Hooggevoeligheid is een kwaliteit, toch?

Geschreven door Marlisa Hof

Hooggevoeligheid (HSP) is een kwaliteit, maar in de Elohim healingspraktijk hoor ik het vaak nog anders. Te gevoelig voor grote druktes, WiFi straling, geluiden, verkeer en dat zijn dan alleen nog maar externe factoren. Innerlijke obstakels kunnen zijn; alles te persoonlijk nemen, anderen heel goed kunnen aanvoelen maar zelf niet weten wat je wilt, twijfelen, lastig kunnen verwoorden wat je voelt, vermoeidheid, fysieke klachten, etc.

 

hooggevoeligheid_1.pngIedereen wil gelukkig zijn!

Als je het zo leest dan is hooggevoelig en een HSP’er zijn niet altijd even leuk. En dat terwijl ieder mens hier op aarde niets anders wil dan gelukkig zijn. Je fijn, blij en gelukkig voelen en kunnen doen wat je graag wilt. Het kan lijken alsof hooggevoeligheid de boosdoener is die jou bij je geluk weghoudt. Dat je door je hoogsensitiviteit niet ten volle kunt leven en je moet inhouden of aanpassen. Misschien ken je wel mensen die helemaal niet zo gevoelig zijn als jij en waarbij het lijkt alsof voor hun alles zoveel gemakkelijker gaat.

 

Zou jij hooggevoeligheid echt willen missen?

Hooggevoeligheid betekent een sensitief bewustzijn. Je ervaart alles veel intenser. Dit is niet altijd gemakkelijk maar stel jezelf eens voor dat al die sensitiviteit er niet meer is… Hoe voelt het dan in je? De uitdagingen, pijnen en overprikkeldheid zijn er minder maar zou je niet iets missen? Doordat je in staat bent zo diepgaand te voelen, kun je ook zo diepgaand liefde ervaren. Dat is de andere kant van de medaille.

 

Gevoelsantennes gericht op de buitenwereld

Vaak gebruik je je gevoelige antennes voor gevaar, angst en het in de gaten houden van anderen, alleen maar om jezelf te beschermen. Daarmee zeg je iedere dag opnieuw tegen jezelf dat jij nog niet veilig en oké genoeg bent. Onbewust is er dan veel verkramptheid in je en houd je jezelf klein. Door al je vorige incarnaties en de grofstoffelijke en duale energie die er altijd geweest is op aarde is het voor je systeem en zielsdelen nog lastig te bevatten dat het nu op aarde anders kan.

 

HSP, hoogsensitiviteit.png

 

Thuiskomen in jezelf

Het omzetten van alle antennes die op daarbuiten gericht zijn is een ontwikkeling. Dit vraagt een wens om veilig en oordeelloos in je eigen gevoel te zijn. Wanneer veiligheid en aarding toenemen wordt ook je hoofd rustig. Het piekeren, al je ideeën, oordelen, meningen en standpunten waar je zo sterk aan vasthield ga je steeds meer loslaten. De meningen van anderen en situaties waar je in bent raken jou minder en neem je niet meer allemaal persoonlijk. Je hoeft je plek op aarde niet meer te winnen, te verdedigen of te beschermen. Het thuis zijn in jezelf is je bedding, dit voed jou en geeft een gevoel van gevuld zijn. Je buikgebied en onderste chakra’s raken vervuld met je eigen licht. Als vanzelf laten de angstige oplet antennes daardoor de buitenwereld los. Ze hoeven niet meer op jou te passen want jij bent thuis in je eigen licht en buikgevoel. Straling en grote druktes worden minder belastend omdat jouw uitstralend licht je beschermd! Je vitale energie en fysieke kracht nemen toe, net als geluk en dankbaarheid. Ook twijfels houden op te bestaan. Een rust en een gevoel van vrede vallen over je heen.

 

Effectieve Elohim Master Healing voor aarding van je hooggevoeligheid

Als dit is wat jij ook wenst en wilt belichamen maak dan een afspraak voor een reading, healing en coaching sessie. Graag doe ik of een van de andere Elohim Master Healer-Readers een reading voor je wat jouw eerste stappen zijn, wat je meer mag loslaten en waar je je meer op kunt richten om te gaan belichamen wie je vanuit je hoogevoeligheid als kracht bent. Dan ga jij hooggevoeligheid, sensitiviteit en een HSP’er zijn ook als kwaliteit en schoonheid ervaren!

Klik hier voor meer informatie over Master Healing-Reading-Coaching

Voor ondersteuning vanuit huis kun je denken aan audio healings voor hooggevoeligheid.

Meer artikelen over HSP:


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin