Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie en je Ontwakingsproces gebracht.

kernwoorden:
zielekind, zelfrealisatie, ware natuur, mannelijk vrouwelijk, kristallijnen kind, innerlijk kind, gouden kind, elohim krachtplaats

elohim
Volg ons ook op:

   

Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Workshop: 2019.W105
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, HSP, VPZ, RHRC, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie en je Ontwakingsproces gebracht.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
13-04-2019
14-04-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €379.00Willeke JansenElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
Gratis toegang Helende Zelfrealisatie tuinen
aanmelden
18-04-2020
19-04-2020
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €381.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
Gratis toegang Helende Zelfrealisatie tuinen
aanmelden
Toon toekomstige data

Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Een workshop met Willeke Jansen op de Elohim Krachtplaats
In de helende tuinen haal je bovendien een uur lang met Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos de nieuwste energie en lichtcodes op voor jou en de mensheid in het eigen tweede chakra.

De workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch gouden kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, afweer, boosheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je het Goddelijke deel van je mens-zijn gebracht zodat je universele Liefde en Scheppingskracht meer op aarde komen. Zodat je niet langer steeds opnieuw uit de eenheid valt en je afgescheiden, réactief of onzeker voelt in je onderbuikgevoel. Ga voor de Hele Zelfrealisatie-Weg die alleen mogelijk is met een verlicht innerlijk kind!

De workshop helpt diverse oude opvoedings- en kindertijdervaringen te transformeren die volledige overgave in relaties, aan je ziel, aan oneindige liefde-bewustzijn en Vrijheid, in de weg staan. De workshop maakt je levendig, vreugdevol, spontaan, onschuldig, helder voelend en zonder ingehoudenheid. Je innerlijk kind wordt zorgeloos, scheppend, dynamisch, onbaatzuchtig, puur, spontaan, sprankelend, deelnemend en autonoom.  Kortom je Gouden Kind verschijnt in je dagelijks leven functioneren!  Het Leeft, neemt volledig deel en kan alles aan en laten bestaan zoals het Is vanuit een diepe rust en vreugde!
sterrenkind.jpgOns zielekind staat zeer open

Het zielekind uit onze vroegste jeugd voelt alles heel diep, wil anderen niet tot last zijn en zeker geen pijn doen. Een niet erkend zielekind of een kind dat angst heeft leren kennen voor manipulatie, dominantie of agressie kan (later als volwassene) ook zichzelf vergeten, in de steek laten, het gevoel of de kracht onderdrukken, boze buien hebben, week zijn of oordelen. Het kind is niet werkelijk volwassen geworden en weet ook als volwassenen niet hoe in eenheid met zichzelf en elkaar te blijven. Zo schommelen we heen en weer tussen ons afgescheiden emotionele innerlijk kind, tussen verzet en ons oorspronkelijke Gouden Kind. Tussen het kleine buik gevoel en dat van ons grote Zelf.

 

Minderwaardigheidgevoelens blijven in onze houdingen (onbewuste) weerstanden veroorzaken

We blijven onze kindertijd met onze ouders, en onze onveiligheid t.o. van onze omgeving projecteren. Op gezaghebbers, therapeuten, werkgevers en leraren projecteren we onbewust onze ouders. Ons zielekind blijft bang om te veel geraakt te worden, in de steek gelaten, of onderdrukt te worden, te moeten presteren of niet geliefd te zijn. Opnieuw gaat het zich aanpassen en daarna weer in verzet. We duwen relaties van ons af of trekken aan ze. Warmte, veiligheid, blijheid, zorgeloosheid en de teerheid van onze goddelijke Essentie kunnen niet blijvend aarden in onze onderste chakra's gedrag en gezondheid tenzij heling plaatsvindt. Dit alles krijgt healing tijdens deze prachtige workshop en zal ons leven een blijvend positieve wending, stabiliteit en meer geluk geven!


Gouden Kosmische kind

Spontaniteit, grenzen aangeven kan ook vanuit het emotionele lichaam, maar samen met bewustzijn, geest en meesterschap wordt het je Gouden en magische Kind. Dat spontane directe en hogere in je gelooft niet in onmogelijkheden maar kent een grote pure, blije kracht om te manifesteren wat je wenst en voor je ziet.


Teder en stralend, blij en licht is ons kristallijnen kind

Ons kristallijnen kind komt door de workshop in ons leven meer naar voren. Het is zonder enig muurtje, onwaar ego, zonder zelfreflectie en oordeel. Het is openheid, stralendheid, tederheid, blijheid, lichtheid, het kan diep geraakt worden zonder dat het daaraan plakt en het kent grote diepgang in contacten. De liefde, warmte, verbondenheid en het "Zijn" van het kristallijnen kind in jou tilt spontaan je omgeving op.

 


 

Doelen kunnen zijn:

  • de Hele Weg gaan en vanuit je buikgevoel je leven leiden
  • je hooggevoeligheid tot kracht maken
  • verder open willen gaan, muurtjes kwijt willen
  • je innerlijk kind en meesterschap laten samenwerken en doen Ontwaken
  • de blijheid, spontaniteit en dynamiek van je innerlijk kind leven
  • Je Doel en onvoorwaardelijke Liefde leren kennen en belichamen
  • Je jeugdpijn en patronen healen en dieper aarden
  • Niet langer alleen voor jezelf functioneren, maar warme verbindingen en Christus kracht toelaten
  • mannelijke-vrouwelijke patronen helen

 


 

Belichaam je Goddelijke en Kristallijne Zelf in je innerlijk kind

 Ervaringen van een deelnemer


"Afgelopen weekend een ontzettend fijne, diepgaande workshop gehad over het Innerlijk kind, het kristallijnen kind en het kosmisch meesterschap. Deze workshop heeft mij veel duidelijk gemaakt en veel gebracht. De diverse transmissies en het kwetsbaar durven opstellen in een vertrouwde, veilige omgeving heeft er voor gezorgd  dat mijn gekwetste of niet geziene innerlijk kind blij, spontaan en open kan zijn. Steeds merkte ik dat ik gereserveerd was en niet toegaf aan de echte wensen van mijn innerlijk kind. Sinds afgelopen weekend en mede door een aantal persoonlijke sessies durf ik nu echt spontaan te zijn, vrolijk te zijn en sta ik in mijn eigen kracht en durf en vertrouw ik steeds meer op mijn gevoel .Leven vanuit mijn ziele- en kristallijnkind  voelt steeds vertrouwder en is voor mij de enige weg(pad) die ik nog wil volgen. De vele transmissies hebben ervoor gezorgd dat tijdens deze workshop  mij duidelijk werd dat ik steeds beter in balans kom. Mijn mannelijk deel komt eindelijk weer naar voren en mijn vrouwelijk deel wordt getemperd. Dit was echt nodig want ik zat veelal in de weggeefstand in de vorm van altijd maar verzorgen en pleasen.   

Nu durf ik te staan voor wat ik zeg, leef en volg mijn gevoel en vergeet niet mijn spontane en vrolijke innerlijk kind.  Door op deze wijze in het leven te staan, gaat mij alles veel makkelijker af.Ik leef onbezorgder, heb meer plezier, groei steeds meer richting mijn kristallijnen kind, ontmoet vele mensen die echt iets betekenen voor mij en op het werk vindt er een omslag plaats in het denken van collega’s evenals bij vrienden.Ook verlies ik een aantal collega’s ,vrienden en familieleden in de wetenschap dat zij door mij toch kunnen zien dat  een andere leef- en denkwijze (met meer bewustzijn voor, omgaan met en respect voor de aarde, mensen en het universum)  heel veel kan brengen in de vorm van geluk, liefde, tevredenheid, gezondheid , spirituele ontwikkeling etc.. En dat in een wereld die uiteindelijk het licht zal zien met de door iedereen gewenste vrede."

Dank je wel voor de geweldige workshop,

Johan Huver


Lees hier meer ervaringen 

Hoe verder en je voorbereiding

TIP: Voor een goede voorbereiding voor deze workshop en voor een diepere integratie van de helende energie na de workshop is het advies om een Innerlijk kind en Engel kristal aan te schaffen in combinatie met de Krachtplaats tinctuur Elfentuin-innerlijk Kind. Deze krachtige producten samen zorgen ervoor dat je in je dagelijks leven niet terugvalt in oude patronen en slachtofferschap. Je gaat staan in je kracht en geeft je innerlijk kind en je stralende engel in jou de ruimte om permanent onderdeel uit te maken van jouw leven.

 


 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

Volg ons op Facebook

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene voorwaarden en disclaimer
Opleiding en workshopvoorwaarden
Privacy verklaring

Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn