezoek verder en je voelt je helder, liefdevol, blij en dieper geaard. Alles is meer één in je. In totaal zijn er 30 Helende Tuinen, bekijk ze hier.

De Krachtplaats werkt als een Divine masterhealer

De Elohim krachtplaats, multidimensionaal helende tuinen, spirituele opleidingen, verblijfsmogelijkheden en de edelstenen en zelfrealisatie tincturen uit de spirituele winkel, dragen de lichtcodes die in de bezoekers eenheid, Gaven, zelfrealisatie en een geluksgevoel openen.

Fantastisch Thuisgevoel

Tuinadoptanten in de tuin.JPG

Direct als je bij het Elohim Centre uit de auto stapt voel je er de hogere dimensies en het dieper geaarde licht. Het transformeert kindertijd, duale, gekwetste of onzekere gevoelens en ziekte. Ziel, zieledoel en de oorspronkelijke essentie worden geactiveerd. Alles loopt er meer synchroon en is multidimensionaal bezield. Dat voel je ook aan de planten, edelstenen, het team en de bewoners. Zielenmaatjes zullen elkaar er gemakkelijker treffen. Eerst bij aanvang van je wandeling voel je je nog gewoon, vaak voel je je vervolgens blijer worden en opent geleidelijk aan je ware zelf. Je ervaart een thuisgevoel, rust en een ruimer hart en bewustzijn.