Het Elohim team

kernwoorden:
team, het, elohim

elohim
Volg ons ook op:

   

Het Elohim team

 

Niet elk team kan iets geweldigs doen, maar elk team kan wel geweldig zijn. De beste kans om geweldig te zijn, is om onderdeel uit te maken van een team van gevoelige, bewuste, collegiale, hardwerkende mensen!

Joke 2016.JPG

Joke ElZiam Nootebos

Inwijdingen en de kring van Al-Eenheidsmeersters; de OudenDoordat ik zelf één ben met Moeder Aarde en de Bovenwereld en sinds jaren meewerk aan de toekomst van the Diamond New Earth in het Grote CreatiePlan, ben ik in staat ook tijdens workshops en satsangs, jouw volledige potentieel en alle Lees verder

Arie van den Berg

Arie 2016.JPGArie, als de lijm van het Centre is Arie overal en nergens te vinden. Hij vult de vele kleine en grote klussengaten en is voor collega's en gasten een betrokken en zorgzaam aanspreekpunt. Als financieël directeur en partner van Joke, geeft hij mede leiding aan het Elohim Centre. Daarnaast is hij Master Healer, Reader en Coach.

Lees verder

Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg Marlisa is Master Healer, Reader, Coach en Docente. Ze is Office manager binnen het Elohim Centre en ze regelt alles omtrent de opleidingen. Ze beantwoordt de telefoon en mail en doet veel voorkomende administratieve afhandelingen.

 

 

Lees verder

Luuc van Vuuren

Luuc 2017-klein.jpgLuuc is Master Healer, Reader, Coach en Docent. Daarnaast is hij assistent bedrijfsleider en hoofd PR & Marketing binnen het Elohim Centre. Samen met Marlisa beantwoordt hij ook de telefoon en mails en staat af en toe in de winkel.

 

 

Lees verder

Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Willeke is Master Healer-Reader-Coach, Satsanggever en Docente. Ze is P&O functionaris voor personeel en participanten. Verzorgt de personeels en participanten planning.

 

Lees verder

Anna Nobbe

anna2013.jpgAnna is al ruim 20 jaar in dienst van het Elohim Centre. Op administratief gebied doet ze vele klussen. Van bank boekingen tot folders maken, Anna ziet alle administratieve details en werkt ze tot in de puntjes uit. Ze neemt de telefoon op, boekt aanmeldingen voor arrangementen, sessies, workshops en verblijven in. Zorgt voor de koffie en de thee, geeft de planten water in het hoofdgebouw en doet allerlei andere voorkomende werkzaamheden.

Lees verder
Helen 2018.jpg

Helen Edwards

Lees verder

Ingrid Eerkens

Ingrid 2018.jpgIngrid, in dienst gekomen na een veelbelovende vrijwillige participatietijd, is hoofd van de edelsteenwinkel. Daarnaast is ze bijna klaar met haar Master Healer Reader opleiding. Ze kan zeer goed readen, invoelen en adviseren. Dat doet ze voor de cliënten in de winkel en tijdens het gidsen in de helende tuinen. Naast alle winkelwerkzaamheden onderhoudt ze ook de webshop en doet ze de PR & Marketing samen met Luuc.

Lees verder

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

Volg ons op Facebook

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene voorwaarden en disclaimer
Opleiding en workshopvoorwaarden
Privacy verklaring

Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn