Audio opnames met helende channelings uit de workshops

De 13 dimensionale Elohim audio healing en E-cursus bevatten de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid. Ze zijn te volgen op elk tijdstip en zonder docent. Het enige dat nodig is, is een internet verbinding.

De opnames en E-cursussen openen je diepergaand en brengen 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Je ontwikkelt meer liefde, kennis, gezondheid, non-dualiteit en verruimd inzicht.

Ideaal als je ver weg woont of weinig workshops op de Krachtplaats kunt volgen. Daarnaast helpen ze gevolgde sessies en workshops thuis te onderhouden en verder te verdiepen.

Losse Elohim E-cursussen

Stromend water, pad afleggen.jpg

Opleiding Elohim E-cursussen (of los)

7611-Voltooiing Eenheidsbewustzijn – Eeuwig Zelf.jpg

Categorieën helende audio's

Stromend water, pad afleggen.jpg

Gratis audio-fragmenten

Stromend water, pad afleggen.jpg


Gebruik voor de beste luisterervaring een laptop of computer om de opname op te luisteren


Ervaringen / reviews:

"Ik heb bij het kiezen van de channeling vooraf de tijd genomen om me in te lezen en te voelen welke opname nu het beste bij mijn ontwikkeling past. En wauw wat een energiebom. Het mooie is, dat je na een paar minuten al het gevoel hebt dat je op het Elohim Centre zelf de channeling live meemaakt. Het is een geweldige manier om zonder lange reizen toch aan je ontwikkeling te werken bij het Elohim Centre."

C den H

"Elke keer zodra ik een audio-opname beluister voelt het als een soort thuiskomen. Met plezier luister ik naar deze diepgaande informatie die op vele lagen zijn werk doet. Woorden die passen bij de manier waarop ik mijn leven leef! Steeds meer leef ik in het nu."
Liefs, M.G.


Bij elke channeling - healing - e-learning vind je eerst een korte inleidende afstemming

Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam zal de heling en transformatie zich verdiepen.


Enthousiast? Geef het door en help anderen te groeien

Draag hiermee bij aan het evolutieplan van de nieuwe maatschappij "Diamond New Earth"!

Tips voor het beluisteren van de opnames

Klik hier voor tips voor het beluisteren van de opnames


yin en yang.jpgBeroepsopleidingen audiopakketten 

Pakketten bestaan uit losse live opnames van E-learning/healing, o.a. opnames van natuurwezens, chakra's die je voor jezelf of een Elohim opleiding kunt aanschaffen.

Lees meer en bekijk overzicht