Overnachten op de Elohim Krachtplaats

Ontspanning, bij jezelf komen, helen, duidelijkheid en inspiratie krijgen, vakantie of retraite op een paradijselijke krachtplaats met helende zelfrealisatie tuinen zonder straling en zendmasten. Genieten van de heerlijke landschappelijke energie, de stilte en natuur van ZO Groningen.

kernwoorden:
zonder stralingsarm vakantiehuis, spirituele vakantie, spiritueel centrum, retreat, retraite weekend, retraite in groningen-drenthe, krachtplaats, helende tuinen, groepsaccommodatie, camping, b&b

elohim
Volg ons ook op:

   

Overnachten op de Elohim Krachtplaats

 

Verblijven op de Elohim Krachtplaats doet wonderen!

Het hogere Licht van de groene Krachtplaats werkt als een Divine Healer en geeft healingen, rust, inzichten en bekrachtigd het Ontwakingsproces.

hoofdfoto pegasus nieuwsbrief formaat.jpg

De spirituele natuurcamping, het bos, de chalets, B&B en Elohim groepsaccommodatie maken een unieke vakantie op de paradijselijke Elohim Krachtplaats, met helende zelfrealisatie tuinen en hogere energie, mogelijk. Geniet van jeZelf in de hogere dimensies, sacrale stilte en natuur van ZO Groningen.

Ontspan, kom bij jezelf, ontvang healing en krijg duidelijkheid en inspiratie tijdens een retraite, arrangement of vakantie in de helende zelfrealisatie tuinen zonder alle gedachtenvelden. Als de rust en innerlijke vreugde van je essentie op de voorgrond komen kijk je het leven met plezier in de ogen en ontstaat een gevuld Thuisgevoel in jezelf!

 

De Elohim Krachtplaats en helende zelfrealisatie tuinen dragen lichtcodes

die in bezoekers eenheid, gaven, het Ontwakingsproces en een geluksgevoel openen. Nergens anders ter wereld activeren krachtplaatscodes ieders hogere Licht en ziel zo diepgaand in het eerste en tweede chakra, in de gewone wereld van gedrag, buikgevoel en materie. Een verblijf op de Krachtplaats brengt je grote innerlijke groei, zeker als het een langer verblijf i.c.m een healing-reading van een Elohim Master Healer-Reader-Coach is!

 


 

Verblijven op de Elohim Krachtplaats

Openingstijden en adres

De B&B/hostellerie, het vakantiehuis Pegasus en winterchalets Gaia en Lemurie zijn het gehele jaar open. De mini-camping, de andere chalets en vakantiehuizen zijn geopend tijdens het camping seizoen vanaf eind april t/m de herfstvakantie. Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk hier het adres en de route beschrijving

Huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed'

Lunch, dineer of ontbijt gezellig mee in het huiskamerrestaurant Gaia's Overvloed. Ontmoet andere gasten en geniet van de huisgemaakte biologisch en vegetarische maaltijden.

Informeer naar de weekkortingen bij vol- of halfpension.

Klik hier voor meer informatie

Wat is er te doen tijdens je verblijf?

Doorbraak arrangement of retraite

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun verblijf te combineren met een diepergaand doorbraakarrangement of een retraite.

Klik hier voor alle mogelijkheden

 

  

Veelgestelde vragen

Waarom een verblijf op de Elohim Krachtplaats en niet dichter bij huis?

Door de zachte, krachtige en hoge energie van het hele Elohim terrein openen je hoger bewustzijn en lichtlichamen zich in je lichaam. Juist omdat ze - door de helende energie van de krachtplaats - direct een zeer diepe aarding, geborgenheid en veiligheid, krijgen. Daarom voelt het ook veilig veel licht, hogere delen van je Wezen, binnen te brengen en kan er veel meer gebeuren qua transformatie dan op een niet-krachtplaats.

Wi-Fi aanwezig?

Ons natuurterrein is zo goed als stralingsvrij. Gratis Wi-Fi is aanwezig bij de receptie/koffieruimte van de edelsteenwinkel (geopend van 10:00 - 12:15 tot 13:00 - 17:00 uur op dinsdag t/m zondag) en de gezamenlijke ruimte van de B&B (in het hoogseizoen voor alle gasten geopend van 19:00 - 21:30 uur, daarbuiten alleen voor B&B gasten).

Huisdieren mee?

Honden en katten zijn bij het Elohim Centre niet toegestaan in de Helende Tuinen, gebouwen en op de camping. Wel mogen ze op de parkeerplaats (vastgebonden of in de bench) wachten. Vraag ons gerust om een bakje water.

Toegang tot de Helende Tuinen

Voor alle overnachtende gasten is toegang tot de helende tuinen inbegrepen, ook buiten openingstijden. Op je vertrekdag kun je nog tot 17.00 uur gebruik maken van de tuinen.

Workshopruimte huren voor activiteiten?

 


 

Reviews van verblijvende gasten

"De 2 sessies bij Willeke tijdens mijn verblijf hebben me veel gebracht. Na de 1e sessie voelde ik me al rustiger en bij de 2e keer mocht er heel veel healing gebeuren. Fijn om tussendoor in de tuinen te kunnen zijn. De combinatie tussen de sessies, het verblijf en de helende tuinen is erg goed. Werkt misschien wel het diepst! Een aanrader om wat langer te blijven!

Claudia

“Wij waarderen ons verblijf hier met een 9, het was fantastisch! De rust, positiviteit en de liefde is goed voelbaar. Alles is met aandacht en goede intenties aangelegd. Heel veel dank voor deze geweldige plek!”

Lees hier meer ervaringen

 


 

"Overal op de Krachtplaats opent je hart, blijheid, het contact met je Zelf, geestelijke rust en hernieuwde wijsheid."

 


 

Ervaringen over het Elohim Centre

Duur: 16 minuten

 

Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPG

Eten op de Elohim Krachtplaats 4,3.png

 

 

 

 

 

 

 

Overzicht terrein spirituele camping op de Elohim Krachtplaats.jpg

Natuur op de Elohim Krachtplaats 4,3.jpg [1]

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn