Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie en je Ontwakingsproces gebracht.

kernwoorden:
zielekind, zelfrealisatie, ware natuur, mannelijk vrouwelijk, kristallijnen kind, innerlijk kind, gouden kind, elohim krachtplaats

elohim
Volg ons ook op:

   

Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Workshop: 2018-105
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, HSP, VPZ, RHR, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie en je Ontwakingsproces gebracht.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
21-04-2018
22-04-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
Gratis toegang helende zelfrealisatie tuinen
aanmelden
13-04-2019
14-04-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €379.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
Gratis toegang Helende Zelfrealisatie tuinen
aanmelden
Toon toekomstige data

Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos op de Elohim Krachtplaats
In de 2de Elohim chakra tuin haal je nieuwste energie op die jij en de mensheid nu kan openen in je eigen 2de chakra.

De workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch gouden kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, afweer, boosheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie gebracht zodat je universele Liefde en Scheppingskracht meer op aarde kan komen. Zodat je niet langer steeds opnieuw uit de eenheid valt en je afgescheiden, réactief of onzeker voelt in je onderbuikgevoel. Ga voor de Hele Zelfrealisatie-Weg die alleen mogelijk is met een verlicht innerlijk kind!

De workshop helpt diverse oude opvoedings- en kindertijdervaringen te transformeren die volledige overgave in relaties, aan je ziel, aan oneindige liefde-bewustzijn en Vrijheid, in de weg staan. De workshop maakt je levendig, vreugdevol, spontaan, onschuldig, helder voelend en zonder ingehoudenheid. Je innerlijk kind wordt meer heldervoelend, zorgeloos, scheppend, dynamisch, onbaatzuchtig, puur, spontaan, spankelend, deelnemend en autonoom.  Kortom je Gouden Kind wordt wakker in je dagelijks leven!  Het Leeft, neemt volledig deel en kan alles aan en laten bestaan zoals het Is vanuit een diepe rust!
sterrenkind.jpgOns zielekind staat zeer open
Het zielekind uit onze vroegste jeugd voelt alles heel diep, wil anderen niet tot last zijn en zeker geen pijn doen. Een niet erkend zielekind of een kind dat angst heeft leren kennen voor manipulatie, dominantie of agressie kan (later als volwassene) ook zichzelf vergeten, in de steek laten, boze buien hebben, week zijn of oordelen. Het kind is niet werkelijk volwassen kunnen worden en weet ook als volwassenen niet hoe in eenheid met zichzelf en elkaar te blijven. Zo schommelen we heen en weer tussen ons afgescheiden emotionele innerlijk kind, tussen verzet en ons oorspronkelijke Kind. Tussen de kleine buik met onze oppasser en onze Essentie met het verlichte en open Gouden Kind in het buikgebied.

 

Minderwaardigheidgevoelens blijven in onze houdingen (onbewuste) weerstanden veroorzaken.
We blijven onze kindertijd en ouders, en onze onveiligheid t.o. van onze omgeving projecteren. In gezaghebbers zien we onbewust onze ouders. Ons zielekind blijft bang om teveel te voelen, te veel geraakt te worden, in de steek gelaten te worden, te moeten presteren of zichzelf niet te kunnen zijn. Opnieuw gaat het zich aanpassen en daarna weer in verzet. We duwen relaties van ons af of trekken aan ze. Warmte, veiligheid, blijheid, zorgeloosheid en de teerheid van onze Essentie kunnen niet blijvend aarden in onze onderste chakra's en gezondheid tenzij heling plaatsvindt. Dit alles krijgt healing tijdens deze prachtige workshop en zal ons leven een blijvend positieve wending, stabiliteit en meer geluk geven!


Gouden Kosmische kind
Spontaniteit, grenzen aangeven kan ook vanuit het emotionele lichaam, maar samen met bewustzijn, geest en meesterschap wordt het je Gouden en magische Kind. Dat spontane en directe en hogere in je gelooft niet in onmogelijkheden maar kent een grote pure kracht om te manifesteren wat je wenst en voor je ziet.


Teder en stralend, blij en licht is ons kristallijnen kind
Ons kristallijnen kind komt door de workshop in ons leven meer naar voren. Het is zonder enig muurtje, onwaar ego, zonder zelfreflectie en oordeel. Het is openheid, stralendheid, tederheid, blijheid, lichtheid, het kan diep geraakt worden zonder dat het blijft plakken en kent grote diepgang in contacten. De liefde, warmte, verbondenheid en het "Zijn" van het kristallijnen kind in jou tilt spontaan je omgeving op.


 

Doelen kunnen zijn:

  • Als je de Hele Weg wilt gaan en vanuit je buikgevoel wilt je leven wilt leiden
  • Als je je hooggevoeligheid tot kracht wilt maken
  • Verder open willen gaan, muurtjes kwijt willen
  • Als je je zelfgerealiseerde innerlijk kind wilt Wakker maken
  • Als je de blijheid, spontaniteit en dynamiek van je innerlijk kind wilt leven
  • Je Doel en Liefde wilt leren kennen en belichamen
  • Je jeugdpijn en patronen wilt healen
  • Niet langer alleen voor jezelf functioneren, verbondenheid ervaren
  • mannelijke-vrouwelijke patronen helen

 


Belichaam je Goddelijke en Kristallijne Zelf in je innerlijk kindErvaringen van een deelnemer:

"Afgelopen weekend een ontzettend fijne, diepgaande workshop gehad over het Innerlijk kind, het kristallijnen kind en het kosmisch meesterschap.

Deze workshop heeft mij veel duidelijk gemaakt en veel gebracht. De diverse transmissies en het kwetsbaar durven opstellen in een vertrouwde, veilige omgeving heeft er voor gezorgd  dat mijn gekwetste of niet geziene innerlijk kind blij, spontaan en open kan zijn.

Steeds merkte ik dat ik gereserveerd was en niet toegaf aan de echte wensen van mijn innerlijk kind. Sinds afgelopen weekend en mede door een aantal persoonlijke sessies durf ik nu echt spontaan te zijn, vrolijk te zijn en sta ik in mijn eigen kracht en durf en vertrouw ik steeds meer op mijn gevoel .

Leven vanuit mijn ziele- en kristallijnkind  voelt steeds vertrouwder en is voor mij de enige weg(pad) die ik nog wil volgen. De vele transmissies hebben ervoor gezorgd dat tijdens deze workshop  mij duidelijk werd dat ik steeds beter in balans kom.

Mijn mannelijk deel komt eindelijk weer naar voren en mijn vrouwelijk deel wordt getemperd. Dit was echt nodig want ik zat veelal in de weggeefstand in de vorm van altijd maar verzorgen en pleasen.   

Nu durf ik te staan voor wat ik zeg, leef en volg mijn gevoel en vergeet niet mijn spontane en vrolijke innerlijk kind.  Door op deze wijze in het leven te staan, gaat mij alles veel makkelijker af.

Ik leef onbezorgder, heb meer plezier, groei steeds meer richting mijn kristallijnen kind, ontmoet vele mensen die echt iets betekenen voor mij en op het werk vindt er een omslag plaats in het denken van collega’s evenals bij vrienden.

Ook verlies ik een aantal collega’s ,vrienden en familieleden in de wetenschap dat zij door mij toch kunnen zien dat  een andere leef- en denkwijze (met meer bewustzijn voor, omgaan met en respect voor de aarde, mensen en het universum)  heel veel kan brengen in de vorm van geluk, liefde, tevredenheid, gezondheid , spirituele ontwikkeling etc.. En dat in een wereld die uiteindelijk het licht zal zien met de door iedereen gewenste vrede."

Dank je wel Joke voor de geweldige workshop,

Johan Huver

 


 Hoe verder en je voorbereiding

TIP: Voor een goede voorbereiding voor de workshop en voor een diepere integratie van de helende energie na de workshop is het advies om een Innerlijk kind en Engel kristal aan te schaffen in combinatie met de Krachtplaats tinctuur Elfentuin-innerlijk Kind. Deze krachtige producten samen zorgen ervoor dat je in je dagelijks leven niet terugvalt in oude patronen en slachtofferschap. Je gaat staan in je kracht en geeft je innerlijk kind en je stralende engel de ruimte permanent onderdeel uit te maken van jouw leven.Tip: Deze workshop is een onderdeel van het volledige verdiepingspakket "Heel je innerlijk kind, basischakra en onzekerheid" bestaande uit workshops, sessies en audio opnames, maar kun je ook los volgen.


Contact en route
T :
+31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org


 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:


 

Meer info over het Elohim Centre, de workshops en opleidingenWeten welke workshop of opleiding bij jou past?
Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn