Het Elohim team

kernwoorden:
team, het, elohim

elohim
Volg ons ook op:

   

Het Elohim team

 
Joke 2016.JPG

Joke ElZiam Nootebos

Vanaf 1989 stel ik mijn leven in dienst als pionier voor de nieuwe samenleving, voor individuele en planetaire eenheid en verlichting. Dit nadat mijn eigen verlichtingsproces en de daaropvolgende Inwijdingsweg zich voltrokken. Ik heb daarvoor heel wat ego aan angst, onzekerheid en alleen staan, moeten overwinnen. Niet alleen van dit leven Lees verder

Arie van den Berg

Arie 2016.JPG
Arie, als de lijm van het Centre is Arie overal en nergens te vinden. Hij vult de vele kleine en grote klussengaten en is voor collega's en gasten een betrokken en zorgzaam aanspreekpunt. Als financiël directeur en partner  van Joke, geeft hij mede leiding aan het Elohim Centre. Daarnaast is hij Master Healer, Reader en Coach.

Lees verder

Marlisa Hof

Marlisa 2016.JPG [1]


Marlisa is Master Healer, Reader, Coach en Docente. Ze regelt alles omtrent de opleidingen binnen het Elohim Centre. Ze beantwoordt de telefoon en mail en doet veel voorkomende administratieve afhandelingen. Bij afwezigheid van Jordy staat ze in de winkel.

 

Lees verder

Luuc van Vuuren

Luuc 2016.JPG
Luuc is Master Healer, Reader, Coach en Docent. Daarnaast doet hij de PR & Marketing van het Elohim Centre. Samen met Marlisa beantwoordt hij de telefoon en mails. Hij regelt veel computerzaken op kantoor. Af en toe neemt hij de honeurs waar in de kristalwinkel.

 

Lees verder

Willeke Jansen

Willeke 2016 (2).jpg
Willeke is Master, Healer, Reader, Coach en Docente. Samen met Luuc doet ze de PR & Marketing van het Elohim Centre. Ze regelt alles omtrent de participanten. Daarnaast neemt ze de telefoon op, beantwoordt mails en handelt allerlei administratieve zaken af op kantoor.

 

Lees verder

Jordy Buzeman

Jordy 2016 klein.jpgJordy is verantwoordelijk voor de kristalwinkel en de webshop. Samen met Luuc verzorgt hij de PR hiervoor. Hij doet de in- en verkoop van de kristallen, zorgt ervoor dat de Zelfrealisatie en kruiden tincturen voorradig zijn, regelt de kristallen voorraad die nodig zijn voor bij de workshops en doet de inkoop van de overige middelen die we aanbieden in onze kristalwinkel en op de webshop. Ook helpt hij je verder als je een verblijf hebt geboekt. Als je ons centrum bezoekt, is hij mogelijk de eerste persoon die je ontmoet.

Lees verder

Anna Nobbe

anna2013.jpgAnna is al ruim 20 jaar in dienst van het Elohim Centre. Op administratief gebied doet ze vele klussen. Van bank boekingen tot folders maken, Anna ziet alle administratieve details en werkt ze tot in de puntjes uit. Ze neemt de telefoon op, boekt aanmeldingen voor arrangementen, sessies, workshops en verblijven in. Zorgt voor de koffie en de thee, geeft de planten water in het hoofdgebouw en doet allerlei andere voorkomende werkzaamheden.

Lees verder

René de Quastenit

René 2016.JPG
René verzorgt de schoonmaak en de catering binnen de B&B Happiness. Hij maakt heerlijke avond maaltijden in ons huiskamer restaurant Gaia's Overvloed. Daarnaast draagt hij zorg voor de schoonmaak van de camping en alles wat daarbij komt kijken.

Lees verder

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd kristalwinkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn