Verblijf, retraite, bezoek; Elohim Krachtplaats Groningen-Drenthe

Ontspanning, bij jezelf komen, helen, duidelijkheid en inspiratie krijgen, vakantie of retraite op een paradijselijke krachtplaats met helende zelfrealisatie tuinen zonder straling en zendmasten. Genieten van de heerlijke landschappelijke energie, de stilte en natuur van ZO Groningen.

kernwoorden:
zonder stralingsarm vakantiehuis, spirituele vakantie, spiritueel centrum, retreat, retraite weekend, retraite in groningen-drenthe, krachtplaats, helende tuinen, groepsaccommodatie, camping, b&b

elohim
Volg ons ook op:

   

Verblijf, retraite, bezoek; Elohim Krachtplaats Groningen-Drenthe

 

hoofdfoto pegasus nieuwsbrief formaat.jpgNatuurcamping, bos, chalets, B&B en groepsaccommodatie met weinig straling

Ontspanning, bij jezelf komen, helen, duidelijkheid en inspiratie krijgen, vakantie houden, op een paradijselijke krachtplaats met helende zelfrealisatie tuinen zonder al teveel straling en zendmasten. Genieten van de hogere dimensies, stilte en natuur van ZO Groningen.

Zie verblijf mogelijkheden op www.natuurcampingvakantiehuis.nl

Vrouw op camping.jpgDe B&B/hostellerie, het vakantiehuis en 2 winter chalets zijn het gehele jaar open. De mini natuurcamping met meer verhuurmogelijkheden, is open vanaf het voorjaar t/m de herfstvakantie.

Ons natuurterrein is zo goed als stralingsvrij. Alleen bij de receptie/koffieruimte van de edelsteenwinkel, de B&B en groepsaccommodatie en het huiskamerrestaurant is er Wifi.Retraite weekend of retraite vakantieweek in de natuur van Nederland; klik hier


 

“Wij waarderen ons verblijf hier met een 9, het was fantastisch! De rust, positiviteit en de liefde is goed voelbaar. Alles is met aandacht en goede intenties aangelegd. Heel veel dank voor deze geweldige plek!” 

  • Dagbezoek aan de Krachtplaats, met helende tuinen en kristalwinkel
  • Mee lunchen/dineren in het bio-vega huiskamer restaurant (prijslijst) van de niewetijds woonwerk gemeenschap samen met andere gasten
  • Honden en katten? lees meer
  • Workshopruimte huren voor activiteiten? lees meer

 


Een vakantie waar je alleen maar van kan dromen!


Vrouw in tuin, mooi.jpg

 


Wat is er te doen op het spirituele centrum tijdens je verblijf

Een aanrader om wat langer te blijven!
"De 2 sessies bij Willeke tijdens mijn verblijf hebben me veel gebracht. Na de 1e sessie voelde ik me al rustiger en bij de 2e keer mocht er heel veel healing gebeuren. Fijn om tussendoor in de tuinen te kunnen zijn. De combinatie tussen de sessies, het verblijf en de helende tuinen is erg goed. Werkt misschien wel het diepst! Een aanrader om wat langer te blijven!
- Claudia

"Ik vind het fijn en vooral ook heel goed dat ik hier langere tijd op de krachtplaats ben. Ik voel me daardoor veilig en ontspannen en kan meer opengaan waardoor de healingen nog dieper kunnen binnenkomen. De processen en healingen gaan daardoor sneller. Als ik telkens maar 1 of 2 dagen zou komen dan zou er voor mijn gevoel minder kunnen gebeuren."
- Anne

Lees hier meer ervaringen


 

Uitstapjes in de omgeving


Ervaringen over het Elohim Centre

Duur: 16 minuten

 


Pegasus is een fantastisch huisje. Het was heel fijn om er in de mogen logeren. De slaapkamer is bijzonder rustgevend zo tegen het bos aan”

“Het was eerst even wennen maar al spoedig kon ik genieten van de stilte, de energie van de tuinen en het helende effect hiervan. Ik voel me nu weer een stapje verder en dank iedereen en alles hier, hiervoor. Ik hoop dat de volgende gast(en) in deze caravan net zo'n fijne tijd mag/ mogen beleven.”

"Mijn eerste indruk van het centrum is rust en kracht. Mijn ontvangst heb ik als warm en liefdevol ervaren. De helende tuinen en het Lemurisch bos zijn geweldig, ze hebben me goed geholpen. De kristalwinkel is een bron van energie en inspiratie.  Kortom, het verblijf was leuk, leerzaam en helend."Wonen en meewerken als vrijwilliger in de kleine Elohim gemeenschap

Paden aanvegen, participant 2016.jpgVanaf 2011, ontstaat en groeit de non-duale kerngroep van medewerkers en meewerkende participanten. Teamleden, vrijwilligers en bewoners die ervoor hebben gekozen de Zelfrealisatie-weg en de wij-samenleving en samenwerking vorm te geven op de multidimensionale Elohim Krachtplaats, in eenheid met de natuur.

meewerkende participanten wonen op de Elohim Krachtplaats.
Voor vacatures klik hier.

 


Eenheid in totaliteit brengt je sneller bij de essentie van jezelf, interview

Duur: 4 minuten

 


Plattegrond terrein 2014.jpg

Energie-plattegrond van de helende tuinen en krachtplaats

Van minicamping, hostellerie, vakantiehuis en groepsaccommodatie
Klik hier


 

 

 


  

"Overal op de Krachtplaats opent je hart, blijheid, het contact met je Zelf, geestelijke rust en hernieuwde wijsheid."

 


 

 

 

DSC03920.JPG

DSC03924.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

Voltooiing Eenheidsbewustzijn – Eeuwig Zelf.jpg ... hartcha+roos.jpg [1]

 

 

 

 

 

 

 

Herten.JPG

 


Het landelijk gelegen Elohim Centre, aan de Drentse, Duitse en Groningse grens, is een rustige, multidimensionale ontmoetings- en overnachtingsplaats voor jezelf en vrienden. Een in het groen gelegen Krachtplaats, met mini-camping, B&B, vakantiehuis, hostellerie en groepsaccommodatie, waar je de rust en innerlijke vreugde van je essentie op de voorgrond komt en je het leven (weer) met plezier in de ogen kijkt!  Jezelf zijn en ontspanning zijn er vanzelfsprekend. Schetterende radio's, bingo, blaffende honden of drankfeestjes kunnen we je niet bieden. Wel ruimte, stilte, lichtheid en natuur. Je kunt er gebruik maken van de prachtig aangelegde Helende Tuinen en een schitterende kristalwinkel, waar de trilling van de 13 dimensionaal geactiveerde Elohim edelstenen je hele wezen raakt.


Contact en route
T: +31 (0) 597 541539
T: +31 (0) 597 522308
E: info@elohim-centre.org

 

 Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn