Het Elohim team

kernwoorden:
team, het, elohim

elohim
Volg ons ook op:

   

Het Elohim team

 
Joke 2016.JPG

Joke ElZiam Nootebos

Inwijdingen en de kring van Al-Eenheidsmeersters; de OudenDoordat ik zelf één ben met Moeder Aarde en de Bovenwereld en sinds jaren meewerk aan de toekomst van the Diamond New Earth in het Grote CreatiePlan, ben ik in staat ook tijdens workshops en satsangs, jouw volledige potentieel en alle Lees verder

Arie van den Berg

Arie 2016.JPGArie, als de lijm van het Centre is Arie overal en nergens te vinden. Hij vult de vele kleine en grote klussengaten en is voor collega's en gasten een betrokken en zorgzaam aanspreekpunt. Als financieël directeur en partner van Joke, geeft hij mede leiding aan het Elohim Centre. Daarnaast is hij Master Healer, Reader en Coach.

Lees verder

Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpg Marlisa is Master Healer, Reader, Coach en Docente. Ze is Office manager binnen het Elohim Centre en ze regelt alles omtrent de opleidingen. Ze beantwoordt de telefoon en mail en doet veel voorkomende administratieve afhandelingen. Bij afwezigheid van Jordy staat ze in de winkel.

 

 

Lees verder

Luuc van Vuuren

Luuc 2017-klein.jpgLuuc is Master Healer, Reader, Coach en Docent. Daarnaast is hij assistent bedrijfsleider en hoofd PR & Marketing binnen het Elohim Centre. Samen met Marlisa beantwoordt hij ook de telefoon en mails en staat af en toe in de winkel.

 

 

Lees verder

Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Willeke is Master Healer-Reader-Coach en Docente. Ze is P&O functionaris voor personeel en participanten. Verzorgt de personeels en participanten planning. Samen met Luuc doet ze de PR & Marketing van het Elohim Centre en daarnaast handelt ze allerlei administratieve zaken af op kantoor.

 

Lees verder

Jordy Buzeman

Jordy 2017-klein.jpgJordy is Master healer, reader, coach en docent bij het Elohim Centre. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de kristalwinkel en de webshop. Samen met Luuc verzorgt hij de PR hiervoor. Hij doet de in- en verkoop van de kristallen, zorgt ervoor dat de Zelfrealisatie en kruiden tincturen voorradig zijn, regelt de kristallen voorraad die nodig zijn voor bij de workshops en doet de inkoop van de overige middelen die we aanbieden in onze kristalwinkel en op de webshop.

Lees verder

Anna Nobbe

anna2013.jpgAnna is al ruim 20 jaar in dienst van het Elohim Centre. Op administratief gebied doet ze vele klussen. Van bank boekingen tot folders maken, Anna ziet alle administratieve details en werkt ze tot in de puntjes uit. Ze neemt de telefoon op, boekt aanmeldingen voor arrangementen, sessies, workshops en verblijven in. Zorgt voor de koffie en de thee, geeft de planten water in het hoofdgebouw en doet allerlei andere voorkomende werkzaamheden.

Lees verder

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn